Freelander1111
Primećen član
- Poruka
- 990
Si Fu Rashun Herkul u akciji, sta mislite o ovom radu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si Fu Rashun Herkul u akciji, sta mislite o ovom radu?
 Hvala unapred.
 Hvala unapred.Wing Chun po metodi EBMAS federacije majstora Emina Boztepea...
zapocela je novu sezonu obuke i upisuje novempolaznike u svojim klubovima u:
Beogradu, Pancevu, Smederevu....
Po zavrsenoj obuci za pojedina ucenicka zvanja moguce je polaganje licence direktno ispred majstora Emina na prvom sledecem seminaru sa njim u Srbiji ...
Moguc rad putem privatnih casova u mini grupama u gradovima u kojima jos ne postoje nasi klubovi...
kontakt tel: 061 2087 780 (sifu Rudolf Kerekes)
A kod kojih bi?Procitaj malo forum , pa vidi , ja moju ne bi vodio kod ovih, a ti kako hoces
Pošto je mesečna članarina, ako se plaća ?
Pa dobro,mozda je covek planirao da krene tu negde oko Bozica.zar ti jos verujes u Deda Mraza????

Već duže vreme planiram da treniram neku borilačku veštinu.
Video sam na plakatu da se otvara Wing Chun klub u ul Cara Lazara u Pančevu, pa sam se zainteresovao za treniranje ove borilačke veštine.
Trenirao sam karate godinu dana, ali to još kao klinac, tako da sam u svemu ovome apsolutni početnik.
Interesuje me:
da li upisujete i odrasle (pošto imam 19 godina)?
šta treba od opreme?
kolika je cena članarine?
Hval unapred, pozdrav
Pa dobro,mozda je covek planirao da krene tu negde oko Bozica.
Salim se naravno.Slazem se da je neozbiljno pitanje.
Pošto je mesečna članarina, ako se plaća ?
A kod kojih bi?
 Napisao sam tako da ne bude nešto ne znam ni ja... Nadam se da nije problem.
 Napisao sam tako da ne bude nešto ne znam ni ja... Nadam se da nije problem.Zdravo svima, iz Sremske Mitrovice sam, zelim da upisem sinove 7 i 10 godina na kung fu, wing chun. Ovde postoji dva kluba wing chuna koje vode dva brata.
Dali neko ima iskustva u koji klub da ih odvedem, dali kod Predraga ili kod Nenada. Vec sam gledao u Kazandziluku ali nije bio Predrag u sali nego neki drugi momak. Oticicu da vidim i u Atomsko Skloniste kod Nenada. Molim da mi odgovorite. Hvala unapred.
Hvala, veceras cu otici do sklonista na trening da vidim, ,jel vi trenirate tamo?Kod Nenada postoji grupa sa decom koju on poducava, toliko.
Bio sam u atomskom sklonistu na treningu, moji malci su odusevljeni sa treningom a ja sa pristupom trenera Nenada tako da ce poceti tu da idu na treninge. Evo od jutros se vezba po kuci>>>> ima desetak klinaca, decaka i devojcica , ostalo su stariji momci. Kvalitetan trening bas sto njima treba od razgibavanja istezanja vezbi snage p a posle su radili razna kretanja i stavove i blokove i to, i tehnike odbrane na kraju. Nisam bas dobio nekih informacija na ovom forumu ali najbolje je uveriti se sam, kao sto i je.