We have a situation here (TEEN)

D pojnt iz da lik dobije pitchke odma i on je car,a ti si mucenik koji ce da prihvata ucene i pruza kompromise drolji! Ona koja se ebe na prvo vece,sigurno ti nece biti verna. Neko kad te ne postuje kao licnost i coveka,uvek ce da te gazi. A on ga je primio jednom u mozak,ma mogu ja sa njim i drugi put i treci itd. Pitchka je precenjena,kao i veze,kao i sex,nije vredno toga da prelazis preko sebe kao da drugih devojki nema. Msm bratislave zabrinjavas me sa svojim razmiljsanjem!

A vidis kako ti nerealno razmisljas. Tacno je da postoje likovi koji dobijaju tako. A ja nit sam takav lik, niti mogu glumiti takvog. Takodje je tacno da je to vrlo mali procenat, ja posto nisam u tom malom procentu mogu ili da prihvatim nizu ulogu ili da sedim sam u sobi. Izvini molim te ali ne mozemo svi mi biti yebaci carevi i ostali, neko mora biti i prosek. Uostalom ne postaje se uspesan tako sto ces da odmah ocekujes takve pozicije, vec tako sto ces da radis od nizeg ka visega.. Retko ko je tek tako postavljen za najvisu ulogu. Ja mozda recimo za 30 godina budem kao yebac MOZDa ako mi bude do toga, ali posto sada situacija je takva da ja nisam u sposobnosti da tako funkcionisem, bolje je da funckionisem sa kompromisima nego uopste da ne funkcionisem. Na stranu to sto ja imam srecnu vezu i ne bih je menjao ,pa shodno tome ni ne moram razmisljati na ovakav nacin uopste. :).
Druga stvar zaboravljas na uticaj trzista, nece devojke tekt ako da varaju, nije to tako jednostavno kao sto ti mislis, to uvek ima velike posledice troskovi su veliki, a one su u mnogo vecem riziku da ostanu same jer
a) teze podnose samocu
b) njima trzisna vrednost pada sa godinama
Trziste uvek to vraca u ravnotezu, te qrve uvek nayebu, a racionalni i smireni akteri uvek profitiraju na kraju dana
Čekaj, gde je tebi korist kad ti dopustiš devojci da ti se vrati nakon što ti se svesno je.bala iza ledja?

Pa takav kompromis zaista jeste prelaženje preko samog sebe

I šta ti znači ovo "ogorčen i ponosit i sam"? Znači, ako neko ne može da predje preko prevare (kao što ja ne bih), on ne može naći drugu devojku umesto te i biti s njom? Hah, kako da ne

Po toj definiciji, kad neko prevari, mora da prašta inače ostaje sam... glupost, uvek se može naći zamena, budimo realni

Preciznija formulacija je: "ogorčen i ponosit i razuman"

Nije rec o prevari.

postoji drugi momenat jer ce posle ortak sigurno da te zajeava posle raskida+moze da se desi da ona namerno ponovo opali tvog druga kad se posvadjate.

a mozda me zgazi autobus dok budem prelazio ulicu :mrgreen:
Sta ima da me zayebava, ne kapiram, nek gleda svoja posla, ja svoja pa kome bolje na kraju dana :D. To pod jedan, pod dva sumnjam iskreno da bi me zayebavao... jer se o tome ne prica bas na taj nacin.

Haha uvodni post, i šta, to je bolje?

ti si spreman da probaš ući u vezu s devojkom koju je tvoj drug par dana ranije ka.rao na žurci, uz sve ono što to sa sobom nosi (a i devojka koja bi pod tim uslovima ponudila vezu ne bi bila baš čista u glavi, realno)

itekako ideš preko sebe, i u tom slučaju

Haha uvodni post, i šta, to je bolje?

ti si spreman da probaš ući u vezu s devojkom koju je tvoj drug par dana ranije ka.rao na žurci, uz sve ono što to sa sobom nosi (a i devojka koja bi pod tim uslovima ponudila vezu ne bi bila baš čista u glavi, realno)

itekako ideš preko sebe, i u tom slučaju

1)Situacija je kranje nerealna
2) Svaka riba je spavala sa nekime... Kakve veze ima dal mi je drugar bio ili ne? Ako je njemu ok i meni je.
3) Ne idem preko sebe objasnio sam sto puta da mi je isplatljivije ovako.

