Antenu imam ,jel možeš konkretno da navedeš neki model koji bi odgovarao?Treba ti 2.4 GHz antena i ruter koji može da radi u klijent modu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Antenu imam ,jel možeš konkretno da navedeš neki model koji bi odgovarao?Treba ti 2.4 GHz antena i ruter koji može da radi u klijent modu.
Antenu imam ,jel možeš konkretno da navedeš neki model koji bi odgovarao?
Mogu li tu antenu da povezem sa PCI wireless karticom?
Antenu imam ,jel možeš konkretno da navedeš neki model koji bi odgovarao?
WiFi over phone 3G
Nemere vise da ga *****...Moracu da uradim computer WiFi speed test da vidim koje cifre ce da izadju
![]()
Joj ljudi koje brzine imate, da je meni jedan takav net.
Na poleđini rutera piše tačno preko koje adrese i pasworda ulaziš u ruter. Ako ne može moraš ga iglicom resetovati...Ali prvo provjeri jesi li ga uopšte dobro povezao sa računarom...
Kupio sam TL-WR743ND i sada treba da ga nakačim na TENDA FBR-1461A ADSL2+ Modem Router.Izaberem SSID:Tenda(wireless mreža otključana,komšijska),promenem adresu LAN na 10.10.1.1 da se ne sudara sa adresom Tende (192.168.1.1) sve to Save i reobot modema.U statusu mog TP Linka dobijem da je Wireless u RUN .Pokušam da se konektujem preko mreže koja nosi ime Tenda 2 dobijem pun signal i konektujem se ali se pojavi žuti trougao sa uzvičnikom.Naravno.
Ja sam koristio TP-Link 543G i TP-Link 743ND.
http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR543G
http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR743ND
Podesi DHCP da salje DNS
Podesi DHCP da salje DNS
Na kraju krajeva, mozes koristiti i google DNS, samo ga moras podesavati u svom laptopu. Adrese google DNS servera su ti 8.8.8.8 8.8.4.4Da li treba podesiti laptop da prima određenu adresu ili treba Network adapter setings ,Properties, uneti DNS ?
Problem mi je sto se pojavi onaj zuti znak upozorenja Limited Internet Access i kad pokušam da dijagnostikujem problem pise da je problem sa DNS-om.