Walking dead - Hodajući mrtvaci

Nemam pojma. Valjda neka opozicija Dzini. Oni sto kao sprejem pisu parole pa ih ona juri. Ne znam koji su ti i da li imaju veze sa onima gde je Dvajtova zena.

I šta nije lepo ubila Džini, kada se već spremila da izvrši samoubistvo?

Doslovno sam pomislio da je to bila Sara.

9a8bafbbc560d7e22e53134181230948.jpg

Čak imaju sličan glas.

Ovaj Beyond je živo s**nje. Pobili su celu malu, neagresivnu, samoodrživu koloniju da bi sačuvali svoju ''civilizaciju'' i zato što su želeli devojku koja se razume u kompjutere? I na kraju se ispostavi da se i ova druga razume u kompjutere ali to niko nije znao i to je veoma bitno?
I oko toga se vrti cela priča prve sezone.
Očajan pokušaj tinejdžerskog The Walking Dead spinofa.

Meni je serija velika glupost. U potpunosti bespotrebna. Priča nikakva. Mislim da bi je čak i osnovci teško progutali. Ne znam koji joj je cilj. Šetači su u potpunosti sporedni ovde. Tek ponekad se pojavi koji da zasmeta u avanturi. Baš se štedelo na seriji. Da nema TWD u naslovu pomislio bih da je u pitanju neki očajan pokušaj replike zombi serije sa elementima TWD-a od strane nekih trećih likova.

Tu jedino originalni TWD ima dobar budžet i priču. FTWD u početku obećavao, sada ništa posebno. Ovo treće neću ni da komentarišem više.

Sta je bilo u 7 sezoni. Davno je to bilo.
Ja sam gledao sve ponovo od pocetka prosle godine ili one tamo. I sve je ok.
Neke zamerke su vezane za izmene u odnosu na strip i da je tamo nesto bilo prikazano bolje. I tako, ali generalno je ok.
E sad ove 2 poslednje kovid epizode su malo siromasnije. Vidi se da nisu snimali punom parom. nego minimalisticki zbog korone.
Ali treba imati u vidu da su ove epizode bonus. Nisu ni trebale da se snime. Samo ona jedna sto je nedostajala za kraj 10. sezone, a sto je pustena u oktobru ili kad vec.
Ovo je plus.

Ove nove epizode su kao odvojene od svega. Uopste ne znam gde spadaju. Mozda bih morao da pogledam celu prethodnu sezonu da pohvatam, sto mi ne pada na pamet. Kao da su neke posebne epizode koje nemaju mnogo veze sa glavnim tokom radnje. Ili to ili sam prespavao pola sezone.

Serija je definitivno zrela za kraj. Steta, bila je OK, da je ovako unakaze.

Back