We have a situation here (TEEN)

I još jedna stvar - nije poenta u tome što je ona spavala s nekim likom na žurci, već u tome što pet dana posle zove njegovog druga (sa te iste žurke), kao da ništa nije bilo, i izjavljuje mu ljubav

to je krajnji nedostatak skrupula i savesti, o tome se radi... inače, to što se kresnula - nikom ništa, njena stvar

I nema razlike - i da je muškarac u pitanju, a ne devojka, jednako bi mi se gadio

Bratislave - jedno pitanje:

da li bi ti bio spreman da predješ preko stvari koje si naveo, naravno, kad bi ih doživeo od strane devojke? (ne spavati sa dečkom pet meseci, a onda otići negde i izgubiti nevinost prve večeri, kao i ovo u naslovnom postu)
Vidi iskreno da ti kazem meni se to u zivotu nije desilo tako da je ovo prica what if... SHodno tome moj odgovor nece biti najsrecniji. ali evo pokusau da odgovorim. Ja nju ne bih mrzeo nesto mnogo zbog toga... Jer ok kapiram da mozda joj se ekstra svideo decko, sta ja znam, bila pijana, nebitno. Ali ne bih ostao sa njom, iz principa jer logicno ja sam ostecena strana, ne verujem da bi iko ostao sa njom. Ovo je nacelno, ako uporedjujemo sa onom pricom na onom radiju gde je ona i posle prevare htela da nastavi sa njime itd, to je mnogo gore nego recimo da se sutra odmah pokajala i da mi je rekla prvo, e tu bi vec mogli da pricamo nesto. Tako da tvoj odgovor ako aludiras na radio pricu bi glasio kategoricno ne.
Sto se tice naslovnog posta, implying da nije doslo do grupnog seksa(lol) ne bih imao problema da probam sa njom, dakle ne brak odmah, nego eto malo po malo dakle dao bih sansu.

Vidi iskreno da ti kazem meni se to u zivotu nije desilo tako da je ovo prica what if... SHodno tome moj odgovor nece biti najsrecniji. ali evo pokusau da odgovorim. Ja nju ne bih mrzeo nesto mnogo zbog toga... Jer ok kapiram da mozda joj se ekstra svideo decko, sta ja znam, bila pijana, nebitno. Ali ne bih ostao sa njom, iz principa jer logicno ja sam ostecena strana, ne verujem da bi iko ostao sa njom. Ovo je nacelno, ako uporedjujemo sa onom pricom na onom radiju gde je ona i posle prevare htela da nastavi sa njime itd, to je mnogo gore nego recimo da se sutra odmah pokajala i da mi je rekla prvo, e tu bi vec mogli da pricamo nesto. Tako da tvoj odgovor ako aludiras na radio pricu bi glasio kategoricno ne.
Sto se tice naslovnog posta, implying da nije doslo do grupnog seksa(lol) ne bih imao problema da probam sa njom, dakle ne brak odmah, nego eto malo po malo dakle dao bih sansu.

Pa nema veze da li je došlo do grupnog ili ne, ne kapiram šta znači ovo: "svi su to javno podržali i odobravali, i kresnula se maltene javno"?

Mislim, kul, ako je tebi to normalno, meni su takve pojave iskreno strane, i takav način kresanja

ono, ne kapiram koliki debil moraš biti pa da to uradiš, a pazi sad - ona se TE VEČERI upoznala s njima dvojicom, i na opšte oduševljenje, maltene javno se kresnula sa njim?

