Wing Chun

Ne bi znali Mitrovcani sta je wing chun a bogme ni mi u BIH! Sifu Koviljac i jedan i drugi su najbolji majstori vidjeni do sada! Ocekujemo ih skupa slijedeci put da dodju kod nas. Samo lajave neznalice mogu sto lose rec o njima. Ljudi su za primer.

zainteresovan sam za wing chun. treniram karate nekih 9 godina, a inace imam 15 godina. trenirao bih u novom sadu, jer mi je tu najblize. da li bi mogao neko malo da me uputi? pozzz. hvala unapred

zainteresovan sam za wing chun. treniram karate nekih 9 godina, a inace imam 15 godina. trenirao bih u novom sadu, jer mi je tu najblize. da li bi mogao neko malo da me uputi? pozzz. hvala unapred
Caos. Javi se korisniku "Freelander"
On je direktan ucenik sifu Nenada kod koga i ja treniram. Freelander je glavni za twc u Novom Sadu.

Bru zli, daj primer ?

Ako si mislio na mene ja samo da kazem da ja nisam Brus Li korisnicko ime niti mi je to drugi profil jer je to kaznjivo.......

Bruce Lee je uzor vecini boraca tako da nije nimalo cudno ako nekoliko ljudi ima koristicki nick Brus Li,Bruce Lee Mali Zmal,Dragon bla bla bla i slicno...........

Ili se neko namerno registrovao da bi mene zezao i stvarao svadje sa ostalima..........

Znaci jos jednom Ja nisam Brus Li a i Brus Li nije bRu zLi!!!!!!!!!!

Pozdrav i srecna nova godina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako si mislio na mene ja samo da kazem da ja nisam Brus Li korisnicko ime niti mi je to drugi profil jer je to kaznjivo.......

Bruce Lee je uzor vecini boraca tako da nije nimalo cudno ako nekoliko ljudi ima koristicki nick Brus Li,Bruce Lee Mali Zmal,Dragon bla bla bla i slicno...........

Ili se neko namerno registrovao da bi mene zezao i stvarao svadje sa ostalima..........

Znaci jos jednom Ja nisam Brus Li a i Brus Li nije bRu zLi!!!!!!!!!!

Pozdrav i srecna nova godina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok izvini onda. I teb srećna Nova godina i sve najbolje!

Da,da,dobro si rekla,Nesina politika kluba,.....
Nenad je upropastio wing chun da ni sam toga nije svestan. Organizovao je i seminare i polaganja bez bratovljevog znanja ( koji je za to licenciran od Cheunga ) i tako varao svoje ucenike,uzimajicu im para i para.
Postavicu skeniranu diplomu pa cete videti i sami se uveriti.
Ja licno znam da je seminar kod nenada bio 2500din,a za polaganja uzima razlicito,1 rang-20e,2-rang-30e,i tako dalje...

Koliko ja znam Nenad je polagao ispred Cheunga i to mu je omogucio Predrag jer on dovodi Cheunga i on kaze ko moze i ko ne moze da polaze. Ako mu je to omogucio zasto da nisu dobri? Sta pricas bre i ostavi se dva brata, sram te bilo. Zavadio bi dva oka u glavi!

17960_1299538174858_1422515479_30892136_3710300_n.jpg

Sta je sad ovo,ne lici na ceungovu diplomu a ovaj znak,logo koriste oni iz Saveza,kakav je ovo mix, nesa sam drzi polaganje bez brata ima 3 rang, a Gasi osporeno polaganje a ima 5. Luda kuca. Hvala Brus li na cinjenicama,vec sam pomislio da me je drug slagao.

Poslednja izmena:

Back