- Poruka
- 18.455
Komp cist,antena ok,provajder verovatno.E zasto nikad nema jednostavnog resenja![]()
Neznam kako mislis jednostavno resenje...
Pa najjednostavnije je resenje ako nemas dobar signal/vezu nazvati provajdera,ti tu sam nemozes nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komp cist,antena ok,provajder verovatno.E zasto nikad nema jednostavnog resenja![]()
Tp Link TL-WR543G
..procitah ja skoro celu temu, al opet nista ne znam vise nego sto sam znala..
...laptop je Amilo pro...on bi trebao da ima tu neku karticu u sebi, a dal ima ili nema nista ja ne znam, niti mi je jasno...
...sta treba da se odradi da bi se resila zica po kuci, slican problem kao Pavle..mali stan, mnogo zica, strasno..
...koja je najlaksa i najnormalnija varijanta...i cena tog zadovoljstva...??
...hvala...
Nevidim da ste napisali da li imate nekakav internet u kuci?
Ako posedujete ADSL vec postoji mogucnost bezicnog povezivanja.
Ako imate nekakav internet sa ruterom koji nema bezicnu vezu,onda imate u svakoj prodavnici kompjutera i opreme RUTER sa bezicnim povezivanjem,koliko sam razumeo vase potrebe.
Cena? zavisno sta odaberete ( oko 2.500,00 din i vise..)
...imam ADSL..preko kablovske...ali me ubise zice po kuci, i vecito preskakanje
preko njih...mogucnost da se zakace pa sve dalje sto sledi...
....aha...znaci samo tako trazim...meni mora sve ko debilu da se objasni, ne
razumem se bas u sve to...
...hvala na brzom odgovoru..![]()
Affrodita,
Svima nama treba mnogo toga u detalje objsniti sto sta,niko se nije naucen rodio
Da,da li imas ADSL ili kablovski,tu je razlika![]()
...imam ADSL preko kablovske mreze...neki flet 2....jel to dobro ili lose,
ja sam njih zvala da pitam da mi postave bezicni ali oni nemaju tu mogucnost....
Сигурно немаш "ADSL преко кабловске"! То једно с другим не мере. Ајде погледај рачун који ти стиже за интернет, па види ко ти је "добављач поменуте услуге" тј. просто речено, коме плаћаш.![]()
Па, требало би да знаш, али си мало побркала "лончиће и поклопчиће". У том уговору се сигурно нигде не спомиње ADSL...e, ovako, Ikom internet flet 2 (3mbps)...preko njih imamo i kablovsku tv,
imam kabl koji je ukljucen u tv i iz njega ide drugi kabl koji je prikljucen na
njihov ruter ili kako se to vec zove....valjda znam sta placam i sta sam
potpisala sa njima...![]()
Па, требало би да знаш, али си мало побркала "лончиће и поклопчиће". У том уговору се сигурно нигде не спомиње ADSL.
Ти дакле имаш Икомов КАБЛОВСКИ интернет и он нема никакве везе са ADSL-ом. Да би користила њихов кабловски интернет, ти си добила модем (не рутер) који је прикључен или на USB или на LAN (мрежну картицу) компјутера. Пошто модем нема могућност бежичног повезивања, за разлику од бежичних рутера, мој ти је савет, да ти лепо позивеш Икомов кориснички сервис и питаш их да ли постоји могућност да се уместо модема стави неки бежични рутер (с тим што би га ти сама највероватније купила, јер они са рутерима не верујем да раде, што је исти случај као и код SBB-a). Е сад, проблем ту може бити код активације истог, јер да би након повезивања могла да га користиш, тј. да имаш употребљив интернет, они морају да га активирају. Зато је најбоље да их позовеш и кажеш им шта желиш конкретно да урадиш и да ли је то са њихове стране уопште могуће.
Posto zivis "negde izmedju",onda ti preporucujem da uvedes od nekog provajdera bezicni internet iz tog tvog "negde izmedju" mesta. Sada su veoma povoljni,a ima i uslova sa ugovorom gde neplacas nista,osim svoj paket koji ces koristi.Znaci,besplatno ti sve uvedu
Po tvojoj prici gore zakljucio sam da ti je jeftije djaba uvesti Bezicni nego da placas neke 100tke eura nizasto![]()
Jel pravio neko dobru antenu za 2.4ghz