Wing Chun

Koga cu ja da hvalim, cije linkove cu da stavljam, to uopste nije vasa stvar niti bilo koga ovde. Si Fu Predrag i mi u NS-u imamo super odnos. Tako da ne mislim da nas ne poznaje:) Sto se sajta tice bice i vise nego sto ocekujete :) Uostalom sto ja bilo kome od vas da se pravdam i objasnjavam stvari koje i sami znate, samo provocirate. Da ste bili poslednjih 10-ak godina na bilo kom seminaru Williema Cheung-a videli bi ste kako to funkcionise i kako se "mrzimo", "prepucavamo", "pljujemo" medjusobno... Smesno A ja mogu ovde da pastujem kakav god hocu link i da ga komentarisem, da ga koristim kako argument i argument a contrario, da afirmisem bio koga i da iznesem svoje negodovanje povodom bilo cije tvrdnje, isto kao i svako od nas na forumu.
Ispred Srbije je isao on, a ne vi, tako da ne vidim razlog komentara. Sto vi niste isli? A sto covek nije clan saveza??? Suvisno pitanje :) Pa ima gomilu kvalitetnih ljudi okupljenih oko sebe iz Madjarske, Slovenije, Bosne, Svajcarske i Srbije!

http://www.wingchunkwoon.com/clips.asp

Klipovi Si Fu Nenada koviljca na sajtu Master Philip-a Redmond-a

Poslednja izmena:
Koga cu ja da hvalim, cije linkove cu da stavljam, to uopste nije vasa stvar niti bilo koga ovde. Si Fu Predrag i mi u NS-u imamo super odnos. Tako da ne mislim da nas ne poznaje:) Sto se sajta tice bice i vise nego sto ocekujete :) Uostalom sto ja bilo kome od vas da se pravdam i objasnjavam stvari koje i sami znate, samo provocirate. Da ste bili poslednjih 10-ak godina na bilo kom seminaru Williema Cheung-a videli bi ste kako to funkcionise i kako se "mrzimo", "prepucavamo", "pljujemo" medjusobno... Smesno A ja mogu ovde da pastujem kakav god hocu link i da ga komentarisem, da ga koristim kako argument i argument a contrario, da afirmisem bio koga i da iznesem svoje negodovanje povodom bilo cije tvrdnje, isto kao i svako od nas na forumu.
Ispred Srbije je isao on, a ne vi, tako da ne vidim razlog komentara. Sto vi niste isli? A sto covek nije clan saveza??? Suvisno pitanje :) Pa ima gomilu kvalitetnih ljudi okupljenih oko sebe iz Madjarske, Slovenije, Bosne, Svajcarske i Srbije!

http://www.wingchunkwoon.com/clips.asp

Klipovi Si Fu Nenada koviljca na sajtu Master Philip-a Redmond-a

Pozdrav Freelander1111, kako idu treninzi u NS? Gledao sam klip pored Dunava, bas me nostalgija vuce!

Pozdrav Freelander1111, kako idu treninzi u NS? Gledao sam klip pored Dunava, bas me nostalgija vuce!

Pozdrav evo upravo se mobilisemo posle leta. Ide, prosle sezone oko 40 sada idemo na na jos vise ucenika. Pravi se jos jedan klip sa Dunava i razlicitih lokacija u NS-u, pa cete biti obavesteni. Da ovde
se tvrdjava odlicno vidi :) Mislim da nema lepseg mesta. Spremamo plakate uzeli dve sale i tako... Radi se. kad dodjes javi se. Nadam se da ce biti i GM seminara uskoro... pa

ova vestina bas ima perspektivu :)

Ima , kad vidim kakvi se likovi bave tom "vestinom" stvarno mislim da ima svetlu buducnost . :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ne smem da napisem sta stvarno mislim , opet ce da mi brisu postove, ali ovakvih likova nigde nema . profa :dash: :rotf: , freelader :dash: :rotf: , koviljac :dash: :rotf: wingchun :rotf: :dash: radojkovic :hahaha: i ostali .
KUNG FU dash: :dash: :dash: :dash: :hahaha: :hahaha: :hahaha: , ma dajte ljudi gledajte malo manje filmova

Meni je super da gledam kako se svadjaju .Prvo svi gledaju kao u boga u jednog lika koji je dobio batine , pa onda se onda svadjaju ko je vise naucio od tog lika . Bas me zanima sta su naucili ?Jel kako se dobijaju batine ?I sto mi je najsmesnije , samo pricaju o nekakvoj ulici , ko da zive u njujorku u nekom crnackom predgradju , pa se biju i pucaju po ceo dan , a ovamo zive po selima gde se svi poznaju i tuca izbija jednom na godinu. Pravu tucu oni nisu nikad ni videli .

super si ti...a ti nikad nisi dobio batine? nepobediv si?

sta ste se svi zalepili za to sto je covek dobio batine...pa super sto je dobio batine...kad dobijes batine onda napredujes

samo je meni smesno ovoliko pljuvanje...umesto da se pomazu i rade na vestini pljuju se a svi potekli iz istog izvora...i sad ako neko krene da trenira i napise ovde naivno da trenira kdo tog i tog...nadje se 15 vas da ga ispljujete

