- Poruka
- 41.996
Praktikujete li nekad?
Imate li da podelite neko iskustvo ili ideju?!

Imate li da podelite neko iskustvo ili ideju?!

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro otvori neku temu gde ćeš kukati što te žene ne vole, kako si nezadovoljan i ne upućuju ti ni jednu lepu reč ako ti se ne sviđaju moje zezatorske teme.Smoriša poprima nove dimenzije tema![]()
Dobro otvori neku temu gde ćeš kukati što te žene ne vole, kako si nezadovoljan i ne upućuju ti ni jednu lepu reč ako ti se ne sviđaju moje zezatorske teme.![]()
Neki ljudi su se na forumu mog naselja žalili da su redovno viđali neki bračni par ili na terasi ili na prozoru i kao hteli da zovu policiju ili da ih opomenu nekako.e jesam jednom
super je bilo.
ali je tesko naci onu koja je dovoljno hrabra za to.
cak mi je i ova rekla..a sta ako me neko prepozna u hodniku posle.
Opušteno, šalim se i ja sa tobom.Što bih lagao?
A i to što si ti moderator pa moraš da otvaraš i ovo samo da bi živelo, nije moj problem, ja sam drug član![]()
meni je svuda zanimljivije nego u krevetu![]()
Pa i krevet ako je do prozora još gore. Dok dremaš ušine te svakakoKrevet majka.
Ovako te još propuh uhvati, pa te što bi stari ljudi rekli, ušini u krstima.
Nego, sada sam se opet sjetio prijatelja i njegove bivše žene, bili tako djetinjasti, pričali mi kako on nju obožava mlatiti kitom po čelu, pa je tako naganja gol po kući, a ona ciči, bježi, pa se tobože zatvara u kupaonicu...Pa i krevet ako je do prozora još gore. Dok dremaš ušine te svakako
Lepa vremena.Nego, sada sam se opet sjetio prijatelja i njegove bivše žene, bili tako djetinjasti, pričali mi kako on nju obožava mlatiti kitom po čelu, pa je tako naganja gol po kući, a ona ciči, bježi, pa se tobože zatvara u kupaonicu...
![]()
Pa u biti jesu, a i nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, stanuju kuća do kuće, zajedno odgajaju djecu, nije nastao krš i lom kao što zna biti.Lepa vremena.
pa se kao slucajno sapleteNego, sada sam se opet sjetio prijatelja i njegove bivše žene, bili tako djetinjasti, pričali mi kako on nju obožava mlatiti kitom po čelu, pa je tako naganja gol po kući, a ona ciči, bježi, pa se tobože zatvara u kupaonicu...
![]()
Nisu sada baš toliko u detalje išli, ali sjećam se da je rekao njegov bratić koji je isto bio nazočan toj lakrdiji - vama je jasno da je ljeto i da su prozori širom otvoreni?pa se kao slucajno saplete
ja kad sam umoran ne seksam seU krevetu je jako lepo noću i kad se umore ljudi od vijanja po kući.. leškare pa zaspu. Da li ima lepšeg?