Wing Chun

Pozdrav svima i ljudima i kerovima. Da, to je diploma mog kluba sa grbom kluba, priznata od Williama Cheunga i od mog brata Pedje. I da vam nesto objasnim, nije uopste vazno kako diploma izgleda, vazno je da je priznata, inace ni ja ne bi mogao da polazem a i niko koje polagao kod mene ispred Williama Cheunga. A poagali su, i Arsenije je polagao ispred Cheunga za 10-ti rang a 9-ti rang je polozio kod mene i manje rangove a i kod Pedje. Sto se tice Galijasa on nemajuci svoj klub u dogovoru sa Pedjinim Beogradskim sekcijama je uleteo i odradio polaganje. Niko mu ne osporava da drzi polaganje u svom klubu, ako ga ima, hmm. Evo i par slika mene i mog brata i pozdravljamo vas. Ova gde smo krupni plan je od pre par dana. Zao mi je sto moram da vam porusim vase iluzije ali mi smo ok.
Pozzz.

Prilozi

• Predrag & Nenad 2010.jpg
    Predrag & Nenad 2010.jpg
    32,7 KB · Pregleda: 21
  • Predrag i Nenad2.jpg
    Predrag i Nenad2.jpg
    36,7 KB · Pregleda: 20
  • Predrag i Nenad i Cheung.jpg
    Predrag i Nenad i Cheung.jpg
    30,4 KB · Pregleda: 17
  • Predrag i Nenad gard.jpg
    Predrag i Nenad gard.jpg
    11,9 KB · Pregleda: 19
Muka mi je vise od ovog patuljka Nenada Koviljca i njegovih laznih imena na ovom forumu.
Svi pametniji znaju da je ona obican gologuzan i da su mu pare najbitnije,bas kao i njegovom bratu!
To svi u Mitrovici ali i van nje znaju,samo niko ne sme to da iznese.
I necemo o njima vise,vec o pravim i moralnim stvarima!
Pozdrav svim slobodnim vezbacima!

E muka mi je od tebe i tvog proseravanja parazitu. Skloni se sa ovog foruma,on je rezervisan za wing chun,a zalosno je sto pokusavas da ubedis ljude u neke samo tebi znane lazi! Lazovu. Mi se ovde svi znamo na forumu i idi pa seri negde na drugo mesto.

@Sifu Nenad
Hvala i tebi takodje veliki pozz.
@Brus Li
A sto se tice slobodnih vezbaca, zar stvarno mislis da ako neko vezba u nekom klubu koji je u nekom savezu/organizaciji zbog toga trening ili kvalitet ne valja?
Sta je to bolje kod tebe? Od koga ti ucis?
Pozz

Pozdrav za Wtpredatora Sifu Nenada i Freelandera. Kakva lavina! I sve od jednog eventualno dva coveka. Nema tu treninga,samo prazna prica ne potkovana nicim! I kako lako da se napravi zbrka. Sa tim se ne postize nista. WT, ti bese Tingovac?

Poslednja izmena:
Pa nikad nije ni bilo dobrog vt-a. Sve teske modifikacije. Koliko znam i Truntic i Prosenica su vise sportski radili. Jesi cuo za nekog Baradura? On je kazu prvi doveo Tinga u (ex YU) u Hrvatsku. A posle i Wong Shun Leunga?

Pozdrav
.Kazete da je Truntic pokazivao modifikovanu verziju???Ne bih se slozio.Licno poznajem coveka koji je bio ,,alone,,ucenik kod njega i mogu reci da nije ni prici sportskoj verziji.

Gledao sam kako radi i praktikuje svoj wing chun tako da....Ne razumem sto iznosite neke stvari ako nisu proverene.Svi znamo sta bude sa onim ,,rekla kazala,,

Evo jedan zanimljiv isecak filma:,,Enter to the Dragon''.
https://www.youtube.com/watch?v=GZ9e3D

To nisam ja rekao, to za tu modifikovanu verziju pricaju TWC-ovci za sve WT prakticare. Ali ako se pogledaju snimci na youtube vidi se da i VT i WT i ostali ucenici Yip Mana rade mnogo slicno osim TWC-a. Tako da ne znam ko je modifikovao wing chun.
A sto se Truntica tice nije los ali ima mnogo boljih u svetu WT-a od njega.

