Windows 7

razgovaraj sa tehnickom podrskom ako imas legelan..
Fino su me pomnožili sa nulom! Kupljeno u Francuskoj, ne smatraju se nadležnim ako je to završilo u nekoj balkanskoj vukohebini! :zcepanje:Usput, Win7 izgleda nije baš načisto sa datumima i računanjem dana. Prvo instaliram, neće aktivirati, daje mi 3 dana. Prošla ta tri dana i sada broji od 30 na niže! :zcepanje:Ili je to nastalo nakon SP1 nadogradnje?
aktiv1.png

aktiv2.png

izgleda nije baš načisto sa datumima i računanjem dana. Prvo instaliram, neće aktivirati, daje mi 3 dana. Prošla ta tri dana i sada broji od 30 na niže! :zcepanje:Ili je to nastalo nakon SP1 nadogradnje?

uvek imas 30 dana da "validiras" verziju
posle tog vremena ti nece stati sa radom nego ce ti izlaziti ono dosadno obavestenje da ti verzija nije legalna i da si verovatno zrtva prevare i da uradis nesto po tom pitanju.

uvek imas 30 dana da "validiras" verziju
posle tog vremena ti nece stati sa radom nego ce ti izlaziti ono dosadno obavestenje da ti verzija nije legalna i da si verovatno zrtva prevare i da uradis nesto po tom pitanju.
Prošlo 30 dana, nema više džabe (apdejta) ni u stare babe ( theBill Gejtsa) ako ne platiš! :zcepanje:
win7.png

Da, ALI! To je za firmu! Znači, Product Key je legalan i onaj koji je na original nalepnici na kućištu! Ako KMS-ujem, hoće li inspekcija to moći utvrditi, ili će to proći?
Pa dobro ljudi, šta je ovo? Original kutija, original hardver, original nalepnica sa ključem na kutiji, osim novog SSD-a. Nije prošla online aktivacija, ali NIJE prošla ni automatska preko telefona? I sada ide ono: Mamicu im! :zcepanje:

Fino su me pomnožili sa nulom! Kupljeno u Francuskoj, ne smatraju se nadležnim ako je to završilo u nekoj balkanskoj vukohebini! :zcepanje:Usput, Win7 izgleda nije baš načisto sa datumima i računanjem dana. Prvo instaliram, neće aktivirati, daje mi 3 dana. Prošla ta tri dana i sada broji od 30 na niže! :zcepanje:Ili je to nastalo nakon SP1 nadogradnje?
Pogledajte prilog 666901

Pogledajte prilog 666902
Windows 7 loader by daz

Jutros sam palio laptop,i rešio sam da obrišem antivirus Avira,kako bih instalirao Avast. Sada,drugi put kada sam upalio,dobijam sledeće prilikom uključivanja tj. pokazivanja desktop-a.
Ne znam da li ima veze sa tim, al' pomagajte... Kako da se to ne pojavljuje...
Screenshot_1.png

Jutros sam palio laptop,i rešio sam da obrišem antivirus Avira,kako bih instalirao Avast. Sada,drugi put kada sam upalio,dobijam sledeće prilikom uključivanja tj. pokazivanja desktop-a.
Ne znam da li ima veze sa tim, al' pomagajte... Kako da se to ne pojavljuje...
Pogledajte prilog 711261
Vec duze vreme Anti virusni programi imaju u folderu u Program Files-u svoj uninstall program,sa kojeg si trebao da deinstaliras Aviru.Udji ponovo u Program Files i vidi u folderu Avira dal' postoji jos uvek taj uninstaler,ako ga ima pokreni deinstalaciju ponovo.S tim sto bi trebao da deinstaliras i Avast,jer su sada u sukobu i nijedan ne radi svoj posao,koji treba,pa uradi uninstal Avire.Restartuj lap i posle instaliraj Avast.

uz aviru je mozda dosla i opera

i nju treba izbrisati , jer avirin dodatak operi prepoznaje kao deo sebe

pa se ne moze izbrisati

skoro sam se mucio sa avirom , i to preko iobitovog uninstalera
Sigurno obavezno pregledati,ako ima u Control Panelu,pa u Uninstal progams i Opera,moze iz Control panela da se deinstalira.

E vidiš,o tome nisam ni razmišljao...
Ima folder Avira,ali je prazan. Nema ga ni među programima...
Pokušaću da obrišem Avast,pa da restartujem.

Ma ne znam ni što sam uzimao Aviru,mnogo bre upropastiše sa tim dodatnim funkcijama. Jesu korisne,ali mislim,ja da sam hteo Operu,ja bih je sam preuzeo...
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Back