World of Warcraft

Isti slucaj i kod nas, ma cak na citavom serveru (Draenor) Sve vise ljudi prestaje da igra, smorio ih wow kazu, nebitno od progressa :confused: Ja ne znam guild koji ne recruita trenutno (ukljucujuci i nas).

wow je smorio zato shto je tjunovan atm za decu 10-12 god

jedino shto je ostalo dobro u igri su arene

Poslednja izmena:
Ja ih zaobilazim u velikom luku kad sam u battlegroundu,mogu malo da se suprostavim kao protection ali iole bolje gearan paladin retibution moze da me ubije bez problema,sve zahvaljujuci resiliencu,da imam bar 300 resilienca na mojoj protection opremi ne bi mi nista mogli.

zarazio sam se opasno
neznam de cu vise :confused:
uz main-a hordasa (80) poco sam da igram
paladina (14) na drugom serveru u alijansu
pa opet rouge (44) na serveru de mi main-a
i svi oni zanati su naravno tip top kolko dopusta lvl :neutral:

neznam vise de teram dodje mi da izbrisem sve :rida:

ja sam jednom vuko nekog tipa za 50golda u ini i nika vise
pa za to vreme sam mogo da uradim 10daily-a ili
da isfarmujem saronit za 3x vise gold
od tad vucem samo ako imam volju gratis :)

...upao sam jucer u stormwind i pobijem oni
akcionari reko da nerviram malo alijansu kad
oni respavnovali za 5minuta i kao da nista nije bilo :thumbdown:

Poslednja izmena:
e poz ljudi ...
igrao sam wow duze vreme ali sam prestao pre nekih 2g ... ne znam ... dosadio mi valjda :S ...
razmisljam da se vratim .. pa ono zanima me kako je sada u wow-u ? Ono ako moze neki generalni opis zivota na 80 lvlu ? Ok osim to sto se redovno raiduje ... zanima me kakve su instance ? najvece su 25man ? koliko se tesko dolazi do opreme .... kakva je masa .. ono vase razmisljanje mnogo n44bova itd? ... ok znam da ovo poslednje zavisi od servera do servera ... ali opet ne bi trebalo da je nesto drasticno razlicito ... poz!

Back