WORLD WING CHUN KUNG FU ASSOCIATION
GRANDMASTER WILLIAM CHEUNG
BALKAN WING CHUN UNION

POLAGANJE ZA RANGOVE

WING CHUN POLAGANJE CE SE ODRZATI 14 FEBRUARA U SREMSKOJ MITROVICI
ISPRED MAJSTORA:
1/PREDRAG KOVILJAC
2/NENAD KOVILJAC
3/TRENER KLUBA
MOLIMO TRENERE DA ADEKVATNO SPREME SVOJE UCENIKE ZA PREDSTOJECI RANG.
U SKLOPU ISTOG DESAVANJA BICE I WING CHUN TRENING, SEMINAR I
OBUKA ZA INSTRUKTORE I TRENERE KLUBOVA.
ODRZACE SE SASTANAK O DALJNJEM RADU BALKANSOG SAVEZA I KLUBOVA KOJI
PREDSTAVLJAJU GRANDMASTERA WILLIAM CHEUNGA I TRADICIONALNI WING CHUN.
POZDRAV SVIMA I VIDIMO SE.
www.serbiawingchun.com

WORLD WING CHUN KUNG FU ASSOCIATION
GRANDMASTER WILLIAM CHEUNG
BALKAN WING CHUN UNION

POLAGANJE ZA RANGOVE

WING CHUN POLAGANJE CE SE ODRZATI 14 FEBRUARA U SREMSKOJ MITROVICI
ISPRED MAJSTORA:
1/PREDRAG KOVILJAC
2/NENAD KOVILJAC
3/TRENER KLUBA
MOLIMO TRENERE DA ADEKVATNO SPREME SVOJE UCENIKE ZA PREDSTOJECI RANG.
U SKLOPU ISTOG DESAVANJA BICE I WING CHUN TRENING, SEMINAR I
OBUKA ZA INSTRUKTORE I TRENERE KLUBOVA.
ODRZACE SE SASTANAK O DALJNJEM RADU BALKANSOG SAVEZA I KLUBOVA KOJI
PREDSTAVLJAJU GRANDMASTERA WILLIAM CHEUNGA I TRADICIONALNI WING CHUN.
POZDRAV SVIMA I VIDIMO SE.
www.serbiawingchun.com

:klap: :klap: :klap: :cao:

Dosta vise!
Evo jos jedne tuzne istine za Srpski Wing Chun!
Braca Koviljci su prevaranti kakvih nema!
Falsifikuju diplome GM kao i njegov logo i potpis,a varaju ucenike da su im diplome vazece.
Da bi diplome bile priznate od WWCKFA i Williama Cheunga,svaki njihov ucenik mora da placa clanarinu Cheungu i tako postaje clan asocijacije WWCKFA,a od njih to niko nije.
Cheung se zaprepastio kad sam mu poslao mail i naravno da mi je odgovorio,pa evo da iznesem ovo na videlo!
Moje ime je Dragan i nedavno sam pisao Williamu o situaciji u Srbiji,e sad se vi zapitajte ko je i koliko unistio Wing Chun u Srbiji.......

RE: Dishonest and Betrayal of my Trust
From:
Grandmaster Cheung <grandmastercheung@hotmail.com> [Chat now]
...
View Contact
To: dragan.lica@yahoo.com
Hi Dragan,

I so sorry to hear that Si-Fus Predrag and Nenad Koviljacs betrayed my trust.

1.They should not charge you 900 Euros for grading.

2. Also they should report to the The World Wing Chun Kung Fu Association (WWCKFA) who they have graded and register them with the Association.

3. It is wrong for them duplicate my name and logo in their own certificates which will not be recognized by me and WWCKFA.

I will talk to Predrag and Nenard and discuss all the above points with him.

Best regards,

GM

Date: Wed, 6 Jan 2010 10:11:35 -0800
From: dragan.lica@yahoo.com
To: grandmastercheung@hotmail.com
Brus Li * je trenutno na forumu Dodajte reputaciju korisniku Brus Li * Prijavite poruku Izmeni/obriši poruku

Back