Wing Chun

Awesome drills! Vidim da svasta razradjujete na treningu i na tim seminarima i dosta je neuobicajeno hocu da kazem da treneri u klubovima u prvi plan stavljaju samo tehnike a slabo se uvezbavaju drilovi. Ovo je super stvar.

Sta se ovo sad desava, na sajtu pise da je Jovan Vuca nepriznat a ovde polozio za sifu-a i to kod Ceunga, evo i Galijasa sa Ceungom a njegove diplome su kao nepriznate.
http://www.serbiawingchun.com/

Prilozi

• 29485_1419653058925_1460622300_1124107_431470_n.jpg
    29485_1419653058925_1460622300_1124107_431470_n.jpg
    30,9 KB · Pregleda: 25
  • 29485_1419653218929_1460622300_1124111_2921811_n.jpg
    29485_1419653218929_1460622300_1124111_2921811_n.jpg
    34,9 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
Sifu Wan Kam Leung je ucenik pokojnog Wong Shung Leung-a, izuzetno dobar prakticar i mnogo ljubazan. Davao je nekoliko seminara po nemackoj i samo su ljudi imali pohvale na njegov rad i njegovo ophodjenje prema ucenicima.

Vazno obavestenje za sve koji vole i
podrzavaju vestinu Wing Chun Kung Fu-a.14. i 15. maja 2010. godine
odrzace se seminar koji ce voditi ucitelj legendarnog Brus Lija i
najveci majstor na Svetu GM William Cheung.Seminar ce biti odrzan u
Beogradu u organizaciji kluba "Zmajevo Gnezdo"..

Poslednja izmena od moderatora:
Podrzavamo odrzavanje seminara u Beogradu i pozivamo sve klubove, clanove TWC Saveza Srbije i prijtelje istog da prisustvuju seminaru. Cestitamo Sifu Jovanu Vuci na organizaciji seminara.

Hvala puno na cestitkama.
Svi su dobrodosli i svako ko zeli moze da potvrdi svoj dolazak.
Detaljnije informacije na sajtu- http://www.wingchunbeograd.rs/

A kako si i ti sad twc i dovodis Ceunga????A zar te nisu bese optuzili Koviljci da si na neku prevaru nesto odradio,a koliko znam oni su glavni za dovodjenje Ceunga i tome slicno???

Ili tog Ceunga moze da dovede svako samo treba da se pljune kinta...

Hm :think: trebam i ja ovih dana da prodam kravu i 2 placa nemojte da se iznenadite ako otvorim klub dovedem Ceunga i on me licno prizna kao oficijalnog si fua a vas svih ostalih se odrekne.....WC Ceung - Para vrti gde tan sao nece:hahaha:

A kako si i ti sad twc i dovodis Ceunga????A zar te nisu bese optuzili Koviljci da si na neku prevaru nesto odradio,a koliko znam oni su glavni za dovodjenje Ceunga i tome slicno???

Ili tog Ceunga moze da dovede svako samo treba da se pljune kinta...

Hm :think: trebam i ja ovih dana da prodam kravu i 2 placa nemojte da se iznenadite ako otvorim klub dovedem Ceunga i on me licno prizna kao oficijalnog si fua a vas svih ostalih se odrekne.....WC Ceung - Para vrti gde tan sao nece:hahaha:

Dobro receno, wc cheung gleda samo keshovinu,,haaaaa,,haaaaaaa,,,,,,da ne poverujes, znaci ovaj jovan odma sa petog ranga polozio za 10. Znaci pare mogu sve i org.seminar. Pa zvacu ga i ja u Nemacku da dodje za seminar, hmmmmmmmm ako bude smeo od Emina.
M.

Dobro receno, wc cheung gleda samo keshovinu,,haaaaa,,haaaaaaa,,,,,,da ne poverujes, znaci ovaj jovan odma sa petog ranga polozio za 10. Znaci pare mogu sve i org.seminar. Pa zvacu ga i ja u Nemacku da dodje za seminar, hmmmmmmmm ako bude smeo od Emina.
M.

Je si i ti onj isti M.? (Sto nije smeo da se predstavi) Kako to tako brzo menjas stavove u zivotu? Procitaj sta si pisao da sada, i koliko si samo skriven iza tastature druge pljuvao.
Mi smo vodili Cheungovu asocijaciju u Jugoslavij. I postojala su jasna pravila u vezi sa tim. Obzirom na situaciju u zemlji posle rata, nismo mogli da ih ispunimo, pa smo se povukli. Clanstvo u nekoj organizaciji, ti ne moze dati ili oduzeti znanje i titule. Neki su smatrali da mogu. i..... Sta je tu bilo? O tome sam pisao, ali su takvi kao ti, to napadali i pljuvali. Sada su neke stvari prilicno jasne. Istina je spora, ali se ne moze vecito sakrivati.
" Nemoj da pljujes u bunar iz koga si pio."

