Wing Chun

preterali ste...smanjite tenzije ...sada je sve pobrisano...ubuduce necu tolerisati ovakve pretnje i prepucavanja...

Pu bre.... Nije me bilo nekoliko dana, ne zato sto sam kulturan nego zato sto mi crko komp pa nisam mogao da citam ovo....Aaaaaaaaaaa

Mada pomalo sam bacio pogled sa posla u pauzi za dorucak, ali imam pravilo da se ne logujem sa posla i da ne koristim radno vreme za kucanje po forumu.....Nije fer, placate me hehe....

Tako da sam propustio dobar deo socnih poruka, i to taman kada se ceo forum urotio protiv gorana hahahahhahahahah

g.goran vidim stalno potenciras da je wing chun najbolji.nije najbolji nemoj se zaludjivati.svaka vestina valja sve je do coveka kako zna da je primeni.winh chun bez miksanja nemoze da bnude najbolji.mislis da pedja i nenad nemiksuju?pa miksuju oduvek..

ocito decko da si neko ko je tek napaljen i poceo da trenira tek pa gledas u pedju kao u boga i naravno da je on za tebe najbolji.uopste nisi skontao poentu!pedja da se uhvati ne samnom nego sa bilo kim nece samo wing chun raditi veruj mi.pa ako bi dosao do partera sa nekim a cim si u parteru sa nekim to vise nije winh chun.wing chun nema zapravo borbu u parteru.ocito nismo na istom nivou znanja a ja stvarno nema zivaca da se nastavljam sa tobom.neshvatam ja nista licno inace pedja je nekad bio moj sifu i da evo razbio bi me nebi mogao nista da primenim.jer si sad zadovoljan?pricas mi o coveku kojeg znam 30 godina zadnjo prosli dosta stvari u zivotu, imali tuca zajedno ali sta ces ti ga poznajes bolje od mene,ako sad opet nisi skontao nista e *** onda!i hvatas se stalno za pedjua ja ga sad nisam ni sp[omenuo. ja sam rekao da p0tenciras stalno da je wing chun najbolja vestina e pa nije pa bio to i pedjin wing chun nije najbolji!niciji wing nije najbolji mora da se miksa jer nije isto vreme i shvatanje borenja i sama spremnost ljudi ista nekad i sad!a sebi kao neko ko se bavi dugo bv i wingom od 94 dajem za pravo da izjavim nesto ovako za wing,slozio ili se neslozio ti ili bilo ko drugi.

uvredio se ti ili ne ,na moju sledecu recenicu ,ali ti si beznadezan slucaj...rekao si nam da si se tukao nebrojeno puta!? reci nam...kad si se tukao koju si vestinu i tehniku primenjivao???

koliko sam shvatio kolega GORAN SM ti je rekao da si napaljen ,kao sto i jesi na ocigledn nacin...covek ti je rekao u nekoliko recenica sta i na koji nacin se glupiras sa wing chun-om i zasto se toliko pozivas na pedju ,a goran ga zna vise od tebe ...itd...! ako mislis na njega ,kad si rekao ''covek je lepo sve objasnio''...

kazes da si 76' god...po ponasanju i po nacinu kako ti hormoni prorade kad branis stav wing chun-a rekao bih da si balavac ...koji je ''posrkao na slamku sve tajne wing chun-a''...

i ,znaci sa cistom wing chun tehnikom si dobio sve ''silne tuce'' ??

Eto Gorane a na mene si se ljutio! Dosao si na forum nepozvan, ne da pises nego da mene prozoves i da me pljujes. Oduzeo si mi puno vremena i celu nedelju sam bio neispavan na poslu!

KAda sam prestao da komuniciram vise sa tobom na tom nivou, ti si sam od sebe napravio onakvog lika kakvog sam ja opisivao jos onda. Sto znaci da sam 100% pogodio. Eto i kajzer i Goran tvoj verovatno klupski kolega su rekli maltene istu recenicu kao i ja - Da si najverovatnije neki nezreli klinac.

To se vidi i po tome da si LAGAO da si trenirao u Kini 9 godina! Ja sam ti poverovao, i shvatao ozbiljno, jer ne zelim da budem paranoican i na kantaru merim da li neko laze na forumu ili ne. Ja sam shvatanja DA SVAKO TREBA ISTINU DA PRICA NA FORUMU, a ako neko laze i izmislja neke senzacionalisticke price, ONDA TADA NIJE U REDU PSIHICKI NESTO SA TIM COVEKOM.

Dalje i po replikama, za tebe sam Bog u tome i tome, a posebno u SVEMU, je isto odlika deteta kome je izrasla prva pubertetska bubuljica kada testosteron pocne da se luci u vecim kolicinama i kada pocnu da rastu prve pubicne dlake.

Cak i Bojan BRT koji ti pise skroz objektivno je uvideo sa kim ima posla, prozivas ga preko PP i pratis kaoneki internet stalker.

