Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, kupim ploču sa tim procesorom koji manje troši i mogu onda da stavim napajanje 300W umesto 400W!? Super, dodatna ušteda energije!Zapravo taj tvoj procesor ždere više struje, sporiji je i više se greje od ovih novijih u toj klasi.
E sada ti meni reci da nisam u pravu.
Vodeno hladjenje je druga priča i nije obavezno u Low i Mid konfiguracijama.![]()

Ne može te asocirati jer nema veze sa IE.Ја за приватне ствари ( као писање на форуму ) користим Firefox, а за посао Chrome. Edge ме превише асоцира на Explorer тако да сумњам да ћу га икада усвојити.
Mozes da staviš napajanje i od 1KW to i dalje znaci isto, tvoj CPU više ždere a sporiji je.Znači, kupim ploču sa tim procesorom koji manje troši i mogu onda da stavim napajanje 300W umesto 400W!? Super, dodatna ušteda energije!![]()
Ti meni reci: Ako noviji procesori troše sve manje energije, zašto se nije ostalo na 300W napajanjima? S370 ploče imale i 250W napajanja!Mozes da staviš napajanje i od 1KW to i dalje znaci isto, tvoj CPU više ždere a sporiji je.
Nisi se zapitao koliko ti je efikasno napajanje npr![]()

Obrati paznju na markirano.Ti meni reci: Ako noviji procesori troše sve manje energije, zašto se nije ostalo na 300W napajanjima? S370 ploče imale i 250W napajanja!![]()

I hoću palamuditi!Obrati paznju na markirano.
Pogledajte prilog 630696
Evo ti primer Athlon-a 3000G
Za 50 dolara sa grafickim cipom na sebi ...
35W
2 jezgra , 4 thread-aa performanse 5x bolje nego kod tebe.
https://www.guru3d.com/articles-pages/amd-athlon-3000g-review,1.html
Stavi maticnu , neki hdd ili ssd , ram , to ne trosi ni 100W
Pa ti vidi onda palamudi i dalje do besvesti.
Znači, ulupam hrpu love u noviju kantu koja manje troši, ali kako Win10 treba duže da radi za istu stvar, opet na kraju imam ISTU potrošnju energije, plus bačeni početni kapital!? 

Kod sebe na Linuksu: Uključim, zboota se za 10 sec, stavim papir u skener i obavim posao za minutu.W10 treba duze da radi istu stvar
Stavi linux ... haha ali ti kukas upravo zbog hw a ne OS.

Imaš npr. neko Smart-govanjce, Win10 ne uključuješ svaki dan, ali kada ga povremeno uključiš jer ga tada TREBAŠ, uvek se za tih par dana 'nerada' nakupi nešto urnebesnih novotarija!Da , cim ukljuci win odma ide update i tako svaki dan.
hahahahaha e jesi komedija
Skip dok se ne oporavis od virusa.

Imaš npr. neko Smart-govanjce, Win10 ne uključuješ svaki dan, ali kada ga povremeno uključiš jer ga tada TREBAŠ, uvek se za tih par dana 'nerada' nakupi nešto urnebesnih novotarija!![]()

troluju one zaklete win xp korisnike hahaA šta bi sa onim pričama da će Majkrosoft prisilno bez najave restartovati kompjutore onim mudracima koji budu predugo odlagali zakrpe?
Ne bas , win10 t0 radi jednom mesecno a na kubuntu svaki dan ide notifikacija za update
To mi koji koristimo oba sistema najbolje znamo jer nisamo ostrasceni.
A verujem da nubovima je tesko da naprave ovakav fix za problem koji ih muci ... "muci"
Pogledajte prilog 630748
Lakse nekima kukati nego lako i brzo popraviti.
Radi i na insider build-ovima
Ovaj 20H1 radi kao podmazan
Pogledajte prilog 630749
version 2004troluju one zaklete win xp korisnike haha
Moraš sam da se uverišA šta bi sa onim pričama da će Majkrosoft prisilno bez najave restartovati kompjutore onim mudracima koji budu predugo odlagali zakrpe?
Teško! Ekipa koja radi na razvoju Linuksa ima pametnija posla nego da celi dan i svaki dan smišlja 'urnebesne, neophodne i revolucionarne' zakrpe i apdejte! Majkrosoft ima stalno zaposlene priučene piskarala kodova, treba njima dati posla da ne smišljaju svoj OS!Moraš sam da se uveriš![]()

