Wing Chun

Kako je to tuzno, sta sve ljubomora i zavist ucini od coveka! Da bas cemo da poverujemo da se ti anonimus dopisujes sa Ceungom. Pored svog predstavnika za Srbiju ma ko on bio, Ceung se bas stobom dopisuje i tebi iznosi poverljive informacije ma kakve one bile. Smesno i tuzno. U krajnjem slucaju obrisao bi sa svog sajta predstavnika za Srbiju. A tamo pise ko je to. Jadan si BrusLi!!

Ljudi, pustite provokatoro, svi znamo Koviljce i da su najbolji wingcunisti i super ljudi. Zbog budala koji pisu glupe postove i pada ugled wincuna. BrusLi idi treniraj, bolje ti je. Wincun opusta i leci.

Samo sam cekao da se jave drveni advokati, ne radi se o tome ko je sudio,vec na sta lici ovo, kao dve babe na pijaci, nisam uspeo da vidim ni jedan cist udarac mada je ovaj vislji bio bolji. A gde si ti bio i ucestvovao, mozda u Vrscu kad ste popili 3 nokauta u 3 prva kontakta ili u Mitrovici kad su vas iscepali Vrscani?

Nema potrebe, ne mogu snnimci da se montiraju, videce se sta je i kako je bilo, realno. Nego pusti to nije sramota, na porazima se uci, da li idete na turnir koji se organizuje na prolece kod ovih u Savezu,ja sam dobio poziv, bice dosta klubova, kazu mozda se i Gruja prijavi kao i vasi bivsi prijateljii iz BG-a. Eto prilike da se dokazete.

Svi su hrabri u p.m. Najstrasniji a iza laznih imena! Aj da vidim da neko uzivo nekom sme da kaze! Kukavice.
Freelander-znam za tog Mikija vezano za Nis ali kazu da je to neki njegov ucenik sto vodi treninge a ne on?

Back