Walking dead - Hodajući mrtvaci

Samo da javim da su vec izasle epizode TWD i TWD WB.

WB moze da prodje, mada nije neki vrhunac zanra. Smaraju vise sa tim da crnci i obojeni moraju da budu u glavnim ulogama. I to svi, pa imamo crnkinju i indijku koje glume rodjene sestre - mislim kako. To kvari utisak drasticno, plus sto nema toliko dobrih glumaca. Doduse ni belci nisu nesto mnogo bolji u seriji.

Steta malo za glumice jer je mogla da se napravi bas dobra psiho prica. Svideo mi se obrt
kad klinka ubija trudnicu
od tog lika je trebao da se napravi bas psiho, a ne obicna buntovna tinejdzerka, ali ajde.

Odgledao sam i TWD.

Desilo se ono sto sam i mislio i najavio da ce se desiti.

Megi se vratila sa nekim nindzom. Fajt sa Saptacima i pronasli su Komonvelt.

Doduse izgled mi se nije svideo. Komonvelt su napravili kao da su klonovi iz Star Warsa.

I svi glumci su se udebljali i nekako ostarili za vreme korone. Takodje su i potpuno promenili izgled. Magna je ispeglala kosu.
Jedna od crnkinja pustila kosu. Deril se sveze ofarbao u neku crvenu nijansu itd. Nisam mogao neke da prepoznam. Na kraju ne znam koju crnkinju su pojeli. Mislio sam da je gluvonema, ali mozda i nije. I ko je bila crnkinja sa maskom.

No dobro. Sad ide jos koliko bese 7 epizoda i onda jos 22 epizode u dve godine do kraja serije. :D

Dobar pocetak Fear-a. Samo Morgan u epizodi, ali dobra je bila. :D

WB druga epizoda. U sustini su dobri efekti i prica nije losa. Ima nekih dobrih scena - kad ide da ubije roditelje, zombiji u dimu itd.
Ali glumci su boze sacuvaj.
Taj ko je birao glumce, ne znam sta je gledao, sem da ima na spisku geja, lezbejku, debelu crnkinju, smotane belce i jos neku obojenu.

Weeeell nemam pojma kako se ovo dogodilo, jer mi je sve bilo postalo strašno dosadno.

I'm hooked. Totally.

Gledam čak i onaj YA mekušasti World Beyond... :dash:

Cel koncept tri megafrakcije mi je neopisivo privlačan. Skoro kao da je svetski rat na pomolu; daleko šire od rata protiv Guvernera. Samo, biće im potreban straaaašno veliki budžet za ono što sledi...

5f794a80282c500018c7876a

63066.jpg

Pa sad, to ce biti vise gradjanski rat nego sibanje svih protiv svih. Bar je tako bilo u stripu..

Jedino ako ne izmiksuju neko sibanje Komonvelta, Aleksandrije i ekipe, sa Dzini i kaubojima i onim helikopterskim likovima i sta god da su oni likovi iz WB. Pa neko kao opste finale svih serija odjednom.

Da, na to sam i mislio.

Džinijevo carstvo
Komonvelt
CRM

Tri frakcije koje se sukobe, svaka protiv obe druge.

Back