Freelander1111
Primećen član
- Poruka
- 990
Koga cu ja da hvalim, cije linkove cu da stavljam, to uopste nije vasa stvar niti bilo koga ovde. Si Fu Predrag i mi u NS-u imamo super odnos. Tako da ne mislim da nas ne poznaje
Sto se sajta tice bice i vise nego sto ocekujete
Uostalom sto ja bilo kome od vas da se pravdam i objasnjavam stvari koje i sami znate, samo provocirate. Da ste bili poslednjih 10-ak godina na bilo kom seminaru Williema Cheung-a videli bi ste kako to funkcionise i kako se "mrzimo", "prepucavamo", "pljujemo" medjusobno... Smesno A ja mogu ovde da pastujem kakav god hocu link i da ga komentarisem, da ga koristim kako argument i argument a contrario, da afirmisem bio koga i da iznesem svoje negodovanje povodom bilo cije tvrdnje, isto kao i svako od nas na forumu.
Ispred Srbije je isao on, a ne vi, tako da ne vidim razlog komentara. Sto vi niste isli? A sto covek nije clan saveza??? Suvisno pitanje
Pa ima gomilu kvalitetnih ljudi okupljenih oko sebe iz Madjarske, Slovenije, Bosne, Svajcarske i Srbije!
http://www.wingchunkwoon.com/clips.asp
Klipovi Si Fu Nenada koviljca na sajtu Master Philip-a Redmond-a
Sto se sajta tice bice i vise nego sto ocekujete
Uostalom sto ja bilo kome od vas da se pravdam i objasnjavam stvari koje i sami znate, samo provocirate. Da ste bili poslednjih 10-ak godina na bilo kom seminaru Williema Cheung-a videli bi ste kako to funkcionise i kako se "mrzimo", "prepucavamo", "pljujemo" medjusobno... Smesno A ja mogu ovde da pastujem kakav god hocu link i da ga komentarisem, da ga koristim kako argument i argument a contrario, da afirmisem bio koga i da iznesem svoje negodovanje povodom bilo cije tvrdnje, isto kao i svako od nas na forumu.Ispred Srbije je isao on, a ne vi, tako da ne vidim razlog komentara. Sto vi niste isli? A sto covek nije clan saveza??? Suvisno pitanje
Pa ima gomilu kvalitetnih ljudi okupljenih oko sebe iz Madjarske, Slovenije, Bosne, Svajcarske i Srbije!http://www.wingchunkwoon.com/clips.asp
Klipovi Si Fu Nenada koviljca na sajtu Master Philip-a Redmond-a
Poslednja izmena: