Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.582
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si u međuvremenu instalisao, ili samo 'krivo' kliknuo?Од пре пар дана ми се појавила иконица за овај Е-УСБ. Иначе, овај Леново има само 2 УСБ улаза. Тако да не знам шта ово значи
Pogledajte prilog 775777
Koja je verzija u pitanju? Vidi na internetu za taj problem kakvo rešenje ti daje,tutorijal ima maltene za sve...Ништа под милим Богом... Поново иснталирао Вибер на комп....
Инсталирао Аби фајн ридер, портабле, нађох бесплатан,
друго ништа.
Црвена иконица тог УСБ...
*
Иначе, једна заџебанција: Бар пар пута месечно, Ворд поништи оне пречице
Ctrl C, и Ctrl V
остале не дира, па за копирање врати неку своју, Ctrl Insert. Која глупост, Insert није на истом месту на сваком рачунару. Друго, дугмад Ctrl C, и Ctrl V клкинем једном руком а за Insert морам да испружам и десну.
Нису то баш неки вееелики проблеми, тренутно иритирају... Овај црвени симбол за УСБ ми не смета него ме чудиKoja je verzija u pitanju? Vidi na internetu za taj problem kakvo rešenje ti daje,tutorijal ima maltene za sve...
U suštini,to je slučaj koji znam eto samo tebi da se desio i na još jednom računaru znam gde je bio Word u okviru paketa Office 2000. U principu deluje kao banalan problem i više mi liči na to da ima veze sa Device Manager-om,pa potkategorija Keyboard,ali ne bih da tvrdim... Bolje neka ti kažu iskusnije kolege forumaši![]()
Tamo TheBill Gejtsovi majmuni skupljaju podatke o tebi, a kada se nakupi, onda to prebace na svoje servere!Нису то баш неки вееелики проблеми, тренутно иритирају... Овај црвени симбол за УСБ ми не смета него ме чуди

To je virtuelni drajv kojemu ne možeš da pristupiš i brišeš ono što su skupili o tebi!Пеко иконице ме шпијунирају?
Jesi probao da otvoriš to?Šta je meni? Pa lepo sam ti napisao da tome ne možeš da pristupiš, ali ima ko može!Каже: Шта је с тобом болан данаске, шта да отворим кад ниси убацио никакав диск, па ни кладиво, куглу, ништа...
Или укратко:
Pogledajte prilog 776217
А као што рекох: 0,0000 КБ тог чуда... Служи само за збуњивање...

BSOD, sinonim za Windblowse!Неки дан писах за овај некi ЕРОР и рестарт, поставићу опет слику. Овај пут нисам усликао екран него сам уписао шта пише испoд. нема код бројева него текст
KERNEL SECURITY CHECK FAILED
А изнад тога линк, microsoft.com/stopcode
Pogledajte prilog 776619

Linux lepo ostavi log pa mozes da vidis sta je poslo naopako i stack traceBSOD, sinonim za Windblowse!![]()

Please explain why you gave this score: I always recommend Linux to others!

Navodno to prebacivanje Win10 radi ako je isti chipset na pločama?skoro sam premestao hard sa win 10 sa kompa a8-5500 i grafickom gts 450
na komp e8400 i integrisanim radeonom
sistem je sam dodao drajvere , radilo je bez problema nekoliko dana
samo je izbacio da win nije aktiviran , nakon 2 dana je nestalo poruke za aktivaciju
juce sam vratio hard na onaj prvi komp, izbrisao radeon drajvere , evo radi .
tako da ne treba bas ocrnjavati win , ima on i korektnih trenutaka
e8400 je neki acer q35 , cini mi seNavodno to prebacivanje Win10 radi ako je isti chipset na pločama?
I na kraju sve to prođe, uredno instaliran, postoji kućica, a kada lupim Ispis probne stranice: NIŠTA! Ignorira me!!???? Kome mamicu radi toga? TheBill Gejtsovim ili HP lopovskim majmunima? 
Možda nemaš instaliran drajver za kabl.Sat vremena se gnjavim sa instaliranjem HP LaserJet 1018 jer Windblows 10 kaže da je to stari pisač!I na kraju sve to prođe, uredno instaliran, postoji kućica, a kada lupim Ispis probne stranice: NIŠTA! Ignorira me!!???? Kome mamicu radi toga? TheBill Gejtsovim ili HP lopovskim majmunima?
![]()
Lepo ja kažem da je desetka spora na 286-tici..50 minuta drljanja po disku od boot-a. Sa hdd-a sad jedno 15 minuta cekas da butuje i loguje se...

Od silnih preporuka Linux je postao no1Please explain why you gave this score: I always recommend Linux to others!![]()
![]()
![]()
Lepo ja kažem da je desetka spora na 286-tici..![]()