A da svi pređu na Android? Današnji klinci i tako znaju samo za to! Kakvi hebeni Windblowsi, MAC-ovi i Linuxi?Kako bi izgledao Windows 10 da ga je dizajnirao Apple?
Apple ima reputaciju da pravi proizvode koji su stilski savršeno urađeni, sa elegantnim hardverskim i softverskim rešenjima.
![]()
Foto: YouTube/Printscreen
Za Microsoft to baš i ne bi moglo da se kaže. Zato se koncept kreator, Kamer Kaan Avdan, zapitao kako bi izgledao Windows 10 da ga je kojim slučajem pravio Apple?
Kao što bi moglo da se očekuje, koncept pokazuje "upeglan" Windows, koji prema dizajnerovoj viziji predstavlja neku vrstu hibrida između Windows-a i macOS-a. On je izmenio Start meni, a dodao je i Menu Bar na vrhu ekrana. Izmene je napravio u File Explorer-u kome je dodato neke nove opcije (AirDrop i iCloud).
Naravno, tu je i iMessage za Windows, a umesto Edge-a, kao podrazumevani browser pojavljuje se Safari. Action Center je redizajniran i pridružene su mu Control Center ikonice iznad notifikacija.
Windows-u je dodat i, trenutno veoma popularan dark mode, dinamički wallpaper-i, a predviđena je i mogućnost otključavanja računara upotrebom iPhone-a. Naravno, napravljene su i mnoge druge izmene vizuelne, ali i konkretne upotrebne prirode.
Koncept definitivno uvodi poboljšanja u mnogim sferama postojećeg Windows-a.
Očigledno je da se dizajner vodio Apple-ovom premisom da sve mora da bude jednostavno, intuitivno i fluidno.
Naravno, ovo je sve domen slobode izražavanja i nije realno očekivati da će se bilo šta od toga zaista pojaviti u nekoj od narednih verzija Windows-a, ali je, moramo priznati, pravo osveženje videti jednu malo drugačiju viziju poznatog operativnog sistema.
![]()

Konačno je Mikrosoft otkrio ono što mi koristimo već 20 godina! Radi sasvim drugih razloga, čim instaliramo neki Windblows, PRVO BLOKIRAMO Apdejt!Microsoft Finds New Way to Block Bad Drivers from Making It to Windows Update
Partners will be allowed to request blocks in case of issues
Jan 10, 2020 07:05 GMT · By Bogdan Popa · Comment ·
Share:
![]()
Upgrade blocks are typically announced by Microsoft after it comes across compatibility issues in new Windows 10 feature updates and most of the time concern glitches affecting either the software or the hardware side of a device.
It’s no secret that driver compatibility has long been one of common causes of upgrade blocks, but because of the current implementation, a safeguard hold is possible only after the first wave of devices receive the feature update.
In other words, until the compatibility issues hit a number of devices, Microsoft can’t tell that certain computers might experience issues and therefore set an upgrade block.
That could change this year thanks to a new approach regarding drivers, as Microsoft will allow hardware partners (which then release drivers) to request blocks whenever they discover possible compatibility issues with new feature updates.
Microsoft explains in new guidance for partners that the upgrade block can stay in place for a maximum of 60 days, during which companies can resolve the issues they discovered.
60 days upgrade block
During this whole time, devices potentially affected by the problem won’t be offered the new feature update, albeit they will be allowed to install it with other methods, such as stand-alone ISO images.
Microsoft says the issues must directly impact the OS after the upgrade, and include (but are not limited to) driver crashes, BSODs, data loss, security issues, and connectivity problems.
“In order to ensure that end users have a good post-update experience, when a driver has a known incompatibility with a feature update, partners can request a temporary WU offer block (~30-60 days) so that Windows Update will not offer the feature update to devices running a driver version with a known incompatibility. The offer block will be removed once a partner has posted an updated driver (as Automatic and/or Dynamic) via Hardware Dev Center portal,” Microsoft explains.
The document also includes instructions for partners on how to request an upgrade block.
The next feature update for Windows 10 is 20H1, officially called version 2004, and it is projected to launch in the spring. Its development has reportedly been finalized in December.
https://news.softpedia.com/news/mic...from-making-it-to-windows-update-528809.shtml
Odlicno
Ovako to izgleda , user moze a i ne mora da instalira drajver...
Npr ja imam mnogo noviji drajver koji sam instalirao a win10 nece da pregazi isti i instalira drugi , sto se desavalo pre.
Pogledajte prilog 634279

nostalgia or perversion ?