Windows 7

Jutros sam palio laptop,i rešio sam da obrišem antivirus Avira,kako bih instalirao Avast. Sada,drugi put kada sam upalio,dobijam sledeće prilikom uključivanja tj. pokazivanja desktop-a.
Ne znam da li ima veze sa tim, al' pomagajte... Kako da se to ne pojavljuje...
Pogledajte prilog 711261
a sta je to antivirus app? :lol:
mislim za sta sluzi :lol:

Eheee... Pa nemaju svi para za Windows 10 ili nešto kao što je Ultrabook...

Ja je ne bih ni posetio da nisam imao problem sa antivirusom...

Stvarno mi ne ide u glavu,kako nešto može da radi do 14. januara,a onda odjednom par meseci kasnije ne možeš da instaliraš nešto što bukvalno ima isti interfejs,samo druga verzija... (Gejtse,vrati se!)

Pa i ja mu rekao da to ne radi svoj posao baš najbolje,a njemu je potrebniji sigurno.

Mislim,prešao bih i ja na desetku,ali niti sam gejmer niti jutjuber,a i zahtevi mi nisu neki nedostižni.

Čudno,s obzirom na moje godište (2003),zar ne?
Čudno 🙄

Zez se, bitno da radi ali nije preporuka da koristiš sistem koji je eol.
Barem mu guraj zakrpe koje radi i pakuje komuna.

Npr https://blog.simplix.info/

Čudno 🙄

Zez se, bitno da radi ali nije preporuka da koristiš sistem koji je eol.
Barem mu guraj zakrpe koje radi i pakuje komuna.
:lol: :super:
Evo sad baš dok sam na forumu,bukvalno se "niotkuda" pojavio Windows Update i krenuo da preuzima nešto. Sada je završio.
Mislim,namešten je on na automatski da proverava i radi svoj posao,nego ga davno nisam video,pa se začudio...

Radi ovo svoj posao,meni ništa više od škole,foruma i nekih onako veb-sajtova i nije potrebno...
Čak radi solidno i ne pregreva se prilikom čitanja onlajn izdanja PC Press-a,što je idealno,s obzirom na godine laptopa (2011 kupljen)...

Najveći problem kod iole solidnih Lapova koji su kupljeni pre desetak godina nije toliko slab CPU i ram recimo od 4GB.
HDD je problem, najsporija komponenta, zato w10 radi traljavo na tim mašinama.
Btw SSD-ovi su jeftini danas, ne treba ti za lap pro model.

Naslusam se dnevno raznih provala...
Npr na w7 mu je bilo dovoljno 8GB , hoce li biti dovoljno 16GB za W10 😆
Nije to ništa novo,to su i ovi mlađi od mene... Vole da se džekiraju pa provale tako nešto...

Mada,eno,novi NFS Heat,za njega je postavljen minimum 8GB RAM-a i Windows 10. A to je Novembar 2019-e...
A poželjno je 16GB.
A pojedinci su onda skočili i poludeli za 32GB kao da sutra ne postoji.

Znači, sedmica je odavnlo ispala iz te priče.

Nije to ništa novo,to su i ovi mlađi od mene... Vole da se džekiraju pa provale tako nešto...

Mada,eno,novi NFS Heat,za njega je postavljen minimum 8GB RAM-a i Windows 10. A to je Novembar 2019-e...Znači, sedmica je odavnlo ispala iz te priče.
A poželjno je 16GB.
A pojedinci su onda skočili i poludeli za 32GB kao da sutra ne postoji.
NE znam jel merio neko koja to igrica zahteva 32GB Rama...skaču ko majmuni a ni ne gledaju da li je potrebno..
Naime mnogima je i danas standard 8 a ne 16 , ko kako može...ali laž je da w10 uzima značajno više Rama od w7.

NE znam jel merio neko koja to igrica zahteva 32GB Rama...skaču ko majmuni a ni ne gledaju da li je potrebno..
Naime mnogima je i danas standard 8 a ne 16 , ko kako može...ali laž je da w10 uzima značajno više Rama od w7.
Napalio ih je jutjuber Cile, jer je nedavno izbacio video gde čita minimum,poželjnu i idealnu konfu za Microsoft Flight Simulator...

Ne razumem takve ljude,jer nismo svi kao on ili ono malo bogatih...

Nije u pitanju bogatstvo.

Ja sam bio sklopio makinu sa ryzen 9 12core , meni to prejako, ne koristim toliko jače procesore i dam ga devojci jer je za rendering, video obradu super.
Uzmem sebi ryzen7 sa 8jezgra, meni sve završava...
Po potrebi, to uvek gledaš i da li naravno imaš para za to...
Inače uvek ima bolje iha... non što izlazi to bolje.
Inače mašinu menjam na 4-6god..imam čak i jednu FX koja radi sasvim lepo 😀

Ma naravno,nego sam pritom kada sam napisao mislio na to da ti koji gledaju njega i te klipove... Nisu baš svi kao on,jbg. on uživa..
Ima onih koji bi poslednji dinar da iskamče za konfu,to su ti klinci 06/07 pa nadalje... Bar tako mislim...

Meni je forum bitniji izvor nego neki tamo lik što gleda u kameru...

A ovo oko,ali mislim više posle moje generacije je sve "instant". Neki su se sigurno odlučili da kupe konfu ili nadograde samo zato što su odgledali taj klip.

Back