nevernabeba89
Primećen član
- Poruka
- 807
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem sa povezivanjem na neobezbeđenu mrežu!
Imam netbook, pun wireless signal sa slobodne mreže (više različitih), ali neće da se poveže, već pokušava na "bezbedne" bežične mreže!?
Pokušao sam i da promenim MAC, i obnovim IP...ali neće.. .
Imam ADSL modem HG520c sa mogucnoscu koriscenja WLan...bez zastite,mislim na pasword,radi bez problema ali kad podesim sifru vise ne uspevam da se ukljucim na internet.Sve mogucnosti,za koje sam znao,sam iskoristio ali nikako da se zastitim od kradje iterneta.Posle resetovanja modema internet opet radi besprekorno...sta da se radi u tom slucaju?
e ljudi..imam net adsl koji nije nesto pretjerano brz...e sad jedan komsija hoce da koristi moj net preko wireless-a.... kakve su "posljedice"![]()
Pa ako skida 24 h na dan onda ce da budu posledice, a ako je samo surf onda nikakve, koji paket imas ?
Posledica ce biti ako igras igre a komsija gleda online filmNeces valjda da mu das besplatno da ti kida net?
Mnogo vas je na jednom megabitu pa se zato javlja lag. Idi ovde http://www.pingtest.net/ izmeri ping i gubitak paketa pa podeli to sa nama.