What to do?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledajte prilog 1349032

Sta uraditi kada shvatite da cete manje vise ceo zivot ostati sami.?
Iz nekog razloga dosli ste do tog saznanja
Sta uraditi: Posvetiti se poslu,nekome iz familije, ili biti zadusna baba svima, posvetiti se umetnosti .
Kupiti dobar ili sportski auto.Trositi lovu na zajebanciju i svaleraciju.Putovati po svetu i zezati se...ili..?
Brate, mi ko da smo sve probali u zivotu, pa ne znas sta da radis sa sobom, ako ostanes sam.
Najmanje se bojim toga da ostanem sam. Na protiv. Samoca mi prija vise nego kad zivim sa nekim. Suzivot vredi zbog borbe za plod.
A ovako? Ma o fiderzen. Jedem sta hocu, spavam dokle hocu, vikendi slobodni, niko mi se ne penje, ne ubacuje u termine, operem sudje kad hocu, raspremim kad hocu, ne pravim krs na samom startu, organizujem prostor kako meni odgovara, stignem da pozelim sta hocu, hocu da iskuliram i gledam filmove, moze, gledam koje Ja hocu filmove bez da je drugoj strani to : mljeee, bez hladnog prekora, hocu da izadjem na pice, moze, bez hladnog prekora, hocu bilo sta da uradim u zivotu bez druge strane da kaze: mljaaaa bolje je ovo, to ne valja, ovo valja. Soc zivot ispunjeniji, ne trosim vreme na ljude koji ionako nisu deo mog zivota, nego njenog, I puno puno vise vremena.

Pogledajte prilog 1349032

Sta uraditi kada shvatite da cete manje vise ceo zivot ostati sami.?
Iz nekog razloga dosli ste do tog saznanja
Sta uraditi: Posvetiti se poslu,nekome iz familije, ili biti zadusna baba svima, posvetiti se umetnosti .
Kupiti dobar ili sportski auto.Trositi lovu na zajebanciju i svaleraciju.Putovati po svetu i zezati se...ili..?
zivi slobodu i zivi zivot, cirni iza obzorja , van horizonta, smisao zivota ne biva darovan, mora se pronaci...
i znaj, ima jos mora, ima zemalja, ima jos vina koje valja...:)

Back