Cekaj,ne vidim neki bauk?
Bila bih wtf,ali ako mi se on zaista svidja,a sve to je bila posledica ciste zajebancije bez osecanja sa obe strane,ili posledica pijanstva i mladosti ludosti dala bih mu sansu da se dokaze pre nego sto stupimo u neke intimnije odnose,bilo emotivne,bilo seksualne prirode
Mislim da treba da prerastemo ta razmisljanja ko ce sta da kaze,ko sta od koga ocekuje itd-pogotovo on,koji ima 22 godine-msm,u tim godinama bi seks vec trebao da bude malo manji bauk?
Sta god da je od toga,ljudi grese-ne vidim sto bi neko trebalo da bude obelezen zbog toga sto je ispunio svoje potrebe,ili zbog toga sto je pogresio.
Msm,nemaju oni po 15 godina pa da kazes-vau,fuj,kresnula se sa njim na jednu noc.
Ako mu se ona svidja,ako on zeli da predje preko necega sto je bilo pre njega,preci ce.
Drugo,sto se tice navijanja rulje-ne vidim sto je devojka kriva zbog toga sto muskarci vole da se kurce svojim ulovom-i sama sam osetila posledice sto kurcenja ,a sto izmisljenja prica,i ne vidim kako je to moja krivica?
Pa, razlikujemo se utoliko što sam ja jako sujetan, i što bih teško podnosio da šetam s devojkom kojom sam u vezi - i recimo naidjem na nekoga sa te žurke, ili još gore na tog lika
kako rekoh - može se oprostiti i prevazići, ali uz cenu... i ne treba biti obeležena, po mom mišljenju to što se desilo nije ništa strašno, zezanje - ali po tog dečka s kojim hoće "intimizaciju" može biti frustrirajuće, itekako
ne znaš kako funckionišu muškarci, za nas devojke sa kojim smo nisu samo -devojke sa kojim smo, nego i nešto samo naše (glup izraz ali znaš na šta mislim)
i sad, bez obrzira na sve mene bi jako bolelo da recimo znam da je neki moj drug nedelju dana pre smuvavanja MOJU devojku tucao na žurci. To je tako u muškom svetu, nema razumevanja toliko - jednostavno boli, do srži. A ljudi su govna po difoltu (da se ne lažemo), pa ti vidi. Ne kažem - možeš preći i ne obazirati se na komentare (osnovane, to sa izmišljenim pričama je nešto drugo, tu nemaš nikakvog razloga da se obazireš), ali- da boli, boli.
Ne čudi me što je postavio pitanje, i ne znam da li se to njega tiče, niti me zanima. Suština je da je muški ego proradio, i tu nema kompromisa.
P.S. Ne pljujem to što je uradila, već to što traži "intimizaciju" od njega, posle svega, kao da je on krpa koja sve upija
P.S.S. Slobodno se seri na sujetu - svaka tebi čast ako nisi sujetna u vezi tih stvari, ja jesam... i šta sad?