Šta ti to govori?! Kakav moraš biti (bio devojka ili muškarac) da te večeri upoznaš nekog, i bukvalno, skoro sa potpunim strancem, iste večeri uz znanje svih opičiš po kresanju... i plus, par dana nakon toga pozoveš jednog od aktera - druga tog lika koji te bambusao, da mu kažeš kako s njim želiš vezu

Znači, šta je ovde:

upoznala nekoga te večeri
iste večeri se kresnula s njim, svi to znali
par dana, nakon kresanja, zoveš druga tog lika i nudiš vezu

nosi se u ***** i tri ***** materine

svi vi znate sve i preko svega biste prelazili, e jeste ***** biste prešli, svako normalan bi takvoj osobi zalupio slušalicu s merakom!

more marš u pizdu materinu više, sa sve liberalizmom i razumevanjem, gori ste od mene po tom pitanju, dvesta posto

ZATO MARŠ U *****

**** li vas liberalizam posred licA, ***** LAŽLJIVE

Pa nema veze da li je došlo do grupnog ili ne, ne kapiram šta znači ovo: "svi su to javno podržali i odobravali, i kresnula se maltene javno"?

Mislim, kul, ako je tebi to normalno, meni su takve pojave iskreno strane, i takav način kresanja

ono, ne kapiram koliki debil moraš biti pa da to uradiš, a pazi sad - ona se TE VEČERI upoznala s njima dvojicom, i na opšte oduševljenje, maltene javno se kresnula sa njim?

Šta ti to govori?! Kakav moraš biti (bio devojka ili muškarac) da te večeri upoznaš nekog, i bukvalno, skoro sa potpunim strancem, iste večeri uz znanje svih opičiš po kresanju... i plus, par dana nakon toga pozoveš jednog od aktera - druga tog lika koji te bambusao, da mu kažeš kako s njim želiš vezu

Znači, šta je ovde:

upoznala nekoga te večeri
iste večeri se kresnula s njim, svi to znali
par dana, nakon kresanja, zoveš druga tog lika i nudiš vezu

nosi se u ***** i tri ***** materine

svi vi znate sve i preko svega biste prelazili, e jeste ***** biste prešli, svako normalan bi takvoj osobi zalupio slušalicu s merakom!

more marš u pizdu materinu više, sa sve liberalizmom i razumevanjem, gori ste od mene po tom pitanju, dvesta posto

ZATO MARŠ U *****

**** li vas liberalizam posred licA, ***** LAŽLJIVE

ne razmisljas realno... Stvar je da nema tu nekog prelazenja, vec kompromisa. Moras praviti kompromise i gutati nesto sto i ne volis uvek, zarad veceg dobra... Evo recimo ja mrzim kad cujem da je devojka spavala i sa jednim deckom, ne volim to, najradije bi mib ilo da je magicno rodjena nenevina i da je cista i cedna :lol:. Ali je to nerealno ocekivanje i zato ja pravim kompromis. Sve devojke su manje vise ista roba ne vidimsta je tu zgrozavanje, grupni seks nije isto sto i ako se ona kresnula u privatnosti. Druga stvar je sto je prica vrlo malo verovatna. Te stvari se retko kada desavaju ovako opisane.
Druga stvar, devojkama drasticno opada trzisna prednost kako imaju vise godina, pa shodno tome komrpomise koje pravis sada, ne znace da ces ih praviti celog zivota. vec to je jednostavno sada u datom vremenu i prostoru moras gutati neke negativne stvari. Si li musko ili sta?! Muskarac je napravljen da trpi bol i da mu ne bude sve uvek po volji..
A ja nisam rekao da bih tek ako presao preko toga, nego da bi ok saslusao ju je, i ono krenuo sa nekom opustenom varijantom, pravim komrpomis jer znam da je moja pregovaracka moc znatno ugrozena, sa obzirom da bolju robu tesko mogu naci, sve su one tu negde. Svaka zena je nemoralna, i svaki muskarac isto. Svako gleda svoju profit i interes, i ne vidim nista cudno tu. Medutim trziste to uvek vraca u ravnotezu. Shodno tome ja nemogu naci bitnije bolju robu pa se zadovoljavam onime cime raspolazem sada, naravno igra tu veliku ulogu i assete koja data devojka vuce sa sobom, socijalni prestiz,izgled,personality i slicno..

