Wing Chun

@Vlada Krauzer
Mozda to opet i uradim pa stvarno svratim....zacudio bi se koga sve ima van Jagodine...;)A da sam majstor nisam, i nije mi to bitno, nisam niti cu biti. Borac to vec jesam, uvek bio i ostacu doveka....
Major Avi Nardia je jednom lepo rekao "Bolje je biti veciti ucenik i prakticar istinske borbe i vestina nego MAJSTOR iluzija"

Ако...

Poslednja izmena:
WTPREDATORE vi ste jedino provokator koji nanosi stetu svim pravim ljubiteljima kineskih borilackih vestina,zato i ucestvujete na forumu i pravite svadju,ponizavate druge koje i nepoznajete,Vas ego se hrani time i mislite da ste neko i nesto a u sustini ste prazna osoba,nezadovoljna zivotom,Vi zivite u iluzijama i verujete u njih,zalosno je Vase ponasanje,od Vas nikada nista nece biti jer nerazumete sustinu i filozofiju kineskih borilackih vestina.Sto se mene tice i dalje vredjajte i ponizavajte me,da Vam kazem Vase pisanje me nedotice jer imam veliki broj prijatelja iz borilackog sveta.Pisali ste o Jorgi na osnovu onoga sto ste procitali iz novina i verujete u to,ja sam od brace Jorge savremenik i dobro znam njihovu karijeru u borilackom svetu.Na kraju samo da kazem da su mnogo davno za jedne novine braca Jorge izjavili da je Brus Li cirkusant i da bi mu svaki majstor karatea iz Jugoslavije mogao da polomi kosti.Nazalost za Vas oni idoli sto oslikava Vas kao licnost i coveka,ja verujem da ste Vi suvise mladi da biste mnogo toga shvatili i razumeli,morate jos mnogo da ucite a pre svega da steknete kucno vaspitanje i nikog da nevredjate.

@Vlada Krauzer
Mozda to opet i uradim pa stvarno svratim....zacudio bi se koga sve ima van Jagodine...;)A da sam majstor nisam, i nije mi to bitno, nisam niti cu biti. Borac to vec jesam, uvek bio i ostacu doveka....
Major Avi Nardia je jednom lepo rekao "Bolje je biti veciti ucenik i prakticar istinske borbe i vestina nego MAJSTOR iluzija"

Svrati molim te :worth: :worth: vec danima gledam kako pljujes majstore i morao sam da se registrujem... Svrati u Jagodinu molim te :dash::dash::dash:...Znam kako si prosao prosli put kad si svracao zbog toga toliko i pljujes Pecu. :hahaha::hahaha::hahaha:....

Inace ja treniram Wing Chung vec 4 godine i zadovoljan sam onim sto sam do sad naucio kod Pece...Sve vestine su za postovati...Ne postoji losa vestina samo losi majstori...

Molim vas da se vratite na temu . Svoje misljenje mozete da iznesete i bez vredjanja i provokacija . Postoji vrlo lak nacin da se utvrdi ko koliko znanja poseduje kad je Wing Chun u pitanju . Zna se tacno koji je majstor koja genracija od Yip Man-a i zna se tacno ko je koliko vremena proveo u treningu sa nekim majstorom , i kakve kvalifikacije ima . Zna se tacno ko je na kom nivou prekinuo trening kod nekog majstora , ili je kompletirao sistem pa se onda odvojio . Ovo vazi i za druge stilove kung fu-a . Dakle sve se moze lako proveriti .Posebno danas , gde se moze napisati mail bilo kojoj organizaciji i traziti podatke o njihovim sadasnjim i bivsim clanovima i njihovim zvanicnom rangu , ili bilo cemu drugom .Da ponovim , nema razloga za vredjanje sagovornika , i to mora da prestane .