Pa nije tu poenta u tome da li je spavala sa nekime (mada ima riba koje nisu, sad si preterao), nego u tome da se ona, kako kaže uvodni post - maltene javno kresnula na žurci sa tvojim drugom, a par dana kasnije te nazvala da udjete u vezu

A za ovo - "pa šta, moj drug, ako je njemu lepo i meni je" ću se samo nasmejati, da ne upotrebim jači uvredjivački arsenal

Iskreno, ja u životu ne bih bio u vezi s devojkom za koju znam da je spavala s mojim ortakom... ono, ne bih to dozvolio sebi, i kraj. A u prijateljstva verujem koliko i u vilenjake, pa - možeš zaključiti

Pa nije tu poenta u tome da li je spavala sa nekime (mada ima riba koje nisu, sad si preterao), nego u tome da se ona, kako kaže uvodni post - maltene javno kresnula na žurci sa tvojim drugom, a par dana kasnije te nazvala da udjete u vezu

A za ovo - "pa šta, moj drug, ako je njemu lepo i meni je" ću se samo nasmejati, da ne upotrebim jači uvredjivački arsenal

Iskreno, ja u životu ne bih bio u vezi s devojkom za koju znam da je spavala s mojim ortakom... ono, ne bih to dozvolio sebi, i kraj. A u prijateljstva verujem koliko i u vilenjake, pa - možeš zaključiti

Dakle hoces da kazes za ovo boldovano da smatras da nemas uopste nekoga koga bi nazvao prijateljem? To je ok, ali onda ako delujes tako samostalno bas zato ne vidim kakve veze imaju tvoji ortaci brate.. lol. Mislim sta, plasis se sta ce pricati o tebi sta ne kapiram?! Plasis se da ce ponizavati tvoju devojku? ako su ti ikakvi ortaci ili uopste normalni ljudi nece raditi to ;)

Nisi shvatio, imam prijatelje.

Ali znam šta su ljudi, odlično, i naravno da niko ništa ne bi pričao predamnom ili devojkom, ali ovako, itekako bi.

Ne mogu da verujem da si tako naivan, pa da veruješ da bi ti "prijatelj" koji je negde tamo kresnuo tvoju sadašnju devojku (hipotetički) baš uvek i svuda držao jezik za zubima, ili da to iz njega ne bi provalilo, kad biste se eventualno posvadjali - pa i oko najmanje sitnice.

Nemoj biti naivčina, molim te.

Nisi shvatio, imam prijatelje.

Ali znam šta su ljudi, odlično, i naravno da niko ništa ne bi pričao predamnom ili devojkom, ali ovako, itekako bi.

Ne mogu da verujem da si tako naivan, pa da veruješ da bi ti "prijatelj" koji je negde tamo kresnuo tvoju sadašnju devojku (hipotetički) baš uvek i svuda držao jezik za zubima, ili da to iz njega ne bi provalilo, kad biste se eventualno posvadjali - pa i oko najmanje sitnice.

Nemoj biti naivčina, molim te.

Pa ne vidim sta ako ju je kresnuo.. sta moze da kaze? sta smrdelo joj iz usta :lol:. Nije mi ona zena.... A i ona bi se prilagodila i prekinula kontakt, tj to bi bio neka vrsta uslova ako bi se veza prosirila... da se izbegnu potencijalno neprijateni trenuci. Ali ako je on spavao sa njom, nije on nju klao, niti ju je ponizavao :lol:. Ona sama izabrala da spava sa njime, i to je ok, dosla kod mene=> vise joj odgovaram, sto je samo plus za mene. Aj realno nije lepo da pomislis kako je tvoja devojka radila svasta sa nekime drugim pogotovu en nekime poznatim, ali opet radila je sigurno nekada us vom zivotu nesto tako :lol:, osim ako nije nevina

Back