We have a situation here (TEEN)

Kakva prepreka?
Tako sam i ja-necu da budem sa njim,svidja se mojoj drugarici peto koleno.
Necu da budem sa njim,moja najbolja drugarica se lozila na njega pre tri godine.
Necu da budem sa njim zato sto...II ko mi onda ostane?
***,mali grad snizava kriterijume i moralna nacela jelte

tako da ne budi pickica

Pa ne možeš to porediti, aman

zamisli, recimo, da ti je kresnuo drugaricu na žurci (na naveden način), i par dana posle te zove da ostvari sa tobom vezu i intimizaciju, jer si ipak ti ta koja mu se svidja

e ja da sam žensko bih popizdeo, najblaže rečeno -mislim, WTF?!

a ovo za svidjanje se slažem, to već nije prepreka, je.beš drugarice i drugove. Ali to je sasvim druga kategorija

Poslednja izmena:
Donekle je u pravu Dzon, mada zavisi dal ta riba ima obicaj da to radi, ili joj je slucajno omanulo(opet i to mi malo nerealno)

Mada ako se iskreno volu deca(sto tesko da moze bit), onda nema prepreki, barem tako kazu neki

Pa i da joj se omaklo, nije u redu da ulazi u vezu s nekim ko je bio na toj žurci, i zajedno sa još masom njih znao da je ovaj kreše

zašto? Zato što je to poniženje, ma jeste, svi ćemo da prelazimo preko jedne tako "minorne" stvari... mislim, jedino ako si neki jadnik bez stava, pa prelaziš preko svega

i šta, sutra dodjete u neko društvo - i samo čuješ došaptavanje "e, ovu njegovu ribu je jedan njegov drug iska.rao na toj i toj žurci, svi smo znali bla bla, a on je sada s njom u šemi" (što bi se kad-tad desilo, ljudi su takvi, jednostavno)

dajte, ne prelazi se preko tako nečeg ako je veza u pitanju

Poslednja izmena:
I nije ta devojka k.urva, da se razumemo

svako ima svoj stil života, nekako sam u poslednje vreme prestao da osudjujem šta god neko radi, a ku.rva je za mene postala ljudska, a ne seksualna odrednica

ali! osoba mora da proceni da li svojim nastojanjima dovodi nekoga u nezgodnu situaciju, a ovo je slučaj

to već nije pošteno... ne treba je osudjivati što se kresnula - njena stvar, realno, ali joj treba zameriti što tako, ne obazirući se na osećanja drugih, traži da udje u vezu s nekim kom bi ta veza donela neprilike, podsmeh i poniženja

Pa i da joj se omaklo, nije u redu da ulazi u vezu s nekim ko je bio na toj žurci, i zajedno sa još masom njih znao da je ovaj kreše

zašto? Zato što je to poniženje, ma jeste, svi ćemo da prelazimo preko jedne tako "minorne" stvari... mislim, jedino ako si neki jadnik bez stava, pa prelaziš preko svega

i šta, sutra dodjete u neko društvo - i samo čuješ došaptavanje "e, ovu njegovu ribu je jedan njegov drug iska.rao na toj i toj žurci, svi smo znali bla bla, a on je sada s njom u šemi" (što bi se kad-tad desilo, ljudi su takvi, jednostavno)

dajte, ne prelazi se preko tako nečeg ako je veza u pitanju...

Pa s neke strane jeste neprijatno, ali namerno sam spomenuo dal je slucajno, ili ima obicaj da to radi, jer mozda je bila pijana bla bla (mada ja to ne razumem, al ae)
A i jeda drug(ae da dodam, najbolji mi) se zaljubio u promiskuitetnu kurvu, koja se **** s kim stigne, i ono, iako se ****** sa par nasih zajednickih drugova, on bi opet bio sa njom, da te drugove ne poznaje, a i ona bi sa njim bila, kolko ja vidim, a taj, veruj mi, em sto je inace muvator, em sto ima stav, nego da ne duzim, nije ni bilo tolko potrebno da navodim uopste, nego reko cisto da se vidi zasto sam naveo da zavisi

