Wing Chun

Volo bih da vidim i tvoje:)))
NO stavi svoje klipove da vidimo te sparinge
Ovde niko nikoga ne zna, s toga i ovakve price. Ebmas je dobar prelaz sa modifikacije na TWC, jer su videli koliko rupa ima u Thingovom WC-u. No to ti ne daje pravo da pljujes po tudjim treninzima i da govoris stvari onakve kakve nisu ne znam kako je kod drugih, ali kod nas sve sto si napisao ne stoji. U ostalom dodji na trening pa se uveri. Pozz

Poslednja izmena:
Ne divim se ja MT-u, ali je mnogo jaka vestina, bolje vezbati dobar MT nego Cheungov krs od WC-a....
Ja se i dalje bavim MT-om jer je dobar i za kondiciju.......
A isecke ne snimamo, ali cu izgleda samo zbog tebe napraviti nekoliko njih, a mozes i doci da se nadjemo na neki trening kada dodjem u Srbiju....pa lepo pokusaj na sparingu da izvedes protiv mene to sto si uvezbao, ja cu samo uzvracati MT tehnikama, bice i to suvise za tebe.
Javicu ti preko PN kada dolazim ako si za?

Znao sam da nema nista od toga, suvisno je isprobavati sa nekim koga ne znas mogao bih mozda i nauciti nesto, ali je bolje ziveti u iluziji da ste najbolji i nijedna druga vestina osim Cheung WC ne postoji............
Ako imas kinte onda upisi www.Holzpuppen.de, salju drvene lutke u citavu Evropu ali su malo skupe jer imas da platis prevoz itd. Osim ako imas nekoga u GER sto bi mogao da je dovuce do Srbije.

Nema to veze sa bilo kakvim iluzijama niti ih imam po pitanju WC-a. Svasta videh ostao sam na onome sto mi se svidja. Tudje postujem, ali ocekujem da neko ko je u svemu ovome, na bilo koji nacin postuje i moj rad.

500 evra??? Dobro izgleda, ali je preskupo, pa sa te pare mogu odve da se naprave takve 3, minimum, ali problem je naci pravog stolara. No snacicu se nadam se uskoro. Hvlala na informaciji

Pa mora tako ako mislis da ti tehnike opstanu kada se sudaris sa nekim ko ne udara kao u WC-u, imamo dosta njih koji su trenirali Box, MT ili BJJ pa se fino moze videti kako drugi reaguju na takve njima ne poznate napade.

Nisam, ja se zovem Aleksandar Avram, pokazivao sam sa Sifu Rudolf Kerekes-om slobodnu malu demonstraciju na seminaru 25 maja.

Majko mila pa ja tebe znam....!!!!!!!!!!!!!! Pa ti si druze moj propast.....!!!!!!! UUUuuuuuuuuu!!!!
Daj stvarno te snimke svoje pa da vidimo kako seres a neznas da letis!!!!
Boze mili!!!!!!!!!!!! Ti i Rudi!!!!!!!! AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! P vi ste smesni!
Boze pomozi!!

Nije meni Rudi Sifu, mi smo drugovi i ja sam pristao na spontanu demonstraciju sa njim, a ti Savke dodji da ti pokazem kakav sam borac na tastaturi, ono je mala demonstrcija sto ne pokazuje nista, dodji na trening kod Rudia kada ja budem dosao u Pancevo ili u Bg........ja za razliku od tebe mogu i hocu uvek da dokazem svoje umece......
Ti dodji pa da ti pokazem u kojoj ti iluziji zivis.

Poslednja izmena:
A da te pitam, odakle ti to mene znas, jesi li bio samnom u skoli ili meni mozda na slavi? Ako me znas trebalo bi i ja da znam tebe, kako se zoves i odakle se znamo.
A ko me stvarno zna ne osporava uopste moje sposobnosti, dodji i uveri se kada budem u Pancevu.
Ali znam da nema nista od toga da dodjes zato bolje odmah napisi gde ti treniras pa cu ja kod tebe na trening kada budem dosao dole......

Vidim po ovim drugim postovima o doticnom gospodinu Milanu Pavlovicu, da ti Savke si verovatno neki ucenik Popovic Zeljka a i po reakciji da sam sa Rudi Kerekes-om dobar prijatelj. Verovatno si stajao kraj mene kada sam nekim ljudima objasnjavao neke stvari....
Ajde reci mi ko si ako si musko? Jer ja se ne krijem iza Nick-a nego kazem otvoreno ko sam.

dajte demo snimke, komentarishite ih, raspravljajte o parteru, tehnikama, blokovima, principima, kretanju, chi kung vezbama, poreklu, linijama ...., da ima neshto korisno da se prochita i nauchi

PRIZOVITE SE PAMETI!

Back