Wing Chun

Vidim da si pun sebe što živiš u Nemačkoj. Onda idi na neki nemački forum.Nemci su sigurno mnogo bolji, finiji od nas možda se ponude da te vode na sokić, a možda i još neki ( mada sumnjam da ćeš razumeti na koga sam mislio ). Jasno nam je svima da mrziš Kung Fu, znači shvatili smo, nema potrebe da nam ti daješ 5 puta svoje stručno mišljenje itd. Pazi, ja razumem da ti hoćeš najbolje za svoju decu, ali ne treba da ponižavaš i vredja veštine koje se tebi lično ne svidjaju.

Poslednja izmena od moderatora:
Tradicionalni Wing Chun Kung Fu

Treninzi pocinju od 20. septembra. Treninge vode instruktori Sava Vojnovic i Vladimir Reljin. Grupa je sekcija kluba "Fist of Spirit" iz Novog Sada koju vode sifu Arsenije Jelovac i sifu Radoslav Curcic.

Primamo nove clanove tokom cele godine.

Vise informacija na 063/87-06-559 ili preko privatne poruke na ovom forumu.

Tradicionalni Wing Chun Kung Fu

Treninzi pocinju od 20. septembra. Treninge vode instruktori Sava Vojnovic i Vladimir Reljin. Grupa je sekcija kluba "Fist of Spirit" iz Novog Sada koju vode sifu Arsenije Jelovac i sifu Radoslav Curcic.

Primamo nove clanove tokom cele godine.

Vise informacija na 063/87-06-559 ili preko privatne poruke na ovom forumu.

Zdravo, Koji je to klub? U kojem je to gradu? Nista nepise?

Pa zar Arsenije i Radoslav ne drze sekciju kluba Dragon iz Sremske Mitrovice. Znam da su u Novom Sadu ali zar to nije sekcija kluba Dragon? To vase je onda sekcija-sekcije. Treca grana. A u kom gradu odrzavate treninge?

Heh, najbitnija informacija, a ja zaboravio da napisem... :lol:

Mi smo u Pancevu... :)

Ja vec 3 godine ucim kod Radoslava, pa smo doneli odluku da je vreme malo da se sirimo... ;)

BTW, izvinjavam se na kratkom i pomalo nepreciznom postu...

Poslednja izmena:
Pozdrav dvima. Da razjasnimo nedoumicu. Nije jos objavljeno niti treba jos da bude, jos jedno mesec dana, da ce se u Novom Sadu zvanicno otvoriti klub "Fist of Spirit". Cekamo da se odradi papirologija i da zvanicno objavimo. Sava je moj ucenik, koji je u pocetku dolazuio na treninge u NS, a sada radimo kao zatvorena sekcija u PA. Nadam se da je svima sada malo jasije. Reina kad ces na treninge? :)

Pozdrav dvima. Da razjasnimo nedoumicu. Nije jos objavljeno niti treba jos da bude, jos jedno mesec dana, da ce se u Novom Sadu zvanicno otvoriti klub "Fist of Spirit". Cekamo da se odradi papirologija i da zvanicno objavimo. Sava je moj ucenik, koji je u pocetku dolazuio na treninge u NS, a sada radimo kao zatvorena sekcija u PA. Nadam se da je svima sada malo jasije. Reina kad ces na treninge? :)

A znaci tek otvarate klub, pa sad je jasnije jer koliko znam da ste radili kao sekcija Mitrovackog kluba. Jel nije malo rano da sa tri godine treninga vec drze treninge? Kakvi su Pancevci?

'Di god da vidim freelandera tu je negde i rammstein:cool: respect

Evo jedan dobar vic zbog dobrog muzickog ukusa

Otisli u Afriku americki panduri, engleski panduri i srpski panduri, na takmicenje ko pre uhvati zirafu.
Odu americki panduri i za 15 min. dovode zirafu.
Odu engleski panduri i za 10 min. dovode zirafu.
Odu srpski panduri i za 5 mi. dovode slona a slon sav u modricama.
Pocnu da se bune americki panduri i engleski panduri: Nismo rekli slona vec zirafu.
A slon podigne surlu i kaze: Priznajem ja sam zirafa.

'Di god da vidim freelandera tu je negde i rammstein:cool: respect

Evo jedan dobar vic zbog dobrog muzickog ukusa

Otisli u Afriku americki panduri, engleski panduri i srpski panduri, na takmicenje ko pre uhvati zirafu.
Odu americki panduri i za 15 min. dovode zirafu.
Odu engleski panduri i za 10 min. dovode zirafu.
Odu srpski panduri i za 5 mi. dovode slona a slon sav u modricama.
Pocnu da se bune americki panduri i engleski panduri: Nismo rekli slona vec zirafu.
A slon podigne surlu i kaze: Priznajem ja sam zirafa.

Pa mnogi nisu bas skontali Rammstein, tacnije pozitivnu energiju koju nose i ideje koje predstavljaju i za koje se bore. Uglavnom zakljucuju na osnovu onoga sto vide... Morbidno, mracno, perverzno, sadisticki... iako je sustina skroz opozitna :)

No ... vratimo se temi :)

Kako nema! Grijesis! Sifu Predrag nam je takodjer ovako prijezentira Sil lim tao, stim da se radi kruzni pokret pri ulasku u neutralni stav. A brus radi klizanje stopala, kao YipMan. I radimo malo veci huen sao. Redosled je isti i sve ostalo je isto.

Back