Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
D pojnt iz da lik dobije pitchke odma i on je car,a ti si mucenik koji ce da prihvata ucene i pruza kompromise drolji! Ona koja se ebe na prvo vece,sigurno ti nece biti verna. Neko kad te ne postuje kao licnost i coveka,uvek ce da te gazi. A on ga je primio jednom u mozak,ma mogu ja sa njim i drugi put i treci itd. Pitchka je precenjena,kao i veze,kao i sex,nije vredno toga da prelazis preko sebe kao da drugih devojki nema. Msm bratislave zabrinjavas me sa svojim razmiljsanjem!
A vidis kako ti nerealno razmisljas. Tacno je da postoje likovi koji dobijaju tako. A ja nit sam takav lik, niti mogu glumiti takvog. Takodje je tacno da je to vrlo mali procenat, ja posto nisam u tom malom procentu mogu ili da prihvatim nizu ulogu ili da sedim sam u sobi. Izvini molim te ali ne mozemo svi mi biti yebaci carevi i ostali, neko mora biti i prosek. Uostalom ne postaje se uspesan tako sto ces da odmah ocekujes takve pozicije, vec tako sto ces da radis od nizeg ka visega.. Retko ko je tek tako postavljen za najvisu ulogu. Ja mozda recimo za 30 godina budem kao yebac MOZDa ako mi bude do toga, ali posto sada situacija je takva da ja nisam u sposobnosti da tako funkcionisem, bolje je da funckionisem sa kompromisima nego uopste da ne funkcionisem. Na stranu to sto ja imam srecnu vezu i ne bih je menjao ,pa shodno tome ni ne moram razmisljati na ovakav nacin uopste.
. Druga stvar zaboravljas na uticaj trzista, nece devojke tekt ako da varaju, nije to tako jednostavno kao sto ti mislis, to uvek ima velike posledice troskovi su veliki, a one su u mnogo vecem riziku da ostanu same jer
a) teze podnose samocu
b) njima trzisna vrednost pada sa godinama
Trziste uvek to vraca u ravnotezu, te qrve uvek nayebu, a racionalni i smireni akteri uvek profitiraju na kraju dana
Čekaj, gde je tebi korist kad ti dopustiš devojci da ti se vrati nakon što ti se svesno je.bala iza ledja?
Pa takav kompromis zaista jeste prelaženje preko samog sebe
I šta ti znači ovo "ogorčen i ponosit i sam"? Znači, ako neko ne može da predje preko prevare (kao što ja ne bih), on ne može naći drugu devojku umesto te i biti s njom? Hah, kako da ne
Po toj definiciji, kad neko prevari, mora da prašta inače ostaje sam... glupost, uvek se može naći zamena, budimo realni
Preciznija formulacija je: "ogorčen i ponosit i razuman"
Nije rec o prevari.

. Nije mi ona zena.... A i ona bi se prilagodila i prekinula kontakt, tj to bi bio neka vrsta uslova ako bi se veza prosirila... da se izbegnu potencijalno neprijateni trenuci. Ali ako je on spavao sa njom, nije on nju klao, niti ju je ponizavao