Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav bre krš? To je barem 'iljadu puta moćnije i brže od kalkulatora koji je amere odveo do Meseca i nazad, a ne možeš da nabaciš jedan običan hebeni OS!?Krs komp ga muci , troluje mesecima , godinama na forumu.
Sa onog linka sto je postavio ... aj da nema fix za to pa da kuka .
What causes this Windows Error?
There might be various reasons for getting the error on Windows-based computer, and this part only lists several common causes.
- Computer is not able to process certain files or settings required by Windows installation CDs. The installation disk might be damaged or has incorrect permission.
- The application can't locate required files to finish the process, which can be due to errors in registry settings or essential registry files are corrupted or missing.
- Deleted files remain on computer, but system is unable to read them, or computer user try to delete or move certain files stored on a specific folder, which is not allowed by system.
- The built-in SATA driver are incorrectly recognized during the installation process, for instance, BOIS on your computer is set with RAID Aotudetect/AHCI.
- Computer infects virus or malware which may block any operations to your PC. It's known to all that whenever you check email, browse webpages, download files, install software, etc. your computer is likely to be exposed to virus, spyware, adware, etc. Once virus gets into your computer, it may steal your information, erase files, attack system files, etc.
U skladu sa mojom temom o optičkim medijima, ne koristim USB, ali zato imam DL-DVD medije i rezalicu!Pogledajte prilog 638285
MCT radi posao .
Da pojednostavimo , izaberes koju ces arhitekturu 32 bit ,64 ili obe.
I to je to , u toku instalacije pitace te koju ediciju zelis.
Vidis , easy ///
E sad ti palamudi kako nemas para za usb flash od 8GB i kako zelis da skines samo home edition..
Dal je moguće? Na tom laptopu je bio Linux. Iako sam ga sa Partition Editor preformatirao u NTFS, on je i dalje pri uključenju nakon propale instalacije napisao grub/rescue>???? Jel' moguće da mi je zato stalno pucala instalacija Win10 Home? Kada sam taj disk temeljito očistio sa HDSentinel, instalacija prošla?Probaj da bootujes preko USB memorije
Batali disk, batali nostalgiju... Haha
Super, to sam rešio, nabacio sam Win10 Home na laptop, napravio sve apdejte, nabacao programe, očistio, defragmentirao. I sav sretan idem to klonirati na SSD! I opet problemi! Acronis Image se zamrznuo pri kloniranju. Napravim to sa Hiren'som, stavim u laptop i *****! Naišo na problem i restarta se. Uzmem Install USB i pokušam 'Repair PC'. Opet ništa, kaže ne može. Opet probam Acronis Image ( kloniranje), zapeo na nultoj lokaciji i figa. Onda krenem na Linux da očistim taj SSD, ali zakasnim sa F11.........i kompjuter se zboota sa tog SSD-a na MOJOJ AMD kanti!!??? I vrhunac: vratim SSD na laptop, i on proradi bez problema???Pogledajte prilog 638285
MCT radi posao .
Da pojednostavimo , izaberes koju ces arhitekturu 32 bit ,64 ili obe.
I to je to , u toku instalacije pitace te koju ediciju zelis.
Vidis , easy ///
E sad ti palamudi kako nemas para za usb flash od 8GB i kako zelis da skines samo home edition..
Malo Morgen bez problema! Danas ga uključim, kao ono, Windows is NOT Activated!???? A samo sam sa HDD-a prebacio na SSD! Koje su to kretenčine! I sada bi ja ponovo trebao da prođem telefonsku aktivaciju!? Malo Morgen, kažu da ima trikova za to!Super, to sam rešio, nabacio sam Win10 Home na laptop, napravio sve apdejte, nabacao programe, očistio, defragmentirao. I sav sretan idem to klonirati na SSD! I opet problemi! Acronis Image se zamrznuo pri kloniranju. Napravim to sa Hiren'som, stavim u laptop i *****! Naišo na problem i restarta se. Uzmem Install USB i pokušam 'Repair PC'. Opet ništa, kaže ne može. Opet probam Acronis Image ( kloniranje), zapeo na nultoj lokaciji i figa. Onda krenem na Linux da očistim taj SSD, ali zakasnim sa F11.........i kompjuter se zboota sa tog SSD-a na MOJOJ AMD kanti!!??? I vrhunac: vratim SSD na laptop, i on proradi bez problema???
Majke mi, ta napušena, pijana piskarala programa i OS-eva nisu normalna!![]()
Zahebali ste se ako ste mislili da je gotovo!Malo Morgen bez problema! Danas ga uključim, kao ono, Windows is NOT Activated!???? A samo sam sa HDD-a prebacio na SSD! Koje su to kretenčine! I sada bi ja ponovo trebao da prođem telefonsku aktivaciju!? Malo Morgen, kažu da ima trikova za to!![]()
Dosta sam se zahebavao na temu Windblowsa! Sada idemo ozbiljno:Koliko paćenja oko win 10 .
imam inače negde piratsku verziju koja je preaktivirana sa KMS i kao tako aktivirana se instalira gde god poželim , instalacija ne traje duže od 20-5 minuta , a na usb se postavlja čistim kopiranjem windows fajlova.
Не мора да купи, данас деле сваког радног дана виндовс десет про, само треба да будеш брз.Vaso kupi Windows licencu i to je to. Ja drzim 10ku u vritualci koja je legalna jer sam je stavio u periodu kad je bila besplatna...
Meni i jeste nov racunar.Procesor i maticna podrzavaju Win.10.Zato sam i dobijao poruke na Win.7 i win.8.1 da procesor ne podrzava starije verzije Win.-a,pa zato nece moci ni apdejt raditi na njima.Matora drtina,pa tesko prihvatam novije stvari,ali opet bolje ikad nego nikad.Stvarno da sam znao,instalirao bih Win.10 cim sam kupio novi komp.Izvinjavam se svima sto sam pisao da ovaj OS ne valja,jer to nije istina.malo treba navici na postavke,ali polako.desetka je sada sređena i dobro radi , samo nije za starije računare
Definisi staro ... provereno radi i na hw koji je koristio i win 7 recimo posle 2010 godine ...desetka je sada sređena i dobro radi , samo nije za starije računare