Vidi iskreno da ti kazem meni se to u zivotu nije desilo tako da je ovo prica what if... SHodno tome moj odgovor nece biti najsrecniji. ali evo pokusau da odgovorim. Ja nju ne bih mrzeo nesto mnogo zbog toga... Jer ok kapiram da mozda joj se ekstra svideo decko, sta ja znam, bila pijana, nebitno. Ali ne bih ostao sa njom, iz principa jer logicno ja sam ostecena strana, ne verujem da bi iko ostao sa njom. Ovo je nacelno, ako uporedjujemo sa onom pricom na onom radiju gde je ona i posle prevare htela da nastavi sa njime itd, to je mnogo gore nego recimo da se sutra odmah pokajala i da mi je rekla prvo, e tu bi vec mogli da pricamo nesto. Tako da tvoj odgovor ako aludiras na radio pricu bi glasio kategoricno ne.
Sto se tice naslovnog posta, implying da nije doslo do grupnog seksa(lol) ne bih imao problema da probam sa njom, dakle ne brak odmah, nego eto malo po malo dakle dao bih sansu.
Pa nema veze da li je došlo do grupnog ili ne, ne kapiram šta znači ovo: "svi su to javno podržali i odobravali, i kresnula se maltene javno"?
Mislim, kul, ako je tebi to normalno, meni su takve pojave iskreno strane, i takav način kresanja
ono, ne kapiram koliki debil moraš biti pa da to uradiš, a pazi sad - ona se TE VEČERI upoznala s njima dvojicom, i na opšte oduševljenje, maltene javno se kresnula sa njim?
Šta ti to govori?! Kakav moraš biti (bio devojka ili muškarac) da te večeri upoznaš nekog, i bukvalno, skoro sa potpunim strancem, iste večeri uz znanje svih opičiš po kresanju... i plus, par dana nakon toga pozoveš jednog od aktera - druga tog lika koji te bambusao, da mu kažeš kako s njim želiš vezu
Znači, šta je ovde:
upoznala nekoga te večeri
iste večeri se kresnula s njim, svi to znali
par dana, nakon kresanja, zoveš druga tog lika i nudiš vezu
nosi se u ***** i tri ***** materine
svi vi znate sve i preko svega biste prelazili, e jeste ***** biste prešli, svako normalan bi takvoj osobi zalupio slušalicu s merakom!
more marš u pizdu materinu više, sa sve liberalizmom i razumevanjem, gori ste od mene po tom pitanju, dvesta posto
ZATO MARŠ U *****
**** li vas liberalizam posred licA, ***** LAŽLJIVE