Halloween aksesoar

Umri_muski

Stara legenda
Poruka
75.144
Mogli bi malo da me poucite, sta je sve moguce danas u tim estetskim dodacima a i nije skupo...

Npr od ranije znam neki preparat kane se u oko i onda ceo dan oci sijaju....
Sad sam video da stavljaju kao neka sociva , lepo vide, ali ko gleda sa strane, on vidi ogromne jednobojne crne zenice, ogromne...
Crni ruz sam video ranije, a sad sam video nesto namazu pa bude crno i iznutra, ne vidi se crveno kad se otvore usta...nego isto crno..

Nokti , to je haos koliko dugi mogu da budu i naostreni....

Dobro ono sa trepavicama da ih ucine cekinjastim, to moze i sa losom maskarom i vec kako se snadju...to rade i bez halloweena....
Mada kod muskaraca je zastrasujuce kad ukomponuju te cudne maskare i pokretanje ociju...
Ima i nekih kapi koje naprave da je svuda po oko prepuno jako vidljivih kapilara, ali ne znam da li su stvarno njegovi licni kapilari popucali , ali izgleda kao kad pas nije jeo dva dana pa je besan od gladi...

ima neka kao dvostruka zelenkasto gelasta koza za vrat , kad pipnes kao da je drugi sloj ispod a da se odvaja....kao koza kod crnaca...

Mogli bi malo da me poucite, sta je sve moguce danas u tim estetskim dodacima a i nije skupo...

Npr od ranije znam neki preparat kane se u oko i onda ceo dan oci sijaju....
Sad sam video da stavljaju kao neka sociva , lepo vide, ali ko gleda sa strane, on vidi ogromne jednobojne crne zenice, ogromne...
Crni ruz sam video ranije, a sad sam video nesto namazu pa bude crno i iznutra, ne vidi se crveno kad se otvore usta...nego isto crno..

Nokti , to je haos koliko dugi mogu da budu i naostreni....

Dobro ono sa trepavicama da ih ucine cekinjastim, to moze i sa losom maskarom i vec kako se snadju...to rade i bez halloweena....
Mada kod muskaraca je zastrasujuce kad ukomponuju te cudne maskare i pokretanje ociju...
Ima i nekih kapi koje naprave da je svuda po oko prepuno jako vidljivih kapilara, ali ne znam da li su stvarno njegovi licni kapilari popucali , ali izgleda kao kad pas nije jeo dva dana pa je besan od gladi...

ima neka kao dvostruka zelenkasto gelasta koza za vrat , kad pipnes kao da je drugi sloj ispod a da se odvaja....kao koza kod crnaca...
Zašto tebi smeta taj praznik?
Ajde nam prvo to napiši, posle dobijaš uputstva za najpovoljniju nabavku.

Bio Sam u ovaj dolar store ovdje...jbg od zuba pa do one krvave maske Sam si nabavio..htio Sam uzeti onoga pokretnoga vestca Ali znam da bi mu baterija brzo iscurila

IMG-20251031-130101.jpg

halloween kocke na 30% popusta

Evo da te poucim

To je zapadnjacki sotonisticki praznik koji mi ne slavimo jer smo pravoslavni hriscani i normalni ljudi.
Poslednjih godina mozemo da primetimo agresivnu kampanju domacih izdajnika neoliberalnog ideoloskog opredeljenja ali to nije zabrinjavajuce jer svako godine po par tih slepaca budu nalupani tako da je stav vecinskog dela naroda spram toga jasan.

E, pa slepi ste kod ociju , ne vidite sta su vam ucinili od pravoslavlja, to je smeska od paganizma i sujeverja, a ovamo je kao bitno da li je halloween ili nije...
Mene interesuje do koje mere su se razvili ti telesni trikovi , drugaciji izgledi , taj deo me interesuje, a on je zbog isplativosti najvise vidljiv bas kod halloween praznika..

A ko brani srpstvo na mestu halloweena, mnogo ce da se ovajdi...

E, pa slepi ste kod ociju , ne vidite sta su vam ucinili od pravoslavlja, to je smeska od paganizma i sujeverja, a ovamo je kao bitno da li je halloween ili nije...
Mene interesuje do koje mere su se razvili ti telesni trikovi , drugaciji izgledi , taj deo me interesuje, a on je zbog isplativosti najvise vidljiv bas kod halloween praznika..

A ko brani srpstvo na mestu halloweena, mnogo ce da se ovajdi...
ko mi naleti odeven u taj terorizam ima da ga nasminkam ja

Evo da te poucim

To je zapadnjacki sotonisticki praznik koji mi ne slavimo jer smo pravoslavni hriscani i normalni ljudi.
Poslednjih godina mozemo da primetimo agresivnu kampanju domacih izdajnika neoliberalnog ideoloskog opredeljenja ali to nije zabrinjavajuce jer svako godine po par tih slepaca budu nalupani tako da je stav vecinskog dela naroda spram toga jasan.
Oduzimaš li deci bundeve Ganfi

Praznik Noć vještica je za mene jedna obična dječija manifestacija zabavnog karaktera. Niti ima veze sa pravoslavljem, ni bilo kojom drugom religijom! U stvari nema uopšte veze s religijom.
Maškare, poklade takođe dopuštaju prerušavanje u kojekakve likove i pozitivne i negativne i čisto dokazivanje kreativnosti! To su obilježja iz paganskog doba.
Takvim vrstama zabave se niko ne vrijeđa i nema ništa bogohuljensko u sebi.

jesam jednom pre 3 god zaplenio rekvizite nekim balavcima u zgradi
niko nije dosao da se zali niti da proba da riklejmuje to
posle sam saznao da su to bili gosti nekih podstanara

sve u svemu toga za mene i kod mene nema
ja to smatram neprijateljskim delovanjem
i tjao
pa nek se tjeramo
Znači ti si ona baba što buši deci loptu ako preleti preko ograde

Nemo' da si taki, pusti decu da budu deca.

jesam jednom pre 3 god zaplenio rekvizite nekim balavcima u zgradi
niko nije dosao da se zali niti da proba da riklejmuje to
posle sam saznao da su to bili gosti nekih podstanara

sve u svemu toga za mene i kod mene nema
ja to smatram neprijateljskim delovanjem
i tjao
pa nek se tjeramo
U Srbiji se predsjednik kućnog savjeta k.rči!

Back