bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Ja sam uvek voleo drvenu lutku, ali sam se uvek plasio da joj ne polomim one ruke... Napravio sam je sam jedva, uz veliku muku i stavio u dvoriste i kada sam otisao da studiram i vratio se posle mesec dana, moji su to sve iscepkali u sitna drva jer ih bilo sramota da im takvo nesto stoji u dvoristu...
Za neke stvari jeste dobra, pogotovo kada neko nema sparing partnera, ali nikako ne sme biti zamena za sparing..... E sad sta je sparing u WC-u je isto pitanje... Posto pocetnici a i oni napredniji u sparingu kada se malo zanesu pretvaraju WC u kik boks, a i same rukavice i kacige i ogranicavaju malo koriscenje WC-a, i nekako prirodno ljudi posle prvih 10 sekundi kada im proradi adrenalin prestanu da koriste WC i prebace se na kik boks....
Tako da je po meni veliki problem sparingovati u WC-u a da ne ozledis ozbiljnije druga iz kluba..... A raditi sparing nezno i ne davati maksimum, nije to to.
Za neke stvari jeste dobra, pogotovo kada neko nema sparing partnera, ali nikako ne sme biti zamena za sparing..... E sad sta je sparing u WC-u je isto pitanje... Posto pocetnici a i oni napredniji u sparingu kada se malo zanesu pretvaraju WC u kik boks, a i same rukavice i kacige i ogranicavaju malo koriscenje WC-a, i nekako prirodno ljudi posle prvih 10 sekundi kada im proradi adrenalin prestanu da koriste WC i prebace se na kik boks....
Tako da je po meni veliki problem sparingovati u WC-u a da ne ozledis ozbiljnije druga iz kluba..... A raditi sparing nezno i ne davati maksimum, nije to to.
Svaka cast! To je ono sto ja pricam sve vreme! Ti sad mozes da treniras WC i pricas nesto...Imao si 100 tuca, i sigurno veoma dobro znas sta prolazi sta ne. Tih 100 tuca je bolje nego 10 godina treniranja necega "na suvo" !
Ja ne mislim kao ti g.goran. Ima mnogo dobrih i odlicnih majstora. Po cemu bi se Pedja Koviljac isticao? Pa on u klubu nema ni desetak ucenika. Nevezano za to ne kazem da je on los, ali svakako nije najbolji (mozda ispod svog staklenog zvona,sigurno) mozda je nekad bio dobar napr.pre desetak godina ali sada tesko, pa on ima jednu "drvenu" nogu tj operisanu 100 puta. Kako on moze biti najbolji realno?
Ma zato sto je ovo Mitrovica i zna se ko je kakav. Moze vama sa strane da prodaje nesto ali ovde ljudi znaju sve. On zivi od kamata i zelenasenja ima motor od 50.000 eura i vozni park na muku drugih i sta vise da ti kazem. A wing chun drzi onako valda. Da mu nedodju oni iz Beograda i Novog Sada bila bi mu prazna sala. On nije nikakav majstor samo stara slava.
...ovi mogu poslati svoje zenske da je pojure...