Sad ono, ja bih se slozio i sa tobom, ako je ovaj slucaj koji opisah u pitanju

Pa ne možeš to porediti, aman

zamisli, recimo, da ti je kresnuo drugaricu na žurci (na naveden način), i par dana posle te zove da ostvari sa tobom vezu i intimizaciju, jer si ipak ti ta koja mu se svidja

e ja da sam žensko bih popizdeo, najblaže rečeno -mislim, WTF?!

a ovo za svidjanje se slažem, to već nije prepreka, je.beš drugarice i drugove. Ali to je sasvim druga kategorija
Cekaj,ne vidim neki bauk?
Bila bih wtf,ali ako mi se on zaista svidja,a sve to je bila posledica ciste zajebancije bez osecanja sa obe strane,ili posledica pijanstva i mladosti ludosti dala bih mu sansu da se dokaze pre nego sto stupimo u neke intimnije odnose,bilo emotivne,bilo seksualne prirode
Mislim da treba da prerastemo ta razmisljanja ko ce sta da kaze,ko sta od koga ocekuje itd-pogotovo on,koji ima 22 godine-msm,u tim godinama bi seks vec trebao da bude malo manji bauk?

Sta god da je od toga,ljudi grese-ne vidim sto bi neko trebalo da bude obelezen zbog toga sto je ispunio svoje potrebe,ili zbog toga sto je pogresio.
Msm,nemaju oni po 15 godina pa da kazes-vau,fuj,kresnula se sa njim na jednu noc.

Ako mu se ona svidja,ako on zeli da predje preko necega sto je bilo pre njega,preci ce.

Drugo,sto se tice navijanja rulje-ne vidim sto je devojka kriva zbog toga sto muskarci vole da se kurce svojim ulovom-i sama sam osetila posledice sto kurcenja ,a sto izmisljenja prica,i ne vidim kako je to moja krivica?

dajte, ne prelazi se preko tako nečeg ako je veza u pitanju
Sto nije u redu,ne razumem?
***,ne mozemo svi da zivimo po Tipiku,a i ljudi pricaju i bez neke podloge-to je usrana muska sujeta,i poserem se ja na nju u momentu.
I da,u vezi se prelazi preko mnogo toga,ali ti si hteo da kazes-ne prelazi se preko tako necega kada je sujeta i status u drustvu u pitanju
I nije ta devojka k.urva, da se razumemo

svako ima svoj stil života, nekako sam u poslednje vreme prestao da osudjujem šta god neko radi, a ku.rva je za mene postala ljudska, a ne seksualna odrednica

ali! osoba mora da proceni da li svojim nastojanjima dovodi nekoga u nezgodnu situaciju, a ovo je slučaj

to već nije pošteno... ne treba je osudjivati što se kresnula - njena stvar, realno, ali joj treba zameriti što tako, ne obazirući se na osećanja drugih, traži da udje u vezu s nekim kom bi ta veza donela neprilike, podsmeh i poniženja
Ne treba osudjivati,ma jok,a ti je ispljuva

Cekaj,ne vidim neki bauk?
Bila bih wtf,ali ako mi se on zaista svidja,a sve to je bila posledica ciste zajebancije bez osecanja sa obe strane,ili posledica pijanstva i mladosti ludosti dala bih mu sansu da se dokaze pre nego sto stupimo u neke intimnije odnose,bilo emotivne,bilo seksualne prirode
Mislim da treba da prerastemo ta razmisljanja ko ce sta da kaze,ko sta od koga ocekuje itd-pogotovo on,koji ima 22 godine-msm,u tim godinama bi seks vec trebao da bude malo manji bauk?

Sta god da je od toga,ljudi grese-ne vidim sto bi neko trebalo da bude obelezen zbog toga sto je ispunio svoje potrebe,ili zbog toga sto je pogresio.
Msm,nemaju oni po 15 godina pa da kazes-vau,fuj,kresnula se sa njim na jednu noc.

Ako mu se ona svidja,ako on zeli da predje preko necega sto je bilo pre njega,preci ce.

Drugo,sto se tice navijanja rulje-ne vidim sto je devojka kriva zbog toga sto muskarci vole da se kurce svojim ulovom-i sama sam osetila posledice sto kurcenja ,a sto izmisljenja prica,i ne vidim kako je to moja krivica?

