Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milina foske

Da nisam malo zahtevniji korisnik tacno bi ostavio ovaj apu

1592504730777.png

W10 to detaljnije prikazuje , ti ne radis nista zato i imas ravnu crtu ...

Foske foske ova vega unutar procesora pusta 4K 60fps , hw enkodiranje i dekodiranje svih mogucih kodeka ... moras da koristis mocnije procesore jer tu su nove instrukcije , djaba ti i linux i kod njih ti je isto potrebno ako hoces da sve lepo radi.

Screenshot.png

oko5% se vrti kada nema aktivnih poslica

Sledeci task je OC , da vidim moze li ovaj low power cpu da dogura do 4GHZ :smeker:

Foske foske ova vega unutar procesora pusta 4K 60fps , hw enkodiranje i dekodiranje svih mogucih kodeka ... moras da koristis mocnije procesore jer tu su nove instrukcije , djaba ti i linux i kod njih ti je isto potrebno ako hoces da sve lepo radi.

Pogledajte prilog 716071

Sledeci task je OC , da vidim moze li ovaj low power cpu da dogura do 4GHZ :smeker:
kakve su ti to šifre? Imam monitor 1024×768. Dosta čak i za 'jutube'! :super:

Pogledajte prilog 716071

Tako i treba: Ja ništa ne radim, CPU radi na leru! :super:Inače, znam ovu tvoju foru: Isključio si internet i zbootao Win10 u Safe Modu? :zcepanje:

Pogledajte prilog 716071

E da, usput, bio otvoren FF sa dva taba! Nešto sam ipak 'radio'! Vidio si svoj komentar 'ispod'? Bez toga, potrošnja memorije pada na 560MB!

Tako je! Moja postojeća makina je svakako JEFTINIJA i od najjeftinije novije brže, lakše, moćnije i bezbednije mašine! :zcepanje::zcepanje:
Da bre. Istina...

Evo,sad baš gledam,ovo što se sada nudi u firmama,dakle ono što je u vreme kada su meni kupovali vredelo oko 40k uz nov monitor (znači,konfiguracija nije čitava cena) sada je skuplje,a dobio bi mahom iste performanse u vidu 4GB RAM-a,grafičku od 1 ili 2GB... A pritom bi i monitor koštao uz sve to...

Te priče su za nekog ko slepo veruje u to šta Gejtsovi hobiti kažu.

Ja nikad nisam bio nešto fasciniran prema Majkrosoftu kao kompaniji i proizvodima,zato sam tako kritičan. Nisam obožavalac,samo korisnik. :lol:

Да се јавим и овде, на другим темама сам писао о позајмљеном Ленову са легалном Windows осмицом, који се сам апдејтовао у десетку.
Али дудуци нису при уградњи, радили партиције , него све скупа, па идеш "у дубину".
И сада хоћу да уградим неке софтвере за електр. потпис, не могу, каже мора да иде на локал хард. Па идиоте, све је на локал хард.
Или, када снимим нешто "у дубини" па хоћу да мењам, не може.
Сто заХебанција...
Је ли нема начина да се ураде партиције без реинсталирања Вндоуса?

Да се јавим и овде, на другим темама сам писао о позајмљеном Ленову са легалном Windows осмицом, који се сам апдејтовао у десетку.
Али дудуци нису при уградњи, радили партиције , него све скупа, па идеш "у дубину".
И сада хоћу да уградим неке софтвере за електр. потпис, не могу, каже мора да иде на локал хард. Па идиоте, све је на локал хард.
Или, када снимим нешто "у дубини" па хоћу да мењам, не може.
Сто заХебанција...
Је ли нема начина да се ураде партиције без реинсталирања Вндоуса?
Ima načina. Prvo napraviš ovo na USB: https://www.hirensbootcd.org/usb-booting/
A onda bootaš sa njega i recimo sa opcijom GParted Partition Editor smanjiš sistemsku particiju i dodaš novu. Pazi šta radiš da ne obrišeš Windblowse! :super: Popis opcija na tom USB-u: https://www.hirensbootcd.org/hbcd-v131/

Nastavljam testiranje low power 200GE modela :D

Na 3.8 ghz pri OC povlaci ne vise od 24A sto mu dodje oko 30W :p

Stress Test pici neko vreme sve stabilno 1.3V

Annotation 2020-06-20 123717.png

Annotation 2020-06-20 123738.png

Bolji izbor od bilo go pentium gold-a zbog smt-a i duplo jace integrisane grafe aka Vega 3 :per:

Fosketa ti si lud ako ne ulovis ovaj proc , nov je oko 30e ima i solidnu grafu na sebi , pri 720p mozes i novije naslove da teras u 60fps

CSGO 720p 100FPS

To ti i nisi video a kamoli konfigurisao uefi security :hahaha: kao i vecina ... misli da je podeseno po default-u.

Budi pametan i pazari za malo para mocan low power cpu ... moze da radi i na tvom teletabis napajanju :smeker:
Kao kada kupiš auto pa SAM trebaš da podesiš kočnice i mehaniku volana da se možeš sigurno voziti! :zcepanje: :zcepanje:

Back