Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Može i desni ALT + V.
Код мене неће као што написах све комбинације са алт шифт и цтрл тастерима са испробао. Знао сам да постоје комбинације алт + број али нисам који је број потребно укуцати за @ дакле алт држиш па откуцаш 64 и пустиш алт баш онако како је Grindelwald написао.

Ћирилица је најлепше писмо и када пишеш ћирилицом помажеш да нешто што је тако лепо не нестане.
ali ponekad može biti malo zeznuto ako nisi u trenaži?

sismis.jpg

sismis1.jpg

лап топ ми јако кочи задњих пар дана дали неко има онај програм кои брише све непотребне или мање потребне програме овај виндовсов анти вирус сваки час скенира а ништа ненађе искључивао сам га али безуспешно лакше ми је да поново дигнем систем него њега да трпим хвала на помоћи ако је имате

Много је ту фактора који утичу на спор рад лаптопа. То што користиш Виндовс 10 ти је велика грешка. Чим ти они наметну антивирус, то на добро не може изаћи. Још је бесплатан. Лел.

Колико дуго имаш лаптоп? Колико је преоптерећен апликацијама? Колико рама имаш и који процесор?

више година
Probaj ovaj program,samo pre skeniranja destikliraj Registri.
https://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/PrivaZer.shtml
покрено сам га ради боље него пре хвала
Много је ту фактора који утичу на спор рад лаптопа. То што користиш Виндовс 10 ти је велика грешка. Чим ти они наметну антивирус, то на добро не може изаћи. Још је бесплатан. Лел.

Колико дуго имаш лаптоп? Колико је преоптерећен апликацијама? Колико рама имаш и који процесор?
Capture.PNG

више година га користим после задње допуне опере и виндовса драстично успорио није помогло ни брисање опере и инсталирање старе верзије

лап топ ми јако кочи задњих пар дана дали неко има онај програм кои брише све непотребне или мање потребне програме овај виндовсов анти вирус сваки час скенира а ништа ненађе искључивао сам га али безуспешно лакше ми је да поново дигнем систем него њега да трпим хвала на помоћи ако је имате
jesi očistio sistemsku particiju, sistemske datoteke, Restore point? Koliko ti zauzima sistemska particija?

јесте застарео али је досад сасвим лепо омогућавао гледање јутуба фејзбука скидање и читање књига међутим сад блокира толико да неможе страницу да учита кад покрене скенирање искључим допуну а он после неког времена поново то ради чак и клинер коме искључим опцију допуне стално јавља за нову верзију

Back