Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.......
bio je do četvrtka, radio kao bombonica punih 10 godina, nikad otvaran, diran i crče, može da se popravi mislim ali sad nisam u mogućnosti, a nabavila sam zamenu...i nije lepo rugati se mom lapiću pokojnom, duša moja draga, šta je sve pretrpeo od mene :(

Jako tužna vest za sve: Tebe, proizvođače laptopova i OS-eva! 10 godina koristiti ISTI komad 'gvožđa'? A gde je PROFIT tim jadnicima koji jedva spajaju kraj sa krajem? Hoćeš da i oni propadnu!?
Zatim, teorija zavere kaže: Zadnji apdjet Win7 za tvoj laptop je bio apdejt eutanazije! :zcepanje::zcepanje:

Posto si za destrukciju onda ti ostaje samo da kukas. 🙂
Naručio sam ćevape i gajbu piva, sedim u fotelji i samo gledam do kada će Rusi, Kinezi i neki drugi dozvoljavati da ih i uz pomoć interneta zahebava grupica koja hoće da glumi Novi Svetski Poredak! :bravo:
Pa i konkretniji slučaj: Kako ćemo jednog dana da oslobađamo Kosovo kada će NATO imati sliku i lokaciju SVAKOG vojnika Srbije koji koristi nekakvo mobilno govanjce ili laptop!? Sve pametne zemlje razmišljaju o alternativi! :super::super:

Poslednja izmena:
Posto si za destrukciju onda ti ostaje samo da kukas. 🙂
Zatim, fora iz dobrog američkog filma: Mafijaši love pozitivca prateći njegovu lokaciju preko mobitela. Onda se taj setio da mobitel ubaci u kamion sa svinjama koji ide u suprotnom smeru, a mafijaši onda trče za kamionom, zaustavljaju ga, preturaju po svinjskim g*vnima i razočarano i UMAZANO pronalaze mobitel! :zcepanje::zcepanje:Znači, pametne države rade i na metodama korištenja interneta i mobilnih mreža za zbunjivanje i dezinformiranje neprijatelja u slučaju rata!

Usput, godinama sam na Linuxu pa ne pratim baš 'mudrosti' TheBill Gejtsovih genijalaca! Zato pitam da li su slučajno usvojili ovu moju ideju koju sam im predložio davne 2011-e. Ako mnogo radimo sa mapama i datotekama, svako malo treba šetati miša na datoteku/mapu, neki klik pa onda trčati gore na traku za Minimize, Resize, Close itd. Onda trčati na donju traku na minimizirani prozor pa opet sve ponovo i tako 'iljadu puta dnevno. Ideja je bila da se u eksploreru na bilo koje belo polje uz opcije desnog klika dodaju još one opcije koje su samo na gornjoj traci eksplorera! Monitori su sve veći, raja će dobiti kronične zdravstvene probleme na zglobu ruke! :super:Oće li to biti u nekom sledećem 'neohodnom i revolucionarnom' apdejtu? :bravo::bravo:

poboljsanje.JPG

Ne pratis a predlozio si im ...
A gde to ... :hahaha:
Zbog ovakvih mudraca kao ti sam spremio njihov odgovor! Deo glasi:

" Hvala Vam što ste kontaktirali Microsoft korisnièku podršku i isto zahvaljujemo na Vašem prijedlogu. Svakako æemo ga uzeti u obzir kod stvaranja novih operativnih sustava kako bi ih unaprijedili i poboljšali zadovoljstvo naših korisnika. Vaš prijedlog smo eskalirali u naš centar za sugestije korisnika. Ukoliko æete imati bilo kakav dodatan prijedlog, slobodno nas kontaktirajte ponovo.

Hvala Vam što koristite Microsoft proizvode.
Ukoliko imate dodatna pitanja o Microsoft proizvodima, slobodno nas kontaktirajte.

Postoji moguænost da zaprimite e-mail u kojem možete ocijeniti rad agenta sa kojim ste razgovarali. Na taj naèin želimo poboljšati i unaprijediti rad korisnièke podrške kako bi Vi bili što zadovoljniji. Bit æemo zahvalni ukoliko ispunite ovaj upitnik.

Srdaèan pozdrav," Itd.......