Ja ti najiskrenije savetujem da se smiris malo, veoma je PATOLOSKA ta tvoja ljubav prema wing chunu! Ti iz te tvoje perspektive to ne vidis ali mi vidimo, posebno ja. Svi mi volimo wing chun, ali zna se sta je normalno ponasanje a sta je ponasanje koje zasluzuje oznaku F

To je isto kao sto i svi volimo da jedemo, ali nemamo svi patolosku prozdrljivost jer smo zaostali na oralnoj fazi.....

Kada bi sve bilo istina sto ti pricas, evo ja bih prvi a verujem i svi ostali batalili sve sto treniramo, ama bas sve i dosli bi kod tebe da treniramo , da nam budes trener i da to mozemo da izvedemo o cemu ti pricas (fantaziras) .

I ja sam imao isti problem kao i ti, nisam mogao da prihvatim cinjenicu DA JE MOJ WING CHUN INFERIORAN U ODNOSU NA NESTO DRUGO, DUUUGO SAM LAGAO SAM SEBE DA CU SAMO UZ POMOC WING CHUNA BITI JACI OD TAJSONA, KARATE KIDA, BOLO YEONG-A I ZNA KLOD VAN DAMA, ROKIJA ZAJEDNO! ali onda sam odrastao. To je samo bila razvojna promena u odrastanju.

E, a ne valja sto si ti tek zakoracio u te promene tj jos nisu ni nastupile a 76-o si godiste, ako nas naravno nisi I ZA TO slagao.

Nadam se da ces iskreno dati neki konkretan odgovor a ne nesto u smislu " Ma sta ti znas, nemas pojma, ja sam Bog za tebe u svemu".

dosta više o njemu...pišite na temu...

molila bih vas bez rasprava...postoje osobe koje će reagovati na svaku vrstu prepucavanja i provokacija....

pored mene ,ovde dođu i superi...tako da manite se beskorisnih rasprava...imate mnogo pametnijih i lepših stvari o kojima možete pistai...

svako dobro...

Veruj mi verovatno bolje od tebe znam sta je boks a i kikboks. Pa jel vidis da obojica sutiraju i udaraju nogama pa i rukama. Ako je to onaj isti lik sa onog drugog snimka gde mu je ono mlataranje rukama? Cim pocne borba svi padaju na ono jednostavno udaranje rukama poput boksea i nozno udaranje kao kikbokseri.
Sportski pozdrav

Veruj mi verovatno bolje od tebe znam sta je boks a i kikboks. Pa jel vidis da obojica sutiraju i udaraju nogama pa i rukama. Ako je to onaj isti lik sa onog drugog snimka gde mu je ono mlataranje rukama? Cim pocne borba svi padaju na ono jednostavno udaranje rukama poput boksea i nozno udaranje kao kikbokseri.
Sportski pozdrav

Lepo je što misliš da znaš bolje od mene to, ali ja ti odgovorno tvrdim da zaista ne poznaješ ni boks a ni kik boks ako tvrdiš ono za snimak gore. Pozdrav i tebi.

Po cemu ti imas vise pojma o boksu od mene? Ja imam 20 godina i od 14 boksujem. Sa 6 sam poceo sa dzudoom tako da ne verujem da ista znas niti o boksu niti o kikboksu. Mozda o wing chunu ali to je leprsanje rukama. a ako nije kako ti tvrdis preporuci mi nekoga u Uzicu ili Pozegi. A od leta sam u Bgu pa mozes i tamo nekoga da mi preporucis.
Sportski pozdrav

Po cemu ti imas vise pojma o boksu od mene? Ja imam 20 godina i od 14 boksujem. Sa 6 sam poceo sa dzudoom tako da ne verujem da ista znas niti o boksu niti o kikboksu. Mozda o wing chunu ali to je leprsanje rukama. a ako nije kako ti tvrdis preporuci mi nekoga u Uzicu ili Pozegi. A od leta sam u Bgu pa mozes i tamo nekoga da mi preporucis.
Sportski pozdrav

Trenirao sam boks dugo i kad sam uvideo da je wchun mnogo jači od boksa, radim wchun, znam više veruj mi o boksu nego ti, i stariji sam dosta od tebe.Lepo je što treniraš i samo nastavi. Udarci u wchunu ne samo što su brži i precizniji nego i mnogo jači i opasniji.

Mozda nisi bio dobar bokser....
Sportski pozdrav

Jesam, nego ti živiš u snovima dečko. Ok, ajde da pođemo od tačke da nisam bio dobar bokser, i da sam u sparingu izvlačio deblji kraj u boksu sa mnogo boljim, ali sam iste u sparnigu wchun-boks dobijao kao od šale. Boks je dobar, ali je wchun mnogo superiorniji jer koristi mnogo više udaraca raznih. Vidi se da si potpuni laik za wchun. Pozdrav i za te.

