Ако је неко имао сличних проблема или има искуства у решавању овог проблема молим вас помагајте почео ми је кочити лап-топ :/

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може ли ми неко рећи у чему је проблем од скоро ми се на лап-топ рачунару у доњем десном углу појављује
Windows 7
Build 7600
This copy of Windows is not genuine , е сад знам шта буквално значи превод али како решити проблем,носити у сервис или ?
Иначе 7-цу имам од почетка нисам мењао ОС па да је у томе можда проблем.. :/
Исто тако при покретању уопште искочи ми прозорчић да је могуће да сам жртва фалсификовања ОС-ма и такође увек ми избрише позадину радне површине ????
Хвала на помоћи, али може ли ми неко дати линк где да скинем јер где год да пробам да скинем
антивирус ми блокира показује да је датотека инфицирана ???
 ...Реших један проблем а ето га други...
Успео сам скинути овај програм и урадим све како треба, чак сам сто пута
гледао на youtube-u шта све треба одрадити али ништа и даље стоји да windows is not genuin ???
Da li neko moze da mi objasni sta mi je posle instaliranja WIN 7 potrebno da skinem na windovs update a sta ne, posto me to ubije, instaliram OS za manje od pola sata a posle toga bude tona update gde izgubim pola dana dok se to skine i instalira. Meni lik u servisu kaze da kad bi doneo racunar da mi podignu sistem i instaliraju sve pratece + office posle sat vremena mogu da dodjem po njega, pitam se kakvu magiju imaju ?
Реших један проблем а ето га други...
Успео сам скинути овај програм и урадим све како треба, чак сам сто пута
гледао на youtube-u шта све треба одрадити али ништа и даље стоји да windows is not genuin ???
	Хвала на помоћи, али може ли ми неко дати линк где да скинем јер где год да пробам да скинем
антивирус ми блокира показује да је датотека инфицирана ???

Da li neko moze da mi objasni sta mi je posle instaliranja WIN 7 potrebno da skinem na windovs update a sta ne, posto me to ubije, instaliram OS za manje od pola sata a posle toga bude tona update gde izgubim pola dana dok se to skine i instalira. Meni lik u servisu kaze da kad bi doneo racunar da mi podignu sistem i instaliraju sve pratece + office posle sat vremena mogu da dodjem po njega, pitam se kakvu magiju imaju ?
Magija se zove Autopacher. Njega skineš updejtuješ s vremena na vrema i čuvaš za buduću upotrebu. Kada instaliraš nov sistem samo ga pokreneš i gotovo.

Imam test verziju windows 7 ultimate, treba mi activation-key.. Ili kako da instaliram win professional, jer njega imam legalnog, morao bih da se petljam sa biosom?
EDIT: ističe za 2 dana, može da bude i nelegalan (psssst), samo pomagajte, da ne moram da reinstaliram windows![]()
piratuImam test verziju windows 7 ultimate, treba mi activation-key.. Ili kako da instaliram win professional, jer njega imam legalnog, morao bih da se petljam sa biosom?
EDIT: ističe za 2 dana, može da bude i nelegalan (psssst), samo pomagajte, da ne moram da reinstaliram windows![]()

Windows Loader v2.2.2

Da li je on besplatan ? Koliko ima zapremine kompletan update, da znam da ga drzim na USB flesu
 Поздрав свима ево новог проблема![]()
опет ми укочи лап-топ као и раније с тим што сад избацује следеће :
There was a problem starting
C:/PROGRAM~1/Common1~System/SysMenu.dll i onda na srpskom: nije bilo moguće pronaći navedeni modul ???
Имали неко искуства са овим, шта ми је чинити ? Хвала унапред .

. У сваком случају хвала !