FanatikInternettttttt
Početnik
- Poruka
- 2
kupi link sys.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Provajder za wireless mi kaze da treba da mi izbusi zid ili stolariju kako bi me povezali ali ja to nebu pa me interesuje mogu li oni svoj prijemnik da postave na moju terasu pa da se on bezicno poveze sa mojim TP Link tl-wr340g i tako da izbegnem busenje i razvlacenje kablova?
Pogledaj video
Imam problem sa mrezom pa da pocnem.
Ruter TP-Link WRT740N je povezan sa Sbb modemom... Bezicno se konektujem na desktop i laptop i to sve radi bez problema...
Problem je sto ne mogu da se zakacim nisajednim telefonom (Android)
Skidao sam enkripciju, ostavljao slobodnu mrezu,menjao standarde,kanale,restartovao ruter,vadio iz struje...Nista ne pomaze...
Jedini nacin kako mogu da se zakacim telefonom na mrezu je tako sto na telefonu idem WIFI>>NAPREDNE OPCIJE>> I onda rucno moram da dodajem SSID,ENKRIPCIJU,PASSWORD,STATICKU IP ADRESU...
DHCP mu ne dodeljuje adresu probao sam sa vise telefona...Pa ako neko ima neku ideju da ne radim ovo manuelno !
Pa ako si sve probao i nece onda je nesto crklo.
Jesi li probao firmware update
Nemas sta zeznuti, samo idi na sajt proizvodjaca.
Nesto cigledno ne radi, dok nece da se spoji telefon. Meni jedino pada na pamet modovi , jer telefoni ne podrzavaju odredjene modove...
Ovaj telefon podrzava sve modove,a pokusao sam sa 4 razlicita telefona i ista pesma...Necu da radim update frimware-a jer nije do toga sigurno...I drugi imaju iste rutere a sve radi kako valja...
....a da vidis sa provajderom preko koga imas net...da pitas mozda je nesto vezano za sifru, bezazleno i sitno, a ti se mlatis pa radis sve to sto si naveo...
...ja sam danas pola dana i juce dobra 4h cackala dok danas nisam konacno pronasla gde treba da promenim bezbednonosnu sifru JOS...posto sam svuda promenila
a zbog toga nisam mogla da se konektujem laptopom na wifi u stanu, a sa telefona sam se konektovala bez problema....
Ovaj telefon podrzava sve modove,a pokusao sam sa 4 razlicita telefona i ista pesma...Necu da radim update frimware-a jer nije do toga sigurno...I drugi imaju iste rutere a sve radi kako valja...
Ja stvarno ne znam sta ti hoces? Sve si kazes probao i ne moze.. ja sam ti rekao sta da radis, ti kazes nema potrebe ruter radi![]()