Pa sta... Realno i ja bih mozda postupio tako na njenom mesu, postoji milion razloga zasto je tako postupila. Ok naravno nije bas bila fer, ali ajmo budimo realni mi muskarci smo kao jako fer i dobri-yesmo qratz. Zli smo i pokvareniji jedno 10x puta od devojaka. Ne kazem da smo takvi bili vec da smo iskustvom postali takvi. Ali evo ja recimo uvek se osiguravam na 10x gore stvari sto mi moze priraditi iko jer znam na sta sam ja spreman i sta je sve moguce lol..
bate,bez uvrede ali fali tebi neka daska u glavi! :D Ja sam kolerik,ja reagujem jako i burno i kad bi mi to rekla 99% bi je zadavio golim rukama!

bate,bez uvrede ali fali tebi neka daska u glavi! :D Ja sam kolerik,ja reagujem jako i burno i kad bi mi to rekla 99% bi je zadavio golim rukama!

Pa vidi mozes biti ogorcen i ponosit i sam. ili mozes napraviti kompromis pa biti sa nekime... Po meni je bolje ovo drugo, pogotovu jer sam po defoltu ranije bio za prvu opciju. Svaki kontakt je kompromis samo... Kad bih imao recimo dve devojke u opticaju naravno da bih izabrao manje kompromitovanu.

E to je brate low self respect. Presao bi preko sebe zbog pitchke? :eek: :thumbdown:

Ma kakav low respect, ja nemam nista sa time sto je ona spavala sa nekime :lol:. cak sta vise to meni bi trebalo da bude boost sto je spavla sa nekime pa se ipak vratila meni :D. Poenta je da racionalno i razumno ulazis u situacije, da gledas sopstvenu korist a ne uvek inat zarad nekog nepostojeceg cilja. Svaki ljudski odnos je neprijatan i bolan, ja ne znam nikoga da ima makar 1 dobrog prijatelja sa kojim je sve ok.. Sve je kompromis. a u ovoj konkretnoj situaciji ne bih imao nista protiv da probamo, nista vise

Ja secam da si ti jednom otvorio temu na koju si se zalio kako ti smeta kada pomislis o tome kako je tvoja devojka prethodno spavala sa nekim drugim (stari odnosi, ne prevara). Kako tu kontradiktornost objasnjavas?

Apsolutno da mi smeta. Ja sam i ovde rekao da mi smeta. a smeta svakom muskarcu. Medjutm ja pravim kompromis... Smeta i njoj sigurno nesto n ameni pa i ona pravi kompromis, zarad trgovine na obostrano zadovoljstvo. jer nam je isplatljivije da napravimo kompromise ako dobro ima preagu nad losim. Nego da se odmah ljutimo na prvu loptu, i njoj i meni. Svako ko je racionalan razmslja ovako.

Ja se secam da si ti jednom otvorio temu na koju si se zalio kako ti smeta kada devojka nije nevina te kad pomislis na to da je nekada spavala sa nekim drugim. Kako tu kontradiktornost objasnjavas?

citiraj u buduce kome je namenjeno.ako je meni,onda si nesto istripovao kao ja danas da imam kolokvijum iz marketinga,a sutra je iz ekonomije i pascu jer ekonomiju nisam pipnuo!

Apsolutno da mi smeta. Ja sam i ovde rekao da mi smeta. a smeta svakom muskarcu. Medjutm ja pravim kompromis... Smeta i njoj sigurno nesto n ameni pa i ona pravi kompromis, zarad trgovine na obostrano zadovoljstvo. jer nam je isplatljivije da napravimo kompromise ako dobro ima preagu nad losim. Nego da se odmah ljutimo na prvu loptu, i njoj i meni. Svako ko je racionalan razmslja ovako.

ovog puta nisi u pravu. Ta riba je licemer,ne da,glumi finocu pred tobom,a onda puf da drugom bez pardona. Ja to ne mogu da prihvatim,uopste i nisam fleksibilan sto se i drugih stvari tice.

ovog puta nisi u pravu. Ta riba je licemer,ne da,glumi finocu pred tobom,a onda puf da drugom bez pardona. Ja to ne mogu da prihvatim,uopste i nisam fleksibilan sto se i drugih stvari tice.

