limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.034
Najvise zalim za normalnoscu tadasnjeg zivota.
Vise to ne postoji,niti ce postojati.
Ni kod nas,a ni u svijetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pančevBas niko da pomene pa moram ja koji i nisam neki navijac
Prosinecki, Savicevic, Susic, Jugovic.....
Najvise zalim za normalnoscu tadasnjeg zivota.
Opet ti sa istom pricom.I po 1000-i put Limunado- bila si mladja.
To je klasican ljudski motiv Zal za mladoscu, najnenadjebivija racionalizacija od svih ljudskih racionalizacija.
To jeste bas ljudska osobina, svi to imamo.
Taj sistem je objektivno bio kancer, ali ti si bila mladja, i sada kada se secas mladosti, uhvati te nostalgija.
Sektor umetnosti je pokupio trilione dolara na tu ljudsku osobinu.
Kad ne znaš, onda slušaj one koji znajuJel si prespavao kovid? Ja ne znam veceg "mirnodopskog" terora.
Jel jos uvek dizes ruke u vis i izuvas se na aerodromu?
Jel si u EU gde hapse ljude za ono sto su rekli na netu pa i za banalne stvari?
Nije to.Dobra muzika i jako dobra zabava
Nije to.
Ma nije riječ o Jugoslaviji, već je cijeli svijet tada bio jedno daleko normalnije mjesto... osim možda Sovjetskog Saveza, ali Jugoviće za isti ionako nije bilo briga.Pa ja pišem za mene
Bila sam klinka i zavidela sam starijoj sestri moje drugarice koja je već bila devojka što u minićima izlazi svako veče, bio je onaj hit nedelje, a mi smo bili mali.. koncerti, žurke po stanovima, na more preko ferijalnog saveza, klinci išli u srednjoj već sami na more itd.. Ljudi su živeli i to baš
Nedostaju mi normalni ljudi, kao i normalan život. Toga sad ima samo u tragovima.
Trebalo bi da pohađate provincijske kafane.Nedostaju mi normalni ljudi, kao i normalan život. Toga sad ima samo u tragovima.
Ali ne bi bilo voljenog ti predsednika, bio bi izgubljen u vremenu i prostoruDa sam imao sreću živjeti u tom vremenu, samo bi lijepo pričao o partiji, a s druge strane tjerao svoje.
Bio je Broz.Ali ne bi bilo voljenog ti predsednika, bio bi izgubljen u vremenu i prostoru
Znači nije bitno ko samo da je čvrsta rukaBio je Broz.
![]()
![]()
![]()
tebi nedostaje jugoslavija, bolidu nisi je ni zapamtio ako si uopste bio rodjen u njojFarmerke u trstu, klupa u parku, kraduckanje u preduzeću, slavljenje slave u podrumu, kupovanje knjiga na metar, odsustvo cinizma i narcisoidnog poremećaja, brutalizam betonskih zgradurina etc
u prijevodu jugoslavija bi pomela ovo prvenstvo da nije bilo prokletog rata.In 1992, Denmark replaced Yugoslavia in the European Championship (Euro 92) after Yugoslavia was disqualified due to the outbreak of war in the country. Denmark, who had finished second in their qualifying group behind Yugoslavia, were invited to participate just ten days before the tournament began. Despite not initially qualifying, Denmark went on to win the tournament, making their victory one of the most unexpected and remarkable stories in football history.