KainPower
Obećava
- Poruka
- 69
Wing Chun Bruce Lee
Gdje si to iskopala, ovo je extra snimak! Sad vidim mnogo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wing Chun Bruce Lee
Novi klip!
Tradicionalni wing chun
Veoma realan prilaz i sam trening, svidja mi se, samo nastavite, pozdrav.
Agresivno!
Gdje si to iskopala, ovo je extra snimak! Sad vidim mnogo!
shil lim tao se vidi cijela, osim nogu i ista je tako da vidim da je Lee radio slicno, skoro isto.
Njegovi danasnji ucenici koji su jako dobri su Phillip Bayer, Gary Lam, Barry Lee, Samuel Kwook, Wan Kam Leung...
Radim u obezbedjenju vec 8 godina bezprekindno, tako da imam dosta iskustva (na zalost). To sto sam ja naucio mnogo dobro pali, ali koristim i druge stvari koje nisu samo iz Wing Tsun-a jer se citav zivot bavim bor.vestinama a i dan danas se ne bavim samo WT-om nego i drugim vestinama. Pozdrav
Pa znas kako, recima je tesko docarati sta je recimo drugacije u WT-u nasprem TWC-a, to bi morao videti i da ti objasnim. Recimo je mnogo bliza borba u WT-u nego u TWC-u t.z da ne drzimo odstojanje nego napadamo slepu stranu protivnika i guramo ga od nas i prilepimo recimo kolena itd. Mnogo WTutice i na moje druge tehnike koje sam naucio u drugim vestinama a i ne koristim ih mnogo. Po neki Cross iz Boxa ili neki Low kick iz Muay Thai-a ostatak je WT u sustini. Neke poluge su iz Jiu Jitse itd. Ako bi trebao da razkomadam sukobe u tehnike, ne bih mogao jer se i nemogu setiti sta se tacno desilo. Mnogo se brzo odvijaju stvari u ulicnim sukobima.
Pozdrav
evo 1no pitanje za stone dog, predatora i ostale koji se bave wing chunom: i sam treniram wing..., ali ono sto me zanima ,je da li neko od vas ima iskustva u tuci na ulici ,gde god bilo??
to sto sam pitao ne znaci da sam paljevina i sl. vec me zanima s obzirom da mnogi treniraju wing chun...neki se raspravljaju koji ciji je wing ispravan itd....potez nogom(kretanje), ruke , stav, udarac...sve se vrti oko takvih stvari...ko nosi titulu cistog winga. pustaju se klipovi da bi se dokazalo to i to....dakle da li je neko imao iskustva u tuci i da li je demonstrirao pokrete
o kojima se prica ,raspravlja,dokazuje i sl.
Ne možeš da kažeš da je to i to najbolja veština, kad u svakoj veštini postoje borci koji je odlikuju itd. tako da niko ne može da kaže koja je najbolja veština.
Pa najvaznjije je da se dodje na seminar $$$ i da ispostuje grandmaster $$$ , ostalo dolazi samo