Pa, razlikujemo se utoliko što sam ja jako sujetan, i što bih teško podnosio da šetam s devojkom kojom sam u vezi - i recimo naidjem na nekoga sa te žurke, ili još gore na tog lika

kako rekoh - može se oprostiti i prevazići, ali uz cenu... i ne treba biti obeležena, po mom mišljenju to što se desilo nije ništa strašno, zezanje - ali po tog dečka s kojim hoće "intimizaciju" može biti frustrirajuće, itekako

ne znaš kako funckionišu muškarci, za nas devojke sa kojim smo nisu samo -devojke sa kojim smo, nego i nešto samo naše (glup izraz ali znaš na šta mislim)

i sad, bez obrzira na sve mene bi jako bolelo da recimo znam da je neki moj drug nedelju dana pre smuvavanja MOJU devojku tucao na žurci. To je tako u muškom svetu, nema razumevanja toliko - jednostavno boli, do srži. A ljudi su govna po difoltu (da se ne lažemo), pa ti vidi. Ne kažem - možeš preći i ne obazirati se na komentare (osnovane, to sa izmišljenim pričama je nešto drugo, tu nemaš nikakvog razloga da se obazireš), ali- da boli, boli.

Ne čudi me što je postavio pitanje, i ne znam da li se to njega tiče, niti me zanima. Suština je da je muški ego proradio, i tu nema kompromisa.

P.S. Ne pljujem to što je uradila, već to što traži "intimizaciju" od njega, posle svega, kao da je on krpa koja sve upija

P.S.S. Slobodno se seri na sujetu - svaka tebi čast ako nisi sujetna u vezi tih stvari, ja jesam... i šta sad?

Pa znaci ,da zakljucimo,ovde nije problem u njoj,nego u njemu,iliti svima vama sa takvim mozgovima.
Isto tako moglo je da se desi da od tog sexa nista nije bilo,da se devojka cak nije ni poljubila sa njim,a da te pripovetke nastanu,i sta bi onda-opet bi dopustio svom uvazenom ponosu da preuzme stvar?

@p.s.-kao sto rekoh,nije problem u njoj,niti je on tolika zrtva tu
devojka se bori za ono sto hoce
@p.p.s-e,ako si mi ti dao dozvolu
svako je sujetan,pitanje je hoces li dopustiti sujeti da kontrolise tvoje postupke
e na to se serem

Pa znaci ,da zakljucimo,ovde nije problem u njoj,nego u njemu,iliti svima vama sa takvim mozgovima.
Isto tako moglo je da se desi da od tog sexa nista nije bilo,da se devojka cak nije ni poljubila sa njim,a da te pripovetke nastanu,i sta bi onda-opet bi dopustio svom uvazenom ponosu da preuzme stvar?

@p.s.-kao sto rekoh,nije problem u njoj,niti je on tolika zrtva tu
devojka se bori za ono sto hoce
@p.p.s-e,ako si mi ti dao dozvolu
svako je sujetan,pitanje je hoces li dopustiti sujeti da kontrolise tvoje postupke
e na to se serem

Problem je i u njoj - ona je je.beni bezosećajni makijavelista... a što se mozgova tiče - to je način na koji svaki muški mozak funkcioniše

Ne, nije se moraloo desiti da do seksa ne dodje i da zbog priča iskulira. Pazi - nije stvar u tome što je on spavao sa njoj, već u tome što je to uradjeno na TAJ način. Prosto je.
Nemoj mi stavljati reči u usta, ja ne slušam priče i ne vodim se njima
al' kad bih bio na žurci i ono, kresnu se, i par dana kasnije ona mene zove jer je bože moj, shvatila kako sam JA taj s kojim želi intimizaciju, ne da bih je oterao u ******, nego...