@Sgt.Spat
A kako sam ja to prosao kod Pece? Ja kada sam ga video samo smo pricali, i to u njegovoj kuci,ja sam slusao njegove lazi itd. On je pokazivao na nekom klincu i to je to. Samnom nije nista vezbao nego mi je 3 puta pokazao kako bi on usao nekome u gard. Nista spektakularno, malo pretukao onog njegovog klinca kojeg je poducavao....A imam i svedoka za sve to, taj me je i odveo do njega.
A da je on mene istukao ili tako nesto o tome on moze da sanja, vezbao sam kod mnogo dobrih ljudi i dalje sa njima radim, nije meni nikakav problem reci ko je dobar ili ne, ko je stvarno dobar borac ili ne. Neki su ovde cak i prijavljeni koji su mnogo dobri i od kojih ja ucim kada dodjem u Srbiju. Kao recimo glavni trener Kaizen Akademije Mark Lajhner. Strava borac i jos bolji trener.
A Peca je smesan sto se Wing Chuna tice. Recimo Sifu Emin je strava, sa njim sam vezbao i naravno da se poigravao samnom, ali Peca....ma daj suvise je trositi reci na Pecu,Zeljka i Ivanjija....ne zna se ko je smesniji.

Poslednja izmena:
Pretnje i prozivke mozete da nastavite preko PP-a . Svaka sledeca poruka u koja sadrzi pretnju ili prozivku ce automatski da povuce kaznene poene. A da stavimo tacku na raspravu mozemo i ovako - WTPREDATOR-a znam licno , kao i dobar deo ljudi koji postuju na temi Wing Chun , i znam kod koga je trenirao i sta radi , na kraju covek je i sam to napisao , i covek stoji iza svojih reci . Sa druge strane za Pecu prvi put cujem sada , i ne znam o kome se radi. Ne bi bilo lose da neko od Pecinih ucenika iznese neke osnovne podatke i nabaci par video klipova da bi mogli da steknemo makar nekakav uvid u nacin rada i vestinu koju on radi . Od podataka je svakako najvaznije ko su mu ucitelji , koji je stepen/rang dostigao , i koliko je godina proveo u treningu , itd.

Dobro necemo ovde voditi raspravu izvinjavam se svima..Ali opomeni i WTPREDATOR da prestane sa pljuvanjem ne samo Pece nego vec i ostalih majstora koji su ovde na forumu... Inace treniram vec 4 godine kod Pece i zadovoljan sam onim sto sam naucio inace imam 21-u godinu...Evo i par klipa...

Па да људи само одговарају на прозивање, ја овде видим само једног човека који прозива, а то је овај Вотафак Предатор или како год:)

Dobro necemo ovde voditi raspravu izvinjavam se svima..Ali opomeni i WTPREDATOR da prestane sa pljuvanjem ne samo Pece nego vec i ostalih majstora koji su ovde na forumu... Inace treniram vec 4 godine kod Pece i zadovoljan sam onim sto sam naucio inace imam 21-u godinu...Evo i par klipa...

Bome ovo što majstor Peca radi ne izgleda loše :ok: jedno nije trebalo da se ubrzava snimak.

PS: ona moma s repom je jako lepa :super:

Nije me briga da li ce ova poruka dovesti do toga da budem kaznjen jer je jedini razlog sto sam se registrovao upravo taj da napisem ovo sto sledi.

@Sgt.Spat
Ja kada sam ga video samo smo pricali, i to u njegovoj kuci,ja sam slusao njegove lazi itd. On je pokazivao na nekom klincu i to je to. Samnom nije nista vezbao nego mi je 3 puta pokazao kako bi on usao nekome u gard. Nista spektakularno, malo pretukao onog njegovog klinca kojeg je poducavao....A imam i svedoka za sve to, taj me je i odveo do njega.
A da je on mene istukao ili tako nesto o tome on moze da sanja, vezbao sam kod mnogo dobrih ljudi i dalje sa njima radim, nije meni nikakav problem reci ko je dobar ili ne, ko je stvarno dobar borac ili ne.

