Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Definisi staro ... provereno radi i na hw koji je koristio i win 7 recimo posle 2010 godine ...
Jedina investicija mnogima je ssd i da pojacaju ram memoriju , radi w10 bez problema.
U slucaju fosila to ne vazi on fura hw od pre Hrista ... zato i zapomaze svaki dan ovde.

Čekaj bre! Kupim Win10, kupim SSD, pojačam memoriju? Ili kupim neko smart-govanjce sa kojim mogu surfati i kada kenjam? :rotf: :rotf: :rotf:
A recimo postojeći Win7 na kanti koristim dok ne 'crkne' potpuno!? :klap:

Poslednja izmena:
За неке овде стварно не треба рачунар. Ако си пивезао своју лиценцу са мејлом, приликом сваке инсталације на истој мапини, моћи ћеш да активираш логовањем а не уносом кључа за активацију. Имате све лепо објашњењо него вас мрзи да читате и онда ово не ваља, оно не ваља.
A šta je sa onima koji su kupili računar sa OS-om 'vezanim' za kantu? Kada im on crkne, ode i taj korisnik! Koja budala će upucati hrpu love za novi OS i novu kantu! A svi u kući vrište: Hoćemo Android! A ti bi sebi slagao neku novu kantu!? :rotf: :rotf: :rotf:

I kako to objašnjavaš? Drlja po HDD, a ne drlja po SSD-u?
Ssd ima naprednije trikove i fore, ima svoj fw...
Ne kažem da HDD to nema ali je daleko zaostaliji HDD od SSD-a.

Inače evo zašto.

Virtual memory treats your disk as if it is RAM and uses it to swap out temporary files when it runs out of actual RAM. Errors in the pagefile. sys can cause 100% disk usage on your Windows 10 machine. The remedy to this problem is to reset your virtual memory settings.

W10 je odlično optimizovan za ssd.

Meni je Win.10 na SSD-u i radi dobro.I Ubuntu,mi je na SSD-u,samo mi je Win.7 jos na HDD-u.Spremio sam jos jedan SSD i videcu sta cu na njega staviti.Zasad neka 7-ice na HDD-u da vidimo kako ce se ponasati.Ako ne bude,nekih vecih problema i njega cu nabaciti na SSD,a ove HDD-ove koristiti za slike i muziku.

Ssd ima naprednije trikove i fore, ima svoj fw...
Ne kažem da HDD to nema ali je daleko zaostaliji HDD od SSD-a.

Inače evo zašto.

Virtual memory treats your disk as if it is RAM and uses it to swap out temporary files when it runs out of actual RAM. Errors in the pagefile. sys can cause 100% disk usage on your Windows 10 machine. The remedy to this problem is to reset your virtual memory settings.

W10 je odlično optimizovan za ssd.
A ja očekujem masovno rikavanje SSD-a kada isteknu garancije, a na kojima se vrte Windblowsi radi stalnog prčkanja po disku i ograničenog broja piskaranja po SSD-u! :super:

Ne zamaraj se ... recimo da crkavaju najpre oni koji su ultra povoljni dram-less i sad obicnom nand memarom (tlc) ...

Moje iskustvo sa ssd-ovima je pozitivno :flert:

Inace i do drljanje po hddu je vec stvar proslosti , popravi su.

Ali ajde da pisemo nesto lose o Winu iako je deo proslosti jer su takvi trendovi na forumu :srecna:

Annotation 2020-01-21 020304.png

Evo dok citam vase komentare ume da skoci i na 1% :flert:

Definisi staro ... provereno radi i na hw koji je koristio i win 7 recimo posle 2010 godine ...
Jedina investicija mnogima je ssd i da pojacaju ram memoriju , radi w10 bez problema.
U slucaju fosila to ne vazi on fura hw od pre Hrista ... zato i zapomaze svaki dan ovde.
naprimer na mome računaru procesor bi sa desetkom u mirovanju imao zauzeće od 30% e zato win 10 nije za stariji hardwer

Back