Pa ja jesam laik za wchun, ali eto po cemu je ta vestina tako dobra? Niti je ikada ijedan koji to trenira osvojio bilo kakvo takmicenje, mozda neku borbu ali ne i takmicenje. Dakle ima UFC,Strike Force,M1Global,Rage Cage itd i nikada nijedan nije nista osvojio.I po cemu je to sada superiorna vestina? Superiorna po dobijanju batina onda se slazem. Pa budi iskren covece pa da si i dva metra i 120 kila misica a da imas ovakvu tehniku,mislim taj wing chun, dobices batina protiv dobrog boksera ili kik boksera...a ako su jos u dzudou ili brazilskoj dziju dzici dobri e tesko tom liku. Pa covek koji je 30kg laksi a koristi od mene pomenute vestine ima da izuje takvog wing chun lika, dzaba mu kilaza i sve...
Sportski pozdrav

Pa ja jesam laik za wchun, ali eto po cemu je ta vestina tako dobra? Niti je ikada ijedan koji to trenira osvojio bilo kakvo takmicenje, mozda neku borbu ali ne i takmicenje. Dakle ima UFC,Strike Force,M1Global,Rage Cage itd i nikada nijedan nije nista osvojio.I po cemu je to sada superiorna vestina? Superiorna po dobijanju batina onda se slazem. Pa budi iskren covece pa da si i dva metra i 120 kila misica a da imas ovakvu tehniku,mislim taj wing chun, dobices batina protiv dobrog boksera ili kik boksera...a ako su jos u dzudou ili brazilskoj dziju dzici dobri e tesko tom liku. Pa covek koji je 30kg laksi a koristi od mene pomenute vestine ima da izuje takvog wing chun lika, dzaba mu kilaza i sve...
Sportski pozdrav

Ne slažem se. Wing chun je veština, nije sport pa da ima takmičenja, ali gde god su se prijavljivali wchunovci dobijali su većinu drugih boraca iz drugih stilova. Slažem se samo da ko zna wchun zadaje drugima batine. Wchun je u prevodu ulična tuča, ti na takmičenju svakom imaš pravila kojih se moraš pridržavati, na ulici nema pravila.

BLADE !!! Ovde je tema wchun, mma i boks teme takođe imaš na forumima. Ako si toliko opčinjen wchunom piši nešto vezano za to,ako ne, idi na mma i boks teme, kad samo o tome pričaš.

A ko si ti pa sad da meni pricas sta ja gde da pisem? Dakle tema jeste wing chun, i ja bi da znam vise o tome. Ali niko nikakve konkretne dokaze za te tvrdnje nema. Jel hoces da vidis kako izgleda boks upisi na jutjub i nacices gomilu, hoces MMA da vidis kako na ulici izgleda i toga ima, kao i kikboks itd. Dakle svi oni primenjuju to sto treniraju nema tamo vamo.
Sportski pozdrav
P.S a ko su majstorcine? Neka ime nekih nasih ako ih ima molim. Hvala

A ko si ti pa sad da meni pricas sta ja gde da pisem? Dakle tema jeste wing chun, i ja bi da znam vise o tome. Ali niko nikakve konkretne dokaze za te tvrdnje nema. Jel hoces da vidis kako izgleda boks upisi na jutjub i nacices gomilu, hoces MMA da vidis kako na ulici izgleda i toga ima, kao i kikboks itd. Dakle svi oni primenjuju to sto treniraju nema tamo vamo.
Sportski pozdrav
P.S a ko su majstorcine? Neka ime nekih nasih ako ih ima molim. Hvala

Ahahahaaahhha, pa barem wchuna na youtub-u ima kolko voleš! Prečešljaj malo i temu wingchun pa ćeš isto da vidiš... Ali ako hoćeš da znaš više, nije nikakav problem, samo nemoj da pišeš kakav wchun i da ne valja, a čak nisi ni upoznat sa njim i ne znaš ni jednog mastera!

Junaci, neulazim u raspravu koji je od vas dvoje bolji keyboard warrior ali na klipu sto je g.goran posavio lepo pise Kickboxing with wing chun sparring strategy. Znaci, to je kik box ali samo sa strategijom wing chuna. Ne pise wing chun, nego kick boxing, obratite malo paznju pa ce vam biti jasnije. Barem ja koja treniram Judo vidim gomilu presretanja.

Za Gorana i Blejda:

Klipovi su sve rekli za Wing Chun i Box prepucavanje, mnogo vise nego Goran i Blejd recima!

E sad Je Gorane red na tebe da stavis ovakav klip realan sa ulice gde bilo ko, ali bilo ko primenjuje pravi skolski WC sve u milimetar, kao sto ovi primenjuju box!

Nemoj da mi kacis klip u kome lik primenjuje boks, kik boks neki vrljavi a naziv klipa se zove Wing Chun vs. ..... , niti mi stavljaj one UBRZANE I EDITOVANE klipove wing chuna.

Eto!

Back