fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 40.397
Svašta! Ja još nisam ni vidio UEFI ploču, a genijalci već dilaju viruse i preko te 'urnebesne i revolucionarne' umotvorine!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svašta! Ja još nisam ni vidio UEFI ploču, a genijalci već dilaju viruse i preko te 'urnebesne i revolucionarne' umotvorine!

Kakvi su ti to planinski masivi i kanjoni? Ja bih ti preporučio nešto ovako, vidiš kako to izgleda kada prava ekipa 'amaterski' slaže 'profesionalne' stvari!

kakve su ti to šifre? Imam monitor 1024×768. Dosta čak i za 'jutube'!W10 to detaljnije prikazuje , ti ne radis nista zato i imas ravnu crtu ...
Foske foske ova vega unutar procesora pusta 4K 60fps , hw enkodiranje i dekodiranje svih mogucih kodeka ... moras da koristis mocnije procesore jer tu su nove instrukcije , djaba ti i linux i kod njih ti je isto potrebno ako hoces da sve lepo radi.
Pogledajte prilog 716071
oko5% se vrti kada nema aktivnih poslica
Sledeci task je OC , da vidim moze li ovaj low power cpu da dogura do 4GHZ![]()

Da, zaboravio sam da ti gledas 240p klipovekakve su ti to šifre? Imam monitor 1024×768. Dosta čak i za 'jutube'!![]()

Tako i treba: Ja ništa ne radim, CPU radi na leru!W10 to detaljnije prikazuje , ti ne radis nista zato i imas ravnu crtu ...
Foske foske ova vega unutar procesora pusta 4K 60fps , hw enkodiranje i dekodiranje svih mogucih kodeka ... moras da koristis mocnije procesore jer tu su nove instrukcije , djaba ti i linux i kod njih ti je isto potrebno ako hoces da sve lepo radi.
Pogledajte prilog 716071
Inače, znam ovu tvoju foru: Isključio si internet i zbootao Win10 u Safe Modu? 
E da, usput, bio otvoren FF sa dva taba! Nešto sam ipak 'radio'! Vidio si svoj komentar 'ispod'? Bez toga, potrošnja memorije pada na 560MB!W10 to detaljnije prikazuje , ti ne radis nista zato i imas ravnu crtu ...
Pogledajte prilog 716071
Da bre. Istina...Tako je! Moja postojeća makina je svakako JEFTINIJA i od najjeftinije novije brže, lakše, moćnije i bezbednije mašine!![]()

Ima načina. Prvo napraviš ovo na USB: https://www.hirensbootcd.org/usb-booting/Да се јавим и овде, на другим темама сам писао о позајмљеном Ленову са легалном Windows осмицом, који се сам апдејтовао у десетку.
Али дудуци нису при уградњи, радили партиције , него све скупа, па идеш "у дубину".
И сада хоћу да уградим неке софтвере за електр. потпис, не могу, каже мора да иде на локал хард. Па идиоте, све је на локал хард.
Или, када снимим нешто "у дубини" па хоћу да мењам, не може.
Сто заХебанција...
Је ли нема начина да се ураде партиције без реинсталирања Вндоуса?
Popis opcija na tom USB-u: https://www.hirensbootcd.org/hbcd-v131/Pa uefi ti je particaja sa Windows pe fajlovima koje pokrece firmware. Mozes na nju pisati kako hoces i podmetnuti i patchovati pe fajl kako hocesSvašta! Ja još nisam ni vidio UEFI ploču, a genijalci već dilaju viruse i preko te 'urnebesne i revolucionarne' umotvorine!![]()

Ne kapiram sto si tolko zaljubljen u taj 200GE? Stedis struju?Stock hladnjak od 3900X koji je skoro skuplji od ovog 200GE ga odlicno hladi![]()
Ne kapiram sto si tolko zaljubljen u taj 200GE? Stedis struju?
Eee.. Zato ja to 'automatski' isključujem čim vidim UEFI-ploču!Pa uefi ti je particaja sa Windows pe fajlovima koje pokrece firmware. Mozes na nju pisati kako hoces i podmetnuti i patchovati pe fajl kako hoces![]()

Ma lupeta! Današnji procesori troše 2-3 puta manje energije, a mi trebamo sve jača napajanja! Moj prvi PC je imao napajanje 200W!Ne kapiram sto si tolko zaljubljen u taj 200GE? Stedis struju?

To ti i nisi video a kamoli konfigurisao uefi securityEee.. Zato ja to 'automatski' isključujem čim vidim UEFI-ploču!![]()
kao i vecina ... misli da je podeseno po default-u.
Kao kada kupiš auto pa SAM trebaš da podesiš kočnice i mehaniku volana da se možeš sigurno voziti!To ti i nisi video a kamoli konfigurisao uefi securitykao i vecina ... misli da je podeseno po default-u.
Budi pametan i pazari za malo para mocan low power cpu ... moze da radi i na tvom teletabis napajanju![]()

Ne , ovde je malo kompleksnije.Kao kada kupiš auto pa SAM trebaš da podesiš kočnice i mehaniku volana da se možeš sigurno voziti!![]()
![]()

csm?Ne , ovde je malo kompleksnije.
Naime ti tvrdis da je csm bolji od uefi![]()