Wing Chun

Pogledao sam snimak , cini mi se da je bilo 50-tak ljudi .

Varate se, bilo je kako dexterr kaze , bio sam prisutan na tribini jer mi je klinac polagao i bio sam do samog kraja. Mali je polozio za prvi rang. Neki su odma i otisli jer su zurili ali poenta je da je istinski bilo kvalitetno dobro organizovano i jedan lep dogadjaj u Sremskoj Mitrovici. Koviljci su pravi majstori!

Prebrojao sam. Na snimku pre pocetka polaganja se vidi nesto preko 50 ljudi zajedno sa trenerima . Na slici ima 60-tak zajedno sa roditeljima i publikom. Da se razumemo, ja nisam ulazio u organizaciju , niti jesu li koviljci pravi majstori , niti me to znaima , samo sam dao komentar na broj ljudi jer duplo manji od onoga sto je izneseno na forumu .O pristrasnosti ne moze biti govora , jer ne postoji vise nacina interpretacije prostih brojeva , ko ne veruje neka pusti snimak i neka prebroji .

Spisak klubova i broj vezbaca sa polaganja.

Sremska Mitrovica "TWC" 20 vezbaca (sifu Predrag)
Sremska Mitrovica "Dragon" 17 vezbaca (sifu Nenad)
Bor "TWC" 4 vezbaca (Inst. Jelena)
Novi Sad "Fist Of Spirit" 19 vezbaca (Sifu Arsenije,inst.Radoslav)
Novi Sad "TWC" 5 vezbaca (inst.Sasa Barjaktarevic)
BIH "Dragon i Mortal Kombat" 20 vezbaca (inst.Drazen Pantelic)
Irig "Zmajevi" 3 vezbaca (inst.Jova Vasic)

ukupno 88 vezbaca koji su polagali 14.februara 2010.

Takodje bili prisutni i ostali clanovi Mitrovackih klubova a to je jos oko 30 vezbaca.
Izostali su 15 vezbaca iz Makedonije, 17 iz Slovenije, zbog izuzetno loseg vremena.
Balkan Wing Chun Kung Fu Association

Poslednja izmena:
Nema sta! Cestitam zuti care. Postao si mod i dobio neverovatnu priliku da iskazes svoju pristrasnost. Neki ljudi su bas uticali na tvoje razmisljanje cak sta viseg,pises sta oni zele! Zasto ne odes na njihovu stranicu pa pisi do mile volje. Pusti wing chun, a osim sto brises postove koji ti se ne svidjaju nista ne radis.

Nema sta! Cestitam zuti care. Postao si mod i dobio neverovatnu priliku da iskazes svoju pristrasnost. Neki ljudi su bas uticali na tvoje razmisljanje cak sta viseg,pises sta oni zele! Zasto ne odes na njihovu stranicu pa pisi do mile volje. Pusti wing chun, a osim sto brises postove koji ti se ne svidjaju nista ne radis.

Da kazem i tebi ono sto sam rekao i ostalim ljudima iz tvoje grupe , ako imas problem sa mojim radom, zali se administraciji .Ako mi ikada bude bio potreban savet od tebe ili bilo koga drugog o bilo cemu , ja se necu ustrucavati da isti trazim , a do tada se ni tebe ni bilo koga se ne tice gde cu i sta cu da pisem sve dok je to u skladu sa pravlima foruma Sto se tice Williama , ja i dalje stojim iza toga da on iznosi lazi , i ja mogu da dokazem ono sto tvrdim, za razliku od njega , koji ne moze da dokaze ni jednu jedniu tvrdnju u vezi porekla stila . Ako mozes ti , ili bilo ko drugi iz vase organizacije, dajte dokaze Williamove za tvrdnje , i da ti dokazi budu nesto nesto vise od njegove reci . Ja na rec ne verujem nikome, i volim da proverim stvari koje me zanimaju . Ako ti verujes na rec tvom grandmasteru ja nemam nista protiv , samo sto ne mozes da ocekujes da svi dele to poverenje . Takodje nemas pravo da napadas ljude samo zato sto ne dele misljenje sa tobom o odredjenoj temi, i moras da shvatis da je sloboda misljenja i sloboda iskazivanja tih stavova zakonom zagarantovana . Dakle , ako ti , ili neko drugi , imate dokaze koji bi podkrepili Williamove tvrdnje , dajte ih , ja cu sa druge strane izneti svoje argumente, i tako mozemo zajedno da dodjemo do nekih odgovora.

Da kazem i tebi ono sto sam rekao i ostalim ljudima iz tvoje grupe , Takodje nemas pravo da napadas ljude samo zato sto ne dele misljenje sa tobom o odredjenoj temi, i moras da shvatis da je sloboda misljenja i sloboda iskazivanja tih stavova zakonom zagarantovana . Dakle , ako ti , ili neko drugi , imate dokaze koji bi podkrepili Williamove tvrdnje , dajte ih , ja cu sa druge strane izneti svoje argumente, i tako mozemo zajedno da dodjemo do nekih odgovora.

