Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto onda pametujes ovde , imas linux temeJa od 2008 ne koristim Windows![]()
Definisi staro ... provereno radi i na hw koji je koristio i win 7 recimo posle 2010 godine ...
Jedina investicija mnogima je ssd i da pojacaju ram memoriju , radi w10 bez problema.
U slucaju fosila to ne vazi on fura hw od pre Hrista ... zato i zapomaze svaki dan ovde.
I kako to objašnjavaš? Drlja po HDD, a ne drlja po SSD-u?Pre je bilo prijava kako w10 drlja hdd , ja cesto geldam u task manager a imam i sa strane widget od hw monitora , nikada nisam primetio da mi win drlja po ssd-u ...
A LibreOffice?Kada kupiš nov računar za firmu jednostavno moraš kupiti i windows legalan za posao što znači oko 27000 dinara samo za OS , još toliko za legalan MS office , ako ne želiš da plaćaš non stop licenciranje na mesečnom nivou.
A šta je sa onima koji su kupili računar sa OS-om 'vezanim' za kantu? Kada im on crkne, ode i taj korisnik! Koja budala će upucati hrpu love za novi OS i novu kantu! A svi u kući vrište: Hoćemo Android! A ti bi sebi slagao neku novu kantu!?За неке овде стварно не треба рачунар. Ако си пивезао своју лиценцу са мејлом, приликом сваке инсталације на истој мапини, моћи ћеш да активираш логовањем а не уносом кључа за активацију. Имате све лепо објашњењо него вас мрзи да читате и онда ово не ваља, оно не ваља.
Imam dual boot.Lose , preporuci im linux disto.
Kazi im da ces jedino tako biti produktivniji.![]()
Ssd ima naprednije trikove i fore, ima svoj fw...I kako to objašnjavaš? Drlja po HDD, a ne drlja po SSD-u?
Varalico.Imam dual boot.
A ja očekujem masovno rikavanje SSD-a kada isteknu garancije, a na kojima se vrte Windblowsi radi stalnog prčkanja po disku i ograničenog broja piskaranja po SSD-u!Ssd ima naprednije trikove i fore, ima svoj fw...
Ne kažem da HDD to nema ali je daleko zaostaliji HDD od SSD-a.
Inače evo zašto.
Virtual memory treats your disk as if it is RAM and uses it to swap out temporary files when it runs out of actual RAM. Errors in the pagefile. sys can cause 100% disk usage on your Windows 10 machine. The remedy to this problem is to reset your virtual memory settings.
W10 je odlično optimizovan za ssd.
Upravo to, neverovatno je koliko je Windows 10 voljan da pise po disku...A ja očekujem masovno rikavanje SSD-a kada isteknu garancije, a na kojima se vrte Windblowsi radi stalnog prčkanja po disku i ograničenog broja piskaranja po SSD-u!![]()
Moje je krajnje negativno, pogotovo na serverima koji 24/7 drljaju nesto.Moje iskustvo sa ssd-ovima je pozitivno![]()
Ako garantuju 10 000 pisanja po lokaciji, i ako OS samo 5 puta dnevno prepiše taj sadržaj, na sistemu koji radi 24/7 je za 5 godina kaput ta ćelija!
Aj fosil lupi cesto vic ali eto i tebe ... hahaha
Ponekad još piskaram programe na W98! I kada par minuta razmišljam, te onda kliknem na nešto, prosto uživam slušajući SPIN UP diska! A toga NEMA više ni na XP-u! Stalno neki ***** prtljaju po disku!Moje je krajnje negativno, pogotovo na serverima koji 24/7 drljaju nesto.
naprimer na mome računaru procesor bi sa desetkom u mirovanju imao zauzeće od 30% e zato win 10 nije za stariji hardwerDefinisi staro ... provereno radi i na hw koji je koristio i win 7 recimo posle 2010 godine ...
Jedina investicija mnogima je ssd i da pojacaju ram memoriju , radi w10 bez problema.
U slucaju fosila to ne vazi on fura hw od pre Hrista ... zato i zapomaze svaki dan ovde.