Naravno da ti dadoh dozvolu - jer znam da bi se i bez dozvole posrala na moju sujetu koja je, u ovom slučaju, sasvim opravdana

Problem je i u njoj - ona je je.beni bezosećajni makijavelista...
naravno,ti je u dusu znas ,pa mozes tako nesto da zakljucis
na osnovu tri recenice doticnog bb-a,ti si o devojci slozio kompletnu sliku
ako nista drugo,mastovit si
a što se mozgova tiče - to je način na koji svaki muški mozak funkcioniše
da se ne ponavljam sa fizioloskim potrebama
al' kad bih bio na žurci i ono, kresnu se, i par dana kasnije ona mene zove jer je bože moj, shvatila kako sam JA taj s kojim želi intimizaciju, ne da bih je oterao u ******, nego...
Ne, nije se moraloo desiti da do seksa ne dodje i da zbog priča iskulira
bojim se da moj kompaktan um ne moze da pojmi sustinu ove recenice

Pazi - nije stvar u tome što je on spavao sa njoj, već u tome što je to uradjeno na TAJ način.
Hm,a koji je to nacin?
Imas neku pozu koja ti je posebno nemoralna?
A i ne znam,nisam voajerisala prilikom njihovog cina,niti sam u detalje upuicena u slucaj,pa me ti molim te prosvetli

to smo vec zakljucili
Naravno da ti dadoh dozvolu - jer znam da bi se i bez dozvole posrala na moju sujetu koja je, u ovom slučaju, sasvim opravdana
kako nije

naravno,ti je u dusu znas ,pa mozes tako nesto da zakljucis
na osnovu tri recenice doticnog bb-a,ti si o devojci slozio kompletnu sliku
ako nista drugo,mastovit si

Pa, kad se kresneš sa nečijim drugom na žurci, a onda par danakasnije nazoveš tog nekog uz želju da stupite u vezu, imaš def. problem sa nedostatkom skrupula
jesam maštovit, hvala

da se ne ponavljam sa fizioloskim potrebama

Slobodno, ne sumnjam da su tvoja govna mirišljava i prijaju ustima, pa zašto ne i mojoj sujet
skatofil sam, šta ćeš
p.s. vidi da iskombinuješ neki proliv, volim kad teče

bojim se da moj kompaktan um ne moze da pojmi sustinu ove recenice

Ma, ništa, htedoh reći da je situacija specifična - i da se ja lično ne bih obazirao na priče, niti me zanima da li se devojka kresnula s nekim pre mene, al' ovo je spec. slučaj

Hm,a koji je to nacin?
Imas neku pozu koja ti je posebno nemoralna?
A i ne znam,nisam voajerisala prilikom njihovog cina,niti sam u detalje upuicena u slucaj,pa me ti molim te prosvetli

Pa, način je kad se kresneš na žurci uz odobravanje i znanje svih a onda sereš onako kao ona BB-u

to smo vec zakljucili

do yaya

i ja kažem

eh,ovakve situacije bas umeju da nerviraju. Ja to ne bi prco,a ti kako osh! Ista je situacija kao ona raspala drolja sto je prevarila decka kojem ****** nije dala posle 5 meseci veze,a onda otisla u Kroasaniju i tamo podarila nevinost liku prve veceri i onda dosla ovom muceniku u Srbiji da izjavljuje ljubav i da ga moli za oprost. Javno treba streljati!

Poslednja izmena:
Koju bre vezu? Opalio je za jednu noć

HCE - jes', ne zna se ko koga ebe... ne preteruj

Pa dobro sta.. mozda je na trenutak htela..
eh,ovakve situacije bas umeju da nerviraju. Ja to ne bi prco,a ti kako osh! Ista je situacija kao ona raspala drolja sto je prevarila decka kojem ****** nije dala posle 5 meseci veze,a onda otisla u Kroasaniju i tamo podarila nevinost liku prve veceri i onda dosla ovom muceniku u Srbiji da izjavljuje ljubav i da ga moli za oprost. Javno treba streljati!

Pa sta... Realno i ja bih mozda postupio tako na njenom mesu, postoji milion razloga zasto je tako postupila. Ok naravno nije bas bila fer, ali ajmo budimo realni mi muskarci smo kao jako fer i dobri-yesmo qratz. Zli smo i pokvareniji jedno 10x puta od devojaka. Ne kazem da smo takvi bili vec da smo iskustvom postali takvi. Ali evo ja recimo uvek se osiguravam na 10x gore stvari sto mi moze priraditi iko jer znam na sta sam ja spreman i sta je sve moguce lol..

Back