Lol.. pa svaka riba glumi finocu a daje nekome bez perdona. Ja ne znam sta ti ocekujes. SVE SVEEE SVE su takve. Sta je po tebi resenje? sam u sobi lol. To je lepo, ali neprofitabilno. Smori ponos i to posle odredjenog vremena. Naravno da cu ja reci ovako u drustvu da nikada ne bih, ali posto je ovde forum mozemo da budemo realni ovde. Druga stvar dala bi i meni svakako jer je to argument koji mogu da upotrebim protiv nje sto je njemu dala. tako da ja dobijam nesto u svakom slucaju, a potencijalno i mnogo vise. To sto je ona spavala sa drugime mozemo da se pravimo i da pripisemo recimo eto bila je pijana, ne zato sto je to stvarno tako, nego je lakse samo ;).

Ma pusti ti kompromise, premisa ti je losa. Kad te neko prevari, lomi psiholoski ugovor (kad smo kod ekonomije), sve pada u vodu.

Kad te nagazim na nogu ti kazes jao ja kazem izvini i napravis kompromis, isto tako kad me ti nagazis na nogu isto tako bude, jer, jelte, bol je prolazan, izolovan, trenutacan, i ne lomi psiholoski ugovor veze.

Kad te prevari, lomi se celokupna slika. Da bi nastavio moras da se prilagodis njenom novooktrikvenoj crti licnosti i onda moras da vidis da li srz ostaje ili ne.

Poslednja izmena:
Ma pusti ti kompromise, premisa ti je losa. Kad te neko prevari, lomi psiholoski ugovor (kad smo kod ekonomije), sve pada u vodu.

Kad te nagazim na nogu ti kazes jao ja kazem izvini i napravis kompromis, isto tako kad me ti nagazis na nogu isto tako bude, jer, jelte, bol je prolazan, izolovan, trenutacan, i ne lomi psiholoski ugovor veze.

Kad te prevari, lomi se celokupna slika.
A cekaj gde sam ja rekao da bih u slucaju prevare ostao tek tako(to je sasvimd ruga prica)? Ovde je rec da je ona spavla sa nekime drugime bez da je imala uopste kontakt sa tobom... I posle je rekla da joj se ti svidjas( sredila osecanja sta li). Naravno topic je glup jer je nerealan, sanse da se tako nesto desi su nule, ali pricamo o hipotetickoj situaciji.

D pojnt iz da lik dobije pitchke odma i on je car,a ti si mucenik koji ce da prihvata ucene i pruza kompromise drolji! Ona koja se ebe na prvo vece,sigurno ti nece biti verna. Neko kad te ne postuje kao licnost i coveka,uvek ce da te gazi. A on ga je primio jednom u mozak,ma mogu ja sa njim i drugi put i treci itd. Pitchka je precenjena,kao i veze,kao i sex,nije vredno toga da prelazis preko sebe kao da drugih devojki nema. Msm bratislave zabrinjavas me sa svojim razmiljsanjem!

cak sta vise to meni bi trebalo da bude boost sto je spavla sa nekime pa se ipak vratila meni :D. Poenta je da racionalno i razumno ulazis u situacije, da gledas sopstvenu korist a ne uvek inat zarad nekog nepostojeceg cilja.

Čekaj, gde je tebi korist kad ti dopustiš devojci da ti se vrati nakon što ti se svesno je.bala iza ledja?

Pa takav kompromis zaista jeste prelaženje preko samog sebe

I šta ti znači ovo "ogorčen i ponosit i sam"? Znači, ako neko ne može da predje preko prevare (kao što ja ne bih), on ne može naći drugu devojku umesto te i biti s njom? Hah, kako da ne

Po toj definiciji, kad neko prevari, mora da prašta inače ostaje sam... glupost, uvek se može naći zamena, budimo realni

Preciznija formulacija je: "ogorčen i ponosit i razuman"

Back