Paaa to vazi ali samo u istom gradu, ipak, onaj iz Nisa ili neznam gde ce uvek imati svoje goste a onaj iz Beograda svoje. Oni nikako nece moci jedni drugima da konkurisu a sto kaze Kain, pljuju se bespotrebno hm.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si fu, verovatno velika cast trenirati sa jedim takvim svetskim imenom kao sto je Filip Bayer!Odlican seminar u Hrvatskoj ovog leta, koji je vodio majstor Filip Bajer.
Pogledajte prilog 248069

Jeste, cast je ali za neverovati koliko je to prizeman covek i bez ega. On ti samo boljom pozicijom pokaze gde si i koliko vredis a ako oseti da hoces i da imas duh, sve ce ti dati.Si fu, verovatno velika cast trenirati sa jedim takvim svetskim imenom kao sto je Filip Bayer!
![]()
Jos me zanima da li se na treninzima radi samo taj sistem ili se radi i Ceungov koji mi deluje neprimenjivo, a i smatram Ceunga za obicnog prevaranta, ali to je neka druga i sira prica... Inace se ne smatram nesto merodavnim, posto sam pocetnik
Pozdrav, sto bi rekli, Tai! 
Caos
Preporucujem WIng Chun po WSL ogranku, a to su predstavnici Nenada Koviljca koji prate WSL-ovog ucenika Filip Bajera i njegovog PhillippBayer Ving Tsun-a. Ili ima jos i predstavnici Milenka Kozlica (MIKO) Ving Tsun ili MIKO Kung Fu. Milenko je bivsi ucenik Filipa Bajera i stvorio je svoj Wing koji je uglavnom vrlo slican Filipovom ali ima jos i neke dodatke iz drugih Kung Fu sitema pa cak i iz Jeet Kune Do-a. Predstavnik Milenka u Srbiji je Srboljub Cvijetic i ima ga i na fejsu.
Pozdrav
Imam i jednu Brus Lijevu koja je deo zbirke "Metoda borbe" (Fighting Method), treca knjiga od ukupno 4 - Napredna tehnika. Inace cela zbirka ima da se nadje na netu da se kupi, preporucujem svima, veoma korisno i prakticno stivo.