Walking dead - Hodajući mrtvaci

E moraju po svaku cenu da menjaju strip pa to ti je.

Ne idu Magna i Miko na put kao u stripu, nego samo Miko.

To je jedan od najboljih delova u stripu, pun humora, posebno kad lezbejke sretnu Princezu.

Princeza nepoznata glumica, neka mala buckasta meksikanka. Tako da mi se ni to ne svidja. Ali ajde.

I na put ne ide Mishone. Sto je jedna od osnovnih stvari u stripu. U komonveltu pronalazi cerku i ostaje tamo.

Znaci, sve su istumbali.

Ne mogu da verujem da su u seriji i dalje zadržali ono četvoro...do današnjeg dana ne znam ime nijednome i zevam kad god se pojave na ekranu.
Jeste malo su smorili. Malo i vise u pojedinim cak i sezonama. Ali sta da se radi.

Od cele fransize najbolje su prvih 100 epizoda stripa koji je vrh.

60._SX1600_QL80_TTD_.jpg

Sta ova 15 nije poslednja?

Sad jeste. :D

Ali nije trebala da bude. Trebala je jos jedna epizoda da bude u sezoni.

Fajt sa betom i Saptacima. Judzin i ekipa da se sretnu sa Komonveltom i da se vrati Megi na kraju.

Ali navodno nisu uspeli da urade na vreme post produkciju zbog korone.

Tako da ce pustiti 16tu epizodu nekad u toku godine kao neki specijal.

A pre toga su vec odlozili i World Beyond koji je trebao da pocne odmah po zavrsetku 16-te epizode.

Pustili su i mali tizer sa Rikom i Al iz Fear-a. World Beyond bi trebao da otkrije ko je oteo Rika.

Fajt sa betom i Saptacima. Judzin i ekipa da se sretnu sa Komonveltom i da se vrati Megi na kraju.

A pre toga su vec odlozili i World Beyond koji je trebao da pocne odmah po zavrsetku 16-te epizode.

Pustili su i mali tizer sa Rikom i Al iz Fear-a. World Beyond bi trebao da otkrije ko je oteo Rika.

Vise mi se svidja apokalipticni svet The Last Man on Earth :D Ne verujem da bi ljudi bili bas toliko zli da se to i desi.

Nekad u toku godine,zvuci optimisticno .....

aXgVxxb_700bwp.webp

Ok. Definitivno bad girl. Bela Talbot (Lauren) i Ruby broj 1 (Katie Cassidy) su likovi zbog kojih sam zavoleo Supernatural.:D

Za one koji su propustili najavu na mojoj temi. :D

4. oktobar finale sezone The Walking Dead - ona jedna epizoda sto nisu uspeli da je zavrse zbog korone

4. oktobar pocinje World Beyond - odmah posle poslednje epizode TWD kao sto je bilo planirano u aprilu

11. oktobar pocinje Fear the Walking Dead

Jos 30 epizoda do kraja The Walking Dead-a.

10. sezona kojoj je falila jedna epizoda do kraja, dobice jos 6 epizoda.

A onda ce 11-ta sezona imati 24 epizode koje ce se razvuci na 2 godine i to ce biti kraj.

Nakon toga ce ici neke nove serije, mozda cak i Deryl i Carol spin-off.

Back