E super sto si ti ovo napisao jer ma koliko pisao neke korisne price i ti iznosis i budalastine i lazi. To je sloboda mog misljenja. Ajde uveri me u suprotno da dokaze o kojima toliko pricas. William Cheung je grandmaster i bole ga uvo za krstaricu a posebno za tebe i tvoje vecite sumnje. Mnogo si pristrasan to svi znamo a cak znam da si cak poceo da treniras kod freelandera u Novom Sadu pa nisi mogao da izdrzis tempo i napustio si jer freelander i ekipa rade cvrsto i zestoko. To je prava Cheungova skola i nije za metiljave ljude. Pristrasan si 100% jer ne vodis svoju politiku vec politiku svojih sadasnjih trenera. Ovo je sloboda mog misljenja a ako poruku obrises to dokazuje 200 procentnu pristrasnost!
M.

E super sto si ti ovo napisao jer ma koliko pisao neke korisne price i ti iznosis i budalastine i lazi. To je sloboda mog misljenja. Ajde uveri me u suprotno da dokaze o kojima toliko pricas. William Cheung je grandmaster i bole ga uvo za krstaricu a posebno za tebe i tvoje vecite sumnje. Mnogo si pristrasan to svi znamo a cak znam da si cak poceo da treniras kod freelandera u Novom Sadu pa nisi mogao da izdrzis tempo i napustio si jer freelander i ekipa rade cvrsto i zestoko. To je prava Cheungova skola i nije za metiljave ljude. Pristrasan si 100% jer ne vodis svoju politiku vec politiku svojih sadasnjih trenera. Ovo je sloboda mog misljenja a ako poruku obrises to dokazuje 200 procentnu pristrasnost!
M.

Necu da ti brisem poruku , niti sam do sada brisao poruke sa ovog foruma upravo zbog toga sto se grupa skupljena oko koviljaca ponasa tako kako se ponasa. Sve poruke koje nisu u skladu sa pravilnikom foruma prijavljujem administraciji , a oni oducuju sta je za brisanje a sta ne. Tako da proca o pristrasnosti pada u vodu. Dalje , sloboda misljenja ne podrazumeva vredjanje drugih , i mada si u ovoj poruci prekrsio nekoliko osnovnih pravila foruma , necu da trazim sankcije . Sto se tice moje saradnje sa freelanedrom ona je prekinuta iz vise razloga, ali me pristojnost obavezuje da ne iznosim te razloge javno, bez obzira sto ljudi kojih se to dotice nisu zasluzili da imam ikakvog obzira prema njima .I nisam ja poceo kod njega , nego je on poceo da dolazi u klub u cijem sam ja osnivanju ucestvovao . Koliko da ne bude zabune oko toga . To sto neko kometarise mene i moju fizicku pripremljenost ,a ovo si mogao da cujes samo od freelandera , a ja nikada nista o njemu rekao nisam, a imao bih , i o vestini i o znanju , i o mnogo cemu drugom. Kada nisam imao sta dobro da kazem ja nisam govorio nista postujuci vreme koje smo proveli saradjujuci. Na kraju ja od svojih principa necu da odustanem , a polako se svi pokazuju pravom svetlu. Na kraju imam dva pitanja za tebe . Imas li dokaze kojima bi podkrepio tvrdnje koje iznosi tvoj grandmaster, ako ih imas ja bi bio rad da ih vidim . I drugo, navedi gde sam slagao i izneo neistinu, ikada .Ako me vec optuzujes za nesto valjda imas i dokaze za to .Dakle , dajte dokaze, da vidimo gde sam ja to slagao , i dokaze da cheung govori istinu.

Molio bih vas da me ne spominjete, jer nikome nisam losu rec rekao. Vlado u koji sam ja to klub poceo dolaziti? Dobro znas kako je krenulo. Sto se olajavanja okolo tice tebe, toliko me poznajes, jer zaista nemam razlog za bilo sta tako. Ja svoje ucenike i ljude koji su radili sa mnom zaista postujem i ne bavim se takvim stvarima. Ovo na stranu zaista nije vredno komentara. Ovo za klub me interesuje, jer i sam znas gde je i kako radjeno. Poz iz NS

Izvini Freelander1111 ali ja sam te spomenuo ali u pozitivnom kontekstu a ti zuti care daj ti opipljive dokaze da Cheung laze a ako nemas onda znaci ti lazes i klevetas osobe koje i nisu na forumu a ne znam sa kojim ciljem? Wing chun nije cirkus a ako ti je do cirkusa idi u POZ.
M.

Izvini Freelander1111 ali ja sam te spomenuo ali u pozitivnom kontekstu a ti zuti care daj ti opipljive dokaze da Cheung laze a ako nemas onda znaci ti lazes i klevetas osobe koje i nisu na forumu a ne znam sa kojim ciljem? Wing chun nije cirkus a ako ti je do cirkusa idi u POZ.
M.

Maaaaa koga to zanima vazno je da cica razbija i jos ima sta da pokaze a imamo njegove predstavnike direktno u Srbiji i to na samom pragu. To ne vide samo "slepi".

M.

Na onome ko iznosi neku tvrdnju je a tu tvrdnju dokaze . Dakle , gde sam to lagao , daj link , citiraj post . Daj mi dokaze da Cheung govori istinu. a ja cu svoje dokazed izneti svakako , samo cekam da vidim koliko dugo ,i na koji nacin ces ti i ostali da pokusavate da izbegnete odgovor .

Poslednja izmena:

Back