A sto ti mene mesas sa njima ,nema ti ja prijatelju veze sa kung fu glupostima . A batine jesam dobio , ja se bavim full kontakt sportom , pa ti sad vidi ,samo nisam ja rekao da sam najbolji na svetu i nisam prozivao sve , nego bas taj njihov nepobedivi , pa ga neki klinac odrao od batina . Da je vise udarao u dzak i sparingovao , a manje pricao gluposti , bolje bi prosao .

nemam ni ja veze sa kung fu-om...i ja imam veze sa kontaktnim sportovima :)

al evo praktikanti jedne vestine...produhovljene osobe se bas produhovljeno ponasaju...predivno za citati a mi sto se bavimo kontaktnim sportovima ispadamo debili i kreteni

odlicno je sto se ti bavis full kontaktom,svako treba da trenira ono sto misli da je najbolje za njega ali ne treba druge vestine da podcenjuje...ocigledno, cika jovo slabo si ti naucio u tom fuluuu :D
ne brini se,i ovi sto raspravljaju po forumu ,i iskazuju svoja misljenja,oni su odvojili vreme kada su im prstici na tastaturici a imaju i vreme fiskulture ;)

cikajovo sve najbolje..nemoj me pogresno swatit al moro sam da odgovorim...
mislim da je vreme da se bavimo nekim vedrijim temama..
Slabo sam na netu ali volim ponekad da procitam ,bude pametnih stvari od svakoga zato vratite se vedrijim temama...

nemam ni ja veze sa kung fu-om...i ja imam veze sa kontaktnim sportovima :)

al evo praktikanti jedne vestine...produhovljene osobe se bas produhovljeno ponasaju...predivno za citati a mi sto se bavimo kontaktnim sportovima ispadamo debili i kreteni

Nemas veze sa kung fuom a bavis se kontaktnim sportovima!!?? Sad tek vidim koliko nemas pojma sta je kung fu! Kao sto i sam kazes da nemas veze. Sto se tice produhovljenosti ajde i ti mleko pa na spavanje. Ovo nije uvreda, ovo je nesto najproduhovljenije za vas.

ti si bas napredovao kao licnost kroz treninge borilacke vestine :)

kao sto rekoh divota...bas da pozeli covek da se bavi ovako nekom vestinom...kad vidis kolko divnih ljudi spremnih da pomognu...ma odma da otrcis u salu :)

Da li nekolicina,npr @proffa, kontaju da ovaj forum mnogo vise ljudi cita nego sto na isti pisu? Na koji nacin prezentujete vestinu?Pljuvanjem? Da li je nekom od vas dosla osoba u salu i rekla:"Procitao sam na forumu Krstarice nesto i svidelo mi se pa sam svratio"?-ne verujem. Iskreno meni prvom se pristup ne svidja. Po onome sto sam video na youtube snimcima vestina je sasvim skroz ok i sto da ne probati, ali ne u Srbiji. :think: Posto se niko nije ogradio ni od proffa-e niti od jos nekolicine racunam da ih majstori podrzavaju.Toliko o tome.

Pustite vi i wing chun i profu koji zna sta pise, bar sam ja svedok pola toga. Covek neolajava nego pise kako je ustvari bilo. Drste se vaseg "Kontakta"! Ja treniram u K1 klubu Alexa Busse-a ali znam sta je wing chun i kakva je vestina jer sam je trenirao ali zbog kljakavih majstora sam prestao. Zato ljudi i imaju takvo misljenje kao sto ga vi imate o wing chunu, zbog kvazi majstora kiji wing chun jako lose rade!
M.

Pustite vi i wing chun i profu koji zna sta pise, bar sam ja svedok pola toga. Covek neolajava nego pise kako je ustvari bilo. Drste se vaseg "Kontakta"! Ja treniram u K1 klubu Alexa Busse-a ali znam sta je wing chun i kakva je vestina jer sam je trenirao ali zbog kljakavih majstora sam prestao. Zato ljudi i imaju takvo misljenje kao sto ga vi imate o wing chunu, zbog kvazi majstora kiji wing chun jako lose rade!
M.

E svaka ti cast, netko treba da im objasni. :klap:

Da li nekolicina,npr @proffa, kontaju da ovaj forum mnogo vise ljudi cita nego sto na isti pisu? Na koji nacin prezentujete vestinu?Pljuvanjem? Da li je nekom od vas dosla osoba u salu i rekla:"Procitao sam na forumu Krstarice nesto i svidelo mi se pa sam svratio"?-ne verujem. Iskreno meni prvom se pristup ne svidja. Po onome sto sam video na youtube snimcima vestina je sasvim skroz ok i sto da ne probati, ali ne u Srbiji. :think: Posto se niko nije ogradio ni od proffa-e niti od jos nekolicine racunam da ih majstori podrzavaju.Toliko o tome.

Potpuno si u pravu. Vecina leci komplekse i nedostatak znanja, pljuvanjem po forumu. Mozda eacunaju da je i negativna propaganda bolja od nikakve, Na zalost, dugo sam u wing chunu i nigde nema toliko bolesnika kao u wing chunu.

Back