Dobar OS,samo uzima,a nista ne daje.Kakva greska,proveravaju koliko korisnika mogu da prate i kontrolisu.
Zašto su napali svoje INSIDER-e?
Au bre...
- - - - - - - - - -
Imam problem, prilikom redovnog apdejtovanja W10 na laptopu se pojavila neka greška. Stalno, svakih par sekundi mi iskače jedan prozor, a ja ne znam kako da to zaustavim.
Na prozoru stoji adresa C/Amazon/Amazon asistent (ili tako nekako, pišem sa posla, pa nemam tačnu informaciju)
Zna li možda neko u čemu je problem i kako da ga rešim?
isto bi ti se desilo da koristiš bilo koji OS - greška je tvoja
ne razlikujete šta je do sistema a šta do vaših aktivosti sa administratorskim nalogom
neće niko od domaće seljane da kreira DESKTOP usera jer onda ima restrikšn a ljakse voli slobodu bre
e kad se nadrlja - kuku braćo lele majke
Takodje nemo da smatraš da te DESKTOP user spašava naknadne instalacije virusa koji zaostao u onim megabajtima u RAM-u
Odma se instalira tokom sledećeg butovanja pa zato problemi
Ali svejedno ne ože se instalira odma ili ako isključiš kompjutera da ubiješ RAM
Ako ne znaš šta pričam uzmi pišljvi defragmenter od Auslogic-a pa mu zada OFFLINE defragmentaciju
Čim uključiš komp eto njega da drlja... pa te tek onda pušta u sistem...
pa sad ako ovo može obično regularno prgramče zamisli šta može bolji virus...
Ја сам везан за седмицу. 10-ка ми делује некако превише јадно
Glavni atribut 10-ke je praćenje aktivnosti
Ali naš narod voli da bude trendovan sa piratskim kopijama za komšilak
DA KOMŠIJA CRKNE
a onda ne koristimo update sem ako ga nismo vat-ovali ili pico-vali
i onda kao zajebasmo Microsofta da dobijemo apdejt al ni za živu glavu ne koristimo recimo Skype
da nas možda ne navataju pa da nam traže pare...
Zato su ranije svi koristili Skype ali malo ko msn chat da ne kažem messenger
Kao kao šta je to? Ne znam dal imam ja to... nije nego...
Sad kad je Skype postao deo Microsoft odmah Fejsbuk ali preko mobilnog
SAMO VAM DiNAMiT FALI
BULJA OD OS-a
Eno sprdaju se u PC Magazinu, svetskom časopisu, apgrejdujte pasijans sa 7 na 10
eto razlike..
WIN 7 i WIN 10 traže isti hardver pa od volje bilo
da nisu pogasili XP podršku i ostali proizvodjači softvera ne bih prelazio na WIN 7
uredno updateovan i skajpovan i dopune su za ofis enterprajz baš da vidim dal će mi traže pare
ni šerif mi se nije pojavio, i onaj njihov antivirus sam stavio samo da bi mi uključio dodatne apdejtove za ofis
mene našli da zaobilaze sa uključivanjem... heh... oću uslugu u full-u i sve apdejtove
Prekršili su obećanje podrške za XP do 2019-te 5 godina kraćim uslugama
Strašno su me razočarali
Teško da mogu da poprave rejting u mojim očima
Ni ovaj prevod sistema na srBski ne pomaže koliko sam se razočarao
Tako mogu da rade sa svakim svojim sistemom - njihova igračka a traže pare
Hakeri objavili 32 terabajta tajnog Windows 10 koda
Ogromna kompilacija Windows 10 softverskog koda procurila je u javnost, prenosi
the Register. Količina objavljenih podataka iznosi 32TB, i uključuje kako Windows 10 izvorni kod, tako i kod namenjen isključivo unutrašnjoj upotrebi u Microsoftu.
Microsoft je potvrdio da je reč o legitimnim fajlovima, koji sadrže kod kojim Windows 10 upravlja hardverom, kao i kod za ugrađene USB, Wi-Fi, i Bluetooth drajvere.
Procurilo je i bezbroj neobjavljenih verzija Windows 10, koje su u prošlosti korišćene samo u okviru Microsofta.
Hakeri tako sada imaju mogućnost da utvrde postoje li određeni propusti koje bi mogli da zloupotrebe.
Kod je najverovatnije još u martu objavljen na sajtu BetaArchive.com, namenjenom očuvanju i objavljivanju softvera koji drugim putem nikad ne bi ugledao svetlost dana. Moderatori sajta navode da je kod u međuvremenu uklonjen.
Misrosoft navodi da su sajber kriminalci najverovatnije došli do koda putem Shared Source Initiative – programa koji kompanija koristi kako bi podelila izvorni Windows kod sa vrhunskim PC proizvođačima i drugim partnerima, prenosi
Business insider.
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&nav_id=1275505
Opa djurdjo
Jel moguće da ne vladaju sopstvenom bazom?
i od tolikih terabjta koliko nama daju?
i el će to da važi i za Windows 11 kad krene 5G tehnologija?
p.s. za sada se 5G drnda u Engleskoj i na Malti kao centru za jugoistočnu evropu što se tiče bezbednosti interneta
Bar što se tiče evropskog evroatlantskog dela
Dakle kad vojska istestira može i boranija za pare - novi mobilni, novi kompovi, novi sistemi, piči 1Gb na sekund... ihaj... da te skeniraju celog... nema čekanja kod doktora...
Ljudi, sve su to PEDERSKA POSLA a mobilni je postao ZABAVA ZA SIROTINJU
Socijalne mreže se zovu SOCIJALNIM jer ne morate nikom da kupite kafu a siti se napričate koliko to puca od ortačine
Obaveštenje
jolemisa je izabrao da ne prima privatne poruke ili mu nije dozvoljeno da to čini. Stoga mu/joj ne možete slati Vaše poruke. Ukoliko pokušavate da pošaljete istu poruku na više adresa, uklonite jolemisa iz liste primalaca i ponovo pošaljite poruku.
evo vidiš zemljače šta ja pričam... izem ti Windows ne mogu ni poruku da pošaljem...
a isto tako ne mogu čoveku ni repku da dodelim...
kad ovo budu ispravili pa da pričamo
- - - - - - - - - -
usput moram da priznam da mi mnogo bolje ženske iskaču na banere kad sam promenio sistem
konačno sisate plavuše preko pola ekrana a ne ono po prozorčićima