reina
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Caos, evo nekih i osnovnih i naprednijih vezbi
tu smo radili strava vezbe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se ovo sad desava, na sajtu pise da je Jovan Vuca nepriznat a ovde polozio za sifu-a i to kod Ceunga, evo i Galijasa sa Ceungom a njegove diplome su kao nepriznate.
http://www.serbiawingchun.com/
Hmmm, sam pita i sam odgovara, ali ipak cestitam. Slika sve govori a jedan sa slike je Grande lazov!Pa mislim da je svima jasno sta se desava jer ovo sve govori...
Veliki pozdrav Dragane, kao i ostalim vezbacima...
Wan Kam je odlican.Sifu Wan Kam Leung je ucenik pokojnog Wong Shung Leung-a, izuzetno dobar prakticar i mnogo ljubazan. Davao je nekoliko seminara po nemackoj i samo su ljudi imali pohvale na njegov rad i njegovo ophodjenje prema ucenicima.
Svidja mi se kako radi Sifu Wan Kam Leung
Sta se ovo sad desava, na sajtu pise da je Jovan Vuca nepriznat a ovde polozio za sifu-a i to kod Ceunga, evo i Galijasa sa Ceungom a njegove diplome su kao nepriznate.
http://www.serbiawingchun.com/
Hvala puno na cestitkama.
Svi su dobrodosli i svako ko zeli moze da potvrdi svoj dolazak.
Detaljnije informacije na sajtu- http://www.wingchunbeograd.rs/
A kako si i ti sad twc i dovodis Ceunga????A zar te nisu bese optuzili Koviljci da si na neku prevaru nesto odradio,a koliko znam oni su glavni za dovodjenje Ceunga i tome slicno???
Ili tog Ceunga moze da dovede svako samo treba da se pljune kinta...
Hmtrebam i ja ovih dana da prodam kravu i 2 placa nemojte da se iznenadite ako otvorim klub dovedem Ceunga i on me licno prizna kao oficijalnog si fua a vas svih ostalih se odrekne.....WC Ceung - Para vrti gde tan sao nece
![]()
Dobro receno, wc cheung gleda samo keshovinu,,haaaaa,,haaaaaaa,,,,,,da ne poverujes, znaci ovaj jovan odma sa petog ranga polozio za 10. Znaci pare mogu sve i org.seminar. Pa zvacu ga i ja u Nemacku da dodje za seminar, hmmmmmmmm ako bude smeo od Emina.
M.
Dobro receno, wc cheung gleda samo keshovinu,,haaaaa,,haaaaaaa,,,,,,da ne poverujes, znaci ovaj jovan odma sa petog ranga polozio za 10. Znaci pare mogu sve i org.seminar. Pa zvacu ga i ja u Nemacku da dodje za seminar, hmmmmmmmm ako bude smeo od Emina.
M.
Hmmm, sam pita i sam odgovara, ali ipak cestitam. Slika sve govori a jedan sa slike je Grande lazov!
Pa mislim da je svima jasno sta se desava jer ovo sve govori...
Veliki pozdrav Dragane, kao i ostalim vezbacima...
Pa to brate i ja imam valjda 4,5. rang a evo vidim zavrsavam fax i vidim da ce mi plata biti max 30 000 - 40 000 hiljada (u najboljem slucaju) a otvoriti WC klub sa jedno 100 decurlije po bar 1000 din clanarina je kao da si zavrsio 15 fakulteta (gledano u kinti)
Pa sam zato i ja uvideo dobru priliku i kintu i zaradu u WC pa cu da prezalim pare da podplatim Ceunga da mi skoci zvanje za jedno 2,3 seminara sa 4,5.ranga na Si Fu....
Tu kintu sto pljunem na Ceunga (nekoliko hiljada evra) zacas cu povratiti clanarinom......Jos kad napravim dobru reklamu i u njoj ubacim kako Brus Li cepa one Japance ma bice dece kao pleva da treniraju kod mene (a i kinte)
E sad ovo radim kao i svi ostali stim sto ja nisdam licemer i kazem javno a ne kao ljubav prema ovome onome prema Aziji prema BV prema wing chunu prema zdravom zivotu ( ma p r i s e r e mi se od takvih prica)
Mislim kad moze Jovan Vuca mogu i ja....U nasoj zemlji moze sve....Ma bre mozes da postanes asistent na fakultetu a kasnije i doktor nauka tj redovan profesor a da o toj nauci nemas pojma A KAMOLI DA POSTANES SI FU sto je 30 puta lakse