👫Living-Apart-Together (LAT) u srednjem životnom dobu

znas da me tvoja tema podsetila na seriju

Moj rođak sa sela sve epizode online

tj. na drakcetovog oca i majku koji su isto tako zajedno, ali i odvojeno, ona ide sama u banju itd
e, a drakce svaler
Hoces da kažeš da su dragcetovi roditelji i njihovo tumacenje ljubavi i života okidač za njegovo švalerisanje ?

Ajde bre !?

Hoces da kažeš da su dragcetovi roditelji i njihovo tumacenje ljubavi i života okidač za njegovo švalerisanje ?

Ajde bre !?
to sam se naknadno setio kao tezu da postavim, ali prvo su mi njegovi roditelji pali na pamet u vezi sa tvojom temom
pazi, nismo svi isti, njemu okidac, a vidis ovog naseg jugoslava, i njegovi roditelji su slicni drakcetovim, da ga pitamo?
Moji starci žive u potpuno odvojenim dijelovima kuće.
Navečer provedu par sati zajedno.
Da nije tako, poubijali bi se.
jesi mozda gledao ovu seriju?

Moj rođak sa sela sve epizode online

pa zar me nisi savetovao, sada raskalasno pre neki dan, tj, kao drakce da zivim?

To je ono kad hoćeš da budeš sa nekim sa kim baš i ne možeš da budeš.

Pa ako ne možeš da deliš sve, ŠKK tražiš sa tom osobom?

Naravno, ako oboje uživaju u tome, meni ne smeta, ali ja svakako ne bih mogao tako.
Ne postoji ovo “kad hoćeš da budeš sa nekim sa kim baš i ne možeš da budeš”.
Kad s nekim želiš da budeš, želiš sve i uvek sa tom osobom.

Ali, nisu svi ljudi isti, vidiš nekima se ovo dopada.

Ne postoji ovo “kad hoćeš da budeš sa nekim sa kim baš i ne možeš da budeš”.
Kad s nekim želiš da budeš, želiš sve i uvek sa tom osobom.

Ali, nisu svi ljudi isti, vidiš nekima se ovo dopada.

Nisu svi isti , to je tačno neki su faktički srasli kao sijamski blizanci a neki su ipak ostali svoj čovek

Nisu svi isti , to je tačno neki su faktički srasli kao sijamski blizanci a neki su ipak ostali svoj čovek
Ovo što si napisala ne zvuči baš dobro.

Ispada da su normalni samo oni koji žive odvojeno, jer oni su "svoj čovek", dok ovi koji žive zajedno "nisu svoj čovek" nego "sijamski blizanci".

Pretpostavljam da nisi to mislila.

Par može da živi zajedno, i da apsolutno svako od njih bude "svoj čovek".

Back