William Deakin - Partizani se bore protiv okupatora i domacih izdajnika

Ti si zaklucio da su Nemci i Italijani bili jedni protiv drugih :hahaha:
U kojoj skoli se to uci ?:rotf:
nisam ja nista zakljucio, ja sam samo citirao ono sto si ti napisao
"nisam video da su Nemci i Italijani bili jedni protiv drugih , jer su u to vreme vrlo lepo saradjivali, kao sto stoji u naslovu na youtube"
znaci i po tebi je istina to sto stoji u naslovu :mazi:

nisam ja nista zakljucio, ja sam samo citirao ono sto si ti napisao
"nisam video da su Nemci i Italijani bili jedni protiv drugih , jer su u to vreme vrlo lepo saradjivali, kao sto stoji u naslovu na youtube"
znaci i po tebi je istina to sto stoji u naslovu :mazi:
:rotf:
Znaci ti podrzavas falsifikovanje istorijskih cinjenica by Samardzic koji kaze da su Italijani bili protiv Nemaca

:rotf:Da li u filmu postoje istorijske cinjenice koje odgovoaraju naslovu da su Italijani bili protiv Nemaca ?
postoje , o tome ti svi i govore , tj oni koji su film odgledali :mazi:
"KRALJEVINA JUGOSLAVIJA U DRUGOM SVETSKOM RATU"
druga epizoda...
"ITALIJA I GENOCID U NDH"
naslov na youtube je
"ITALIJANI I SRBI: PROTIV NEMACA I HRVATA "

Јел можемо да завршимо са тим пошто мислим да више нема смисла о томе говорити, знамо како се зове филм, како та епизода, како исечак из те епизоде, и шта је Самарџић мислио када је ставио баш такав наслов тог исечка.

Јел можемо да завршимо са тим пошто мислим да више нема смисла о томе говорити, знамо како се зове филм, како та епизода, како исечак из те епизоде, и шта је Самарџић мислио када је ставио баш такав наслов тог исечка.
neki znamo a neki ne znaju :cepanje:

Moze.

Дикин и Броз.
william_deakin_tito.jpg

Back