M.

Pa to brate i ja imam valjda 4,5. rang a evo vidim zavrsavam fax i vidim da ce mi plata biti max 30 000 - 40 000 hiljada (u najboljem slucaju) a otvoriti WC klub sa jedno 100 decurlije po bar 1000 din clanarina je kao da si zavrsio 15 fakulteta (gledano u kinti)

Pa sam zato i ja uvideo dobru priliku i kintu i zaradu u WC pa cu da prezalim pare da podplatim Ceunga da mi skoci zvanje za jedno 2,3 seminara sa 4,5.ranga na Si Fu....

Tu kintu sto pljunem na Ceunga (nekoliko hiljada evra) zacas cu povratiti clanarinom......Jos kad napravim dobru reklamu i u njoj ubacim kako Brus Li cepa one Japance ma bice dece kao pleva da treniraju kod mene (a i kinte)

E sad ovo radim kao i svi ostali stim sto ja nisdam licemer i kazem javno a ne kao ljubav prema ovome onome prema Aziji prema BV prema wing chunu prema zdravom zivotu ( ma p r i s e r e mi se od takvih prica)

Mislim kad moze Jovan Vuca mogu i ja....U nasoj zemlji moze sve....Ma bre mozes da postanes asistent na fakultetu a kasnije i doktor nauka tj redovan profesor a da o toj nauci nemas pojma A KAMOLI DA POSTANES SI FU sto je 30 puta lakse

Pa mislim da je svima jasno sta se desava jer ovo sve govori...
Veliki pozdrav Dragane, kao i ostalim vezbacima...

Meni nije jasno sta se desava ovde i ko pije a ko (Ceungu) placa????

Ne kazem ja da si ti nesto kriv,ali jedni pricaju da si nesto na mufte uradio a ovamo ti i Ceung ste u dilu tj Ceung te priznaje a taj ISTI CEUNG je u saradnji valjda sa Koviljcima koji su te bese optuzili da si drzao neka nelegalna polaganja i sl....

Ko ovde bre vise govori istinu a ko mulja????

Ili ste vi svi ok a Ceung je jedna skotina od coveka koji vas zavadjuje i bitna mu je samo kinta?

Pa to brate i ja imam valjda 4,5. rang a evo vidim zavrsavam fax i vidim da ce mi plata biti max 30 000 - 40 000 hiljada (u najboljem slucaju) a otvoriti WC klub sa jedno 100 decurlije po bar 1000 din clanarina je kao da si zavrsio 15 fakulteta (gledano u kinti)

Pa sam zato i ja uvideo dobru priliku i kintu i zaradu u WC pa cu da prezalim pare da podplatim Ceunga da mi skoci zvanje za jedno 2,3 seminara sa 4,5.ranga na Si Fu....

Tu kintu sto pljunem na Ceunga (nekoliko hiljada evra) zacas cu povratiti clanarinom......Jos kad napravim dobru reklamu i u njoj ubacim kako Brus Li cepa one Japance ma bice dece kao pleva da treniraju kod mene (a i kinte)

E sad ovo radim kao i svi ostali stim sto ja nisdam licemer i kazem javno a ne kao ljubav prema ovome onome prema Aziji prema BV prema wing chunu prema zdravom zivotu ( ma p r i s e r e mi se od takvih prica)

Mislim kad moze Jovan Vuca mogu i ja....U nasoj zemlji moze sve....Ma bre mozes da postanes asistent na fakultetu a kasnije i doktor nauka tj redovan profesor a da o toj nauci nemas pojma A KAMOLI DA POSTANES SI FU sto je 30 puta lakse

Kada je sve tako, zasto onda to i ne postanes.Kada ljudi nesto u zivotu urade, onda ne plkuju po drugima. Sto si intelektualno i duhovno na nizem nivou, to je zavist veca, a samim tim vece je i pljuvanje. Probajte da pisete nesto o vestini,ili na ovaj nacin pokusavas da nadoknadis svoje neznanje. Malo je forum krenuo na bolje posle svih bljuvotina i ....... Borilacke vestine su mnogo vise od praznog razglabanja, probaj sebi da nadjes nesto inspirativnije za lecenje kompleksa.

Back