H1N1
Ističe se
- Poruka
- 2.111
Znaci ovakav problem nisam doziveo,a ne verujem da je neko od vas isto imao.
Instaliram ja pre neki dan(tacnije Subota) Windows 7(64-bit).Instalire se sedmica lepo i kad upalim pc,sistem se podize sve dok se ne vidi windows logo "windows starts" i tu stane.Ne ide dalje,cekam ja nekoliko minuta,ma ni da makne,osim reseta nije nista drugo moglo da se uradi.Kada se ponovo upalio ponudi mi 2 opcije:
1) Jump Start
2) Windows Normal Starts
Izaberem ja Jump Start i on mi "ponudi" System Restore.I to isto uradim.Medjutim nije ni to pomoglo jer je pc i dalje ostao zakocen kod "windows starts".Instaliram ja u Ponedeljak windows ponovo i opet isti problem.NAGLASAVAM da se ovaj problem javlja samo kada je pc "hladan",to jest kada se ukljuci posle par sati,a inace kad se podigne sistem on radi bez greske i mogu ga 100 puta gasiti i on ce uvek upaliti....znaci samo ako se par sati ne ukljuci.
Pokusao sam neke stvari da uradim da bih resio ovaj problem:
U BIOS-u sam aktivirao u opciji "Advanced, USB Settings" PORT 64/60 Emulation,testirao sam HDD sa HD tune "error scan",isao u RUN-„msconfig"-Starts-No GUI Starts stiklirao,instalirao chip za maticnu,za sata/ide controler drajvere,probao da u BIOS-u nastelujem HDD i kao IDE i kao AHCI i nista do sad nije pomoglo.
Sta bi to moglo da bude,da li je neko imao ovakav problem?
Стави pc поред радијатора, можда помогне

Ja ga malopre upalio,podiglo se do "windows starts" i .....nista,tu je zablokiralo.....