gnjec
Aktivan član
- Poruka
- 1.817
...ima ljudi koji otvore klub...pa pocnu da treniraju druge i tako i sami uce...i napreduju...ali se ne istripuju da su neko cudo vec nastave da uce...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas to. I u slucaju Si Fu Predraga Kovliljca,dodju do vrha...ima ljudi koji otvore klub...pa pocnu da treniraju druge i tako i sami uce...i napreduju...ali se ne istripuju da su neko mudo vec nastave da uce...
Sta???
Kako neko moze da otvori klub a da nema nijedan rang????Jel ovo istina?
Jel postoje bre neki uslovi,neki zakoni u nasoj drzavi,ili svako moze da otvori bilo sta i da ga niko nista ne pita????
Ako je tako i ja bih rado otvorio neki klub u Nisu ili Krusevcu,klince do 15 god bih imao sta da naucim.......
Jako,mnogo,strasno gresis...
si fu Predrag Koviljac je tada imao nivo znanja barem za 8 rang,a njegov brat Nenad je imao za otprilike 5,6,tako da nemoj da sudis vecito kad veze namas!
I zasto odma napadas BruZli-ja,kao ko ce ti doci,kad pojma nemas koliko znanje momak poseduje,i daj malo iskuliraj!
Mator si i dosadan jako,inace sam cuo da veze s wing chunom nemas,da si prosecan amater(izuzev teorije),i to licno od Koviljca(necu da imenujem kojeg)!!!
Pa tako je to ne smes ni da pitas nista,ja pitao cisto iz radoznalosti jer sam mislio da moras npr ministru sporta da pokazes neku diplomu pa da se evidentira u registar pa da tek onda otvoris klub a ne da to ispadne nesto da se ne zna dal je wc ili neka sakta,kult
Koliko sam ja procitao i ukapirao neko je napisao da je si fu Koviljac otvorio kao pocetnik (znaci ima 0 rang ili 1.rang - tako sam ja shvatio)e sad to su nagadjanja i on najbolje zna koliko je tad vredeo i sta je znao
inace sam cuo da veze s wing chunom nemas,da si prosecan amater(izuzev teorije),i to licno od Koviljca(necu da imenujem kojeg)!!!
Ijao sta ovo bi???Ako je istina kako to pricaju si fuovi o svojim ucenicima???(Ako je profa bio ucenik nekog Koviljca)Zar ne treba si fu da kaze pa trudio se koliko je mogao ali mu bas i nije islo???To nije pedagoski
aj opet ja kao laik...ja kolko vidim njega niko ne napada...vec pocne da inicira napad i onda on sam krene da radi tehnike...cak i ovo kad su mu oci zavezane...partner mu samo asistira
btw grub je i to je ok...vidi se da zna da udari coveka...ali me interesuje da li zna i da primi
oprosticete mojoj skepsi...ali ima mnogo majstora koji znaju da udare zato sto tuku svoje ucenike...ali sami nisu navikli da ih neko udari
aj opet ja kao laik...ja kolko vidim njega niko ne napada...vec pocne da inicira napad i onda on sam krene da radi tehnike...cak i ovo kad su mu oci zavezane...partner mu samo asistira
btw grub je i to je ok...vidi se da zna da udari coveka...ali me interesuje da li zna i da primi
oprosticete mojoj skepsi...ali ima mnogo majstora koji znaju da udare zato sto tuku svoje ucenike...ali sami nisu navikli da ih neko udari
bruzli,
pogledaj ovu WT prezentaciju:
pozdrav
...pa dobro ali onda ti kao ucenik bivas tucen...dok ne dodjes do nekog nivoa gde ti tuces...ali zar ne mislis da za razvijanje dobrog borca moras da se u isto vreme tuces sa partnerom/protivnikom?![]()
E da, mala opsta iscitaj sta je Tradicionalni Wing Chun, sta je Ving Tsun, "modifikacija", Weng Chun, Ebmas, jer sam primetio da preplices pojmove, bez uvrede, ali napisao si WC VS TWC, sto je apsurd sam po sebi. Mislim da ce i Zuti car ako se ukljuci moci dosta toga da iznese o samom imenu i terminima koji se koriste. pozdrav i za njega![]()
Ja znam sta je wc a sta TWC ali sam namerno tako napisao jer je WC genus proximum za sve ostale pojmove koji u sebi sadrze WC,a ima milion majstora koji samo promene slovo i to je odmah drugacija linija,tako da smo dosli do toga da se vise ne zna sta je WC i sta sve u njega spada.Pa ni TWC nije imao naziv TWC dok kako bese Gabersek nije predlozio Ceungu,tako nesto pisalo se o tome,i tek tad se pocelo pricati o TWC i ono sto nije TWC vec Kung fu Wing chun mutacija,degeneracija (a to vazi za sve ostale linije).I da da ne ispadne da pljujem nekog ovo nisam ja rekao vec je to deviza TWC.A sama rec tradicionalno kao tradicionalno ne znaci jedino ispravno vec nesto sto se radi godinama i iza sebe ima neku istoriju tradiciju.....Bas je neko i otvorio temu na ovo tipa zasto je TWC tradicionalan ili slicno.....Ako se nekom nije svideo moj post moze svratiti na temu WC vsWTC vs EBMAS vsbla bla bla da ne spamujemo temu