Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
shift + 2Да ли неко зна где се налази @ на ћириличној тастатури? Комбинације са цртл и алт тастерима код мене не пролазе. Имам виндовс 10 и ворд 2013
ili
altgr + v
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shift + 2Да ли неко зна где се налази @ на ћириличној тастатури? Комбинације са цртл и алт тастерима код мене не пролазе. Имам виндовс 10 и ворд 2013
Држи алт и откуцај 64 држећи.Да ли неко зна где се налази @ на ћириличној тастатури? Комбинације са цртл и алт тастерима код мене не пролазе. Имам виндовс 10 и ворд 2013
То није ћирилична тастатура, то је латинична. То не ради.shift + 2
ili
altgr + v
Хеј! Ја пишем ћирилицом, госн.Jbg kada hoce da Srbuje...![]()

I ja trazim Coca Cola casu ali da pise na ciriliciХеј! Ја пишем ћирилицом, госн.![]()
Знам. Није из Сербије. Није то тај укус.I ja trazim Coca Cola casu ali da pise na cirilici
Nesto odvratan ukus u ovoj na latinici.

Nisam ja kriv što su theBill Gejtsovi majmuni nesposobni i za tako banalnu stvar! Neki dan komšijin Win7 piše da su aktivirani, a kada išao nadograditi na Win10, utvrdilo se da nisu legalni!Imas bogato iskustvo sa neaktiviranim windowsima![]()

Хвала@
Држи алт и откуцај 64 држећи.
@
Može i desni ALT + V.Да ли неко зна где се налази @ на ћириличној тастатури? Комбинације са цртл и алт тастерима код мене не пролазе. Имам виндовс 10 и ворд 2013
Ћирилица је најлепше писмо и када пишеш ћирилицом помажеш да нешто што је тако лепо не нестане.Jbg kada hoce da Srbuje...![]()
Код мене неће као што написах све комбинације са алт шифт и цтрл тастерима са испробао. Знао сам да постоје комбинације алт + број али нисам који је број потребно укуцати за @ дакле алт држиш па откуцаш 64 и пустиш алт баш онако како је Grindelwald написао.Može i desni ALT + V.
ali ponekad može biti malo zeznuto ako nisi u trenaži?Ћирилица је најлепше писмо и када пишеш ћирилицом помажеш да нешто што је тако лепо не нестане.
покрено сам га ради боље него пре хвалаProbaj ovaj program,samo pre skeniranja destikliraj Registri.
https://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/PrivaZer.shtml
Много је ту фактора који утичу на спор рад лаптопа. То што користиш Виндовс 10 ти је велика грешка. Чим ти они наметну антивирус, то на добро не може изаћи. Још је бесплатан. Лел.
Колико дуго имаш лаптоп? Колико је преоптерећен апликацијама? Колико рама имаш и који процесор?
Nema na cemu,drago mi je da si zadovoljan.Sve najbolje.
Druze ovo je za danasnje standarde low end masina.
Sa 2GB memorije i uz FF već i Linuks šteka!Druze ovo je za danasnje standarde low end masina.
Barem 4GB ram memorije ... taj apu je preslab.
Bukvalno to sto imas je snage nekog android telefona iz nizeg segmenta a u pitanju je laptop ..
jesi očistio sistemsku particiju, sistemske datoteke, Restore point? Koliko ti zauzima sistemska particija?лап топ ми јако кочи задњих пар дана дали неко има онај програм кои брише све непотребне или мање потребне програме овај виндовсов анти вирус сваки час скенира а ништа ненађе искључивао сам га али безуспешно лакше ми је да поново дигнем систем него њега да трпим хвала на помоћи ако је имате