Znaci covek te je primio u kucu a ti mu vracas tako sto pricas ovakve stvari njemu iza ledja.
Posto zuti car tvrdi da si covek od reci, k'o boga te molim, dodji u Jagodinu i dokazi da si covek od reci, tj opravdaj delima recenicu da on moze samo da sanja o tome da te istuce.
Kazes pokazao ti je par ulaza...a sta si ocekivao, da ti 10 sati pokazuje sve ulaze na svaki tvoj napad ili probijanjej svakog tvog garda?Pitaj onoga ko tebe trenira da li odaje tek tako sve cake svojim ucenicima a kamoli onima koji i ne treniraju kod njega.Licno mislim da si sramota za onoga ko te trenira jer ne verujem da te uci da vredjas druge.Da li si nekad cuo od nekog majstora da tako govori o drugom majstoru?Dakle, da ne duzim, dodji ti lepo u Jagodinu pa cemo mi da snimio tvoj i Pecin sparing i da okacimo ovde link da svi mogu da vide kako izgleda kad sparingujes sa majstorom iluzija kako si ga nazvao.
P.S.Kad sledeci put budes radio sa Eminom, pitaj ga sta je rekao kad je video kako Peca radi.

pozdav!!!

Brate snimak nije ubrzan pogledaj malo ljude u pozadini kako se krecu i to. Inace ovo je 30% tehnike koja se radi u klubu...90% ucenika radi ovakvu tehniku i stvarno ti kazem da nista na snimku nije ubrzano rado bih voleo da svako ko kaze da je ubrzano dodje licno u klub i da se sam uveri...

Poslednja izmena:
Brate snimak nije ubrzan pogledaj malo ljude u pozadini kako se krecu i to. Inace ovo je 30% tehnike koja se radi u klubu...90% ucenika radi ovakvu tehniku i stvarno ti kazem da nista na snimku nije ubrzano rado bih voleo da svako ko kaze da je ubrzano dodje licno u klub i da se sam uveri...

Ма супер је што тако мисле , хвала још једном :) Иначе ово јесу све неке основне ствари, поз :bye:

WILLIAM CHEUNG SEMINAR 15. MAJ 2010. SREMSKA MITROVICA

U organizaciji Balkanske Wing Chun Kung Fu Asocijacije 15 Maja 2010. odrzace se seminar Grandmastera William Cheunga u Sremskoj Mitrovici. Seminar ce poceti u 11h, 15-tog maja (subota). Dan ranije 14-tog maja seminar ce se odrzati u BIH. Grandmaster William Cheung dolazi u Srbiju vec 11 Maja tako da ce 12 maja biti organizovan i VIP seminar samo za instruktore i trenere svih klubova Balkanske Asocijacije.
POZIVAM SVE TRENERE, INSTRUKTORE, VEZVACE I CLANOVE ASOCIJACIJE DA SE ODAZOVU SEMINARU I PRAVOVREMENO PRIJAVE UCESNIKE. JOS VISE INFORMACIJA NA www.serbiawingchun.com

WILLIAM CHEUNG SEMINAR 15. MAJ 2010. SREMSKA MITROVICA

U organizaciji Balkanske Wing Chun Kung Fu Asocijacije 15 Maja 2010. odrzace se seminar Grandmastera William Cheunga u Sremskoj Mitrovici. Seminar ce poceti u 11h, 15-tog maja (subota). Dan ranije 14-tog maja seminar ce se odrzati u BIH. Grandmaster William Cheung dolazi u Srbiju vec 11 Maja tako da ce 12 maja biti organizovan i VIP seminar samo za instruktore i trenere svih klubova Balkanske Asocijacije.
POZIVAM SVE TRENERE, INSTRUKTORE, VEZVACE I CLANOVE ASOCIJACIJE DA SE ODAZOVU SEMINARU I PRAVOVREMENO PRIJAVE UCESNIKE. JOS VISE INFORMACIJA NA www.serbiawingchun.com

Znaci ipak su glasine da nece doci! Ko bi to znao?! Kako se krecu cene ili preko kluba?

Sve pojedinosti oko seminara, termin, sala, cena, trazite informacije kod svog trenera ili direktno od sifu Predraga Koviljca. Mogu samo da kazem da ce 6 i 7 maja biti seminar u Makedoniji u Skoplju, u organizaciji sifu Kostovskog gde cemo takodje prisustvovati.

Back