Usput, godinama sam na Linuxu pa ne pratim baš 'mudrosti' TheBill Gejtsovih genijalaca! Zato pitam da li su slučajno usvojili ovu moju ideju koju sam im predložio davne 2011-e. Ako mnogo radimo sa mapama i datotekama, svako malo treba šetati miša na datoteku/mapu, neki klik pa onda trčati gore na traku za Minimize, Resize, Close itd. Onda trčati na donju traku na minimizirani prozor pa opet sve ponovo i tako 'iljadu puta dnevno. Ideja je bila da se u eksploreru na bilo koje belo polje uz opcije desnog klika dodaju još one opcije koje su samo na gornjoj traci eksplorera! Monitori su sve veći, raja će dobiti kronične zdravstvene probleme na zglobu ruke! :super:Oće li to biti u nekom sledećem 'neohodnom i revolucionarnom' apdejtu? :bravo::bravo:

Pogledajte prilog 648489
Back i Forward imas gotovo na svakom misu ako hoces brzo da delujes ... mislim na miseve sa ta dva dugmica ... ja cesto tako koristim.

Ne koristis ovo ... jes sitno ali ti bi da to MS postavi na svakom mestu da bi tebi bilo lakse hahaha.

Annotation 2020-02-11 171237.jpg

A ove ostale komande imas desnim klikom na title bar. :lol:

Annotation 2020-02-11 170855.jpg

Back i Forward imas gotovo na svakom misu ako hoces brzo da delujes ... mislim na miseve sa ta dva dugmica ... ja cesto tako koristim.

Ne koristis ovo ... jes sitno ali ti bi da to MS postavi na svakom mestu da bi tebi bilo lakse hahaha.

Pogledajte prilog 648499

A ove ostale komande imas desnim klikom na title bar. :lol:

Pogledajte prilog 648498
ŠTA!? Da dam za taj 'specijalni' miš više nego što mi vredi računar? :zcepanje:
Skoncentriši se! O tome i piskaram: Klik na mapu/datoteku, pa trči gore do 'title bara' pa trči dole da maksimiziram drugi prozor itd....

Hahaha pa nisu to specijalni miševi imaš na buvljaku da nađeš polovan 200dinara (2e) ima back i forward dugme..
Pametan se snađe i prilagodi , dokon kuka 30godina...
Malo koristi Google, Kucaj context menu editor.
Rekoh da gadno zaostajes.

Add the classic Windows XP Start menu to Windows 10

wwilliams_smallthumb.png

Spencer.png

The Windows 10 Start menu gives you easy access to all of your programs and important settings, and -- for now at least -- optional Live Tiles. The search box makes it easy to find what you’re looking for too... when it works.

But if you hanker for the days when Start menus were simpler, you might want to consider adding a Windows XP style menu to Windows 10.
SEE ALSO: This Windows 98 themed version of Windows 10 looks amazing
Spencer is a simple tool which adds a button to the taskbar which, when clicked, displays all of your Start menu items, as well as the Control Panel, Administrator Command Line and Run dialog.
Usefully it doesn’t replace the existing Windows 10 Start button or menu -- so you can still use this should you choose to.
It’s a tiny 971KB download, and to use it you just need to extract the setup file, right-click it and choose Pin to taskbar. You can drag the button to where you want it to go on the taskbar, and then click it to open the menu. You can set a shortcut key in the icon properties should you wish to.
Download Spencer here.

https://betanews.com/2020/02/12/windows-xp-start-menu-to-windows-10/

:lol:

kako mogu da snimim na komp i gledam sa smart tv sa usba?
pvr
video format je nesto 2tsws tako nesto sl
ali ne mogu do tog fajla da dodjem jer je u bin datoteci
pokusao sam preki isobushuntera ali nemam profesionalnu verziju licence tj programa?
magiciso nece kao ni isohunt
da li postoji neji drugi nacin da sacuvam snimljeni video sa tv na kompu i da gledam?

kako mogu da snimim na komp i gledam sa smart tv sa usba?
pvr
video format je nesto 2tsws tako nesto sl
ali ne mogu do tog fajla da dodjem jer je u bin datoteci
pokusao sam preki isobushuntera ali nemam profesionalnu verziju licence tj programa?
magiciso nece kao ni isohunt
da li postoji neji drugi nacin da sacuvam snimljeni video sa tv na kompu i da gledam?
Zašto prtljaš sa ISO-programima za to?
Da nije možda m2ts format? Onda nešto od ovoga:
https://www.google.hr/search?source...5i30j0i13i10j0i13i10i30j0i8i13i30.4YYvAJP2J2E

probao sam i sa isohunt i sa magic hunt nece ali sa ishobusterom udje u taj bin i prikaze koji je video format taj m2ts ali kada hocu da ga extrajkujem trazi mi licencu od programa evo ubacio sam 15 sekundi sa tv cisto da znam da sacuvam na kompu video fajl

Back