g.goran vidim stalno potenciras da je wing chun najbolji.nije najbolji nemoj se zaludjivati.svaka vestina valja sve je do coveka kako zna da je primeni.winh chun bez miksanja nemoze da bnude najbolji.mislis da pedja i nenad nemiksuju?pa miksuju oduvek..
ocito decko da si neko ko je tek napaljen i poceo da trenira tek pa gledas u pedju kao u boga i naravno da je on za tebe najbolji.uopste nisi skontao poentu!pedja da se uhvati ne samnom nego sa bilo kim nece samo wing chun raditi veruj mi.pa ako bi dosao do partera sa nekim a cim si u parteru sa nekim to vise nije winh chun.wing chun nema zapravo borbu u parteru.ocito nismo na istom nivou znanja a ja stvarno nema zivaca da se nastavljam sa tobom.neshvatam ja nista licno inace pedja je nekad bio moj sifu i da evo razbio bi me nebi mogao nista da primenim.jer si sad zadovoljan?pricas mi o coveku kojeg znam 30 godina zadnjo prosli dosta stvari u zivotu, imali tuca zajedno ali sta ces ti ga poznajes bolje od mene,ako sad opet nisi skontao nista e *** onda!i hvatas se stalno za pedjua ja ga sad nisam ni sp[omenuo. ja sam rekao da p0tenciras stalno da je wing chun najbolja vestina e pa nije pa bio to i pedjin wing chun nije najbolji!niciji wing nije najbolji mora da se miksa jer nije isto vreme i shvatanje borenja i sama spremnost ljudi ista nekad i sad!a sebi kao neko ko se bavi dugo bv i wingom od 94 dajem za pravo da izjavim nesto ovako za wing,slozio ili se neslozio ti ili bilo ko drugi.
uvredio se ti ili ne ,na moju sledecu recenicu ,ali ti si beznadezan slucaj...rekao si nam da si se tukao nebrojeno puta!? reci nam...kad si se tukao koju si vestinu i tehniku primenjivao???
koliko sam shvatio kolega GORAN SM ti je rekao da si napaljen ,kao sto i jesi na ocigledn nacin...covek ti je rekao u nekoliko recenica sta i na koji nacin se glupiras sa wing chun-om i zasto se toliko pozivas na pedju ,a goran ga zna vise od tebe ...itd...! ako mislis na njega ,kad si rekao ''covek je lepo sve objasnio''...
kazes da si 76' god...po ponasanju i po nacinu kako ti hormoni prorade kad branis stav wing chun-a rekao bih da si balavac ...koji je ''posrkao na slamku sve tajne wing chun-a''...
i ,znaci sa cistom wing chun tehnikom si dobio sve ''silne tuce'' ??
Eto Gorane a na mene si se ljutio! Dosao si na forum nepozvan, ne da pises nego da mene prozoves i da me pljujes. Oduzeo si mi puno vremena i celu nedelju sam bio neispavan na poslu!
KAda sam prestao da komuniciram vise sa tobom na tom nivou, ti si sam od sebe napravio onakvog lika kakvog sam ja opisivao jos onda. Sto znaci da sam 100% pogodio. Eto i kajzer i Goran tvoj verovatno klupski kolega su rekli maltene istu recenicu kao i ja - Da si najverovatnije neki nezreli klinac.
To se vidi i po tome da si LAGAO da si trenirao u Kini 9 godina! Ja sam ti poverovao, i shvatao ozbiljno, jer ne zelim da budem paranoican i na kantaru merim da li neko laze na forumu ili ne. Ja sam shvatanja DA SVAKO TREBA ISTINU DA PRICA NA FORUMU, a ako neko laze i izmislja neke senzacionalisticke price, ONDA TADA NIJE U REDU PSIHICKI NESTO SA TIM COVEKOM.
Dalje i po replikama, za tebe sam Bog u tome i tome, a posebno u SVEMU, je isto odlika deteta kome je izrasla prva pubertetska bubuljica kada testosteron pocne da se luci u vecim kolicinama i kada pocnu da rastu prve pubicne dlake.
Cak i Bojan BRT koji ti pise skroz objektivno je uvideo sa kim ima posla, prozivas ga preko PP i pratis kaoneki internet stalker.
Ja ti najiskrenije savetujem da se smiris malo, veoma je PATOLOSKA ta tvoja ljubav prema wing chunu! Ti iz te tvoje perspektive to ne vidis ali mi vidimo, posebno ja. Svi mi volimo wing chun, ali zna se sta je normalno ponasanje a sta je ponasanje koje zasluzuje oznaku
F
To je isto kao sto i svi volimo da jedemo, ali nemamo svi patolosku prozdrljivost jer smo zaostali na oralnoj fazi.....
Kada bi sve bilo istina sto ti pricas, evo ja bih prvi a verujem i svi ostali batalili sve sto treniramo, ama bas sve i dosli bi kod tebe da treniramo , da nam budes trener i da to mozemo da izvedemo o cemu ti pricas (fantaziras) .
I ja sam imao isti problem kao i ti, nisam mogao da prihvatim cinjenicu DA JE MOJ WING CHUN INFERIORAN U ODNOSU NA NESTO DRUGO, DUUUGO SAM LAGAO SAM SEBE DA CU SAMO UZ POMOC WING CHUNA BITI JACI OD TAJSONA, KARATE KIDA, BOLO YEONG-A I ZNA KLOD VAN DAMA, ROKIJA ZAJEDNO! ali onda sam odrastao. To je samo bila razvojna promena u odrastanju.
E, a ne valja sto si ti tek zakoracio u te promene tj jos nisu ni nastupile a 76-o si godiste, ako nas naravno nisi I ZA TO slagao.
Nadam se da ces iskreno dati neki konkretan odgovor a ne nesto u smislu " Ma sta ti znas, nemas pojma, ja sam Bog za tebe u svemu".