903
Ističe se
- Poruka
- 2.719
Nigan postade dobrica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja po redu? Ja gledao 14.Dobra epizodica danas.![]()
Aha evo skinuo.15.
Nastavlja se prica sa Princezicom, cak su i neke recenice iz stripa upotrebili mada je sve drugacije. Miks neki.
Nije losa glumica, mada nije nesto previse simpaticna.
Beta uzvraca udarac i tako svasta se nesto desava.
Jeste malo su smorili. Malo i vise u pojedinim cak i sezonama. Ali sta da se radi.Ne mogu da verujem da su u seriji i dalje zadržali ono četvoro...do današnjeg dana ne znam ime nijednome i zevam kad god se pojave na ekranu.
Jeste malo su smorili. Malo i vise u pojedinim cak i sezonama. Ali sta da se radi.
Od cele fransize najbolje su prvih 100 epizoda stripa koji je vrh.
![]()
Ne znam tacno ali sumnjam. A posle deset godina gledanja znam samo ime glavnog junaka Rika. Inace slabo pamtim mena, face zapamtim.Znaš tačno na koje mislim?![]()
Sta ova 15 nije poslednja?
Vise mi se svidja apokalipticni svet The Last Man on EarthSad jeste.
Ali nije trebala da bude. Trebala je jos jedna epizoda da bude u sezoni.
Fajt sa betom i Saptacima. Judzin i ekipa da se sretnu sa Komonveltom i da se vrati Megi na kraju.
Ali navodno nisu uspeli da urade na vreme post produkciju zbog korone.
Tako da ce pustiti 16tu epizodu nekad u toku godine kao neki specijal.
A pre toga su vec odlozili i World Beyond koji je trebao da pocne odmah po zavrsetku 16-te epizode.
Pustili su i mali tizer sa Rikom i Al iz Fear-a. World Beyond bi trebao da otkrije ko je oteo Rika.
Nekad u toku godine,zvuci optimisticno .....Sad jeste.
Ali nije trebala da bude. Trebala je jos jedna epizoda da bude u sezoni.
Fajt sa betom i Saptacima. Judzin i ekipa da se sretnu sa Komonveltom i da se vrati Megi na kraju.
Ali navodno nisu uspeli da urade na vreme post produkciju zbog korone.
Tako da ce pustiti 16tu epizodu nekad u toku godine kao neki specijal.
A pre toga su vec odlozili i World Beyond koji je trebao da pocne odmah po zavrsetku 16-te epizode.
Pustili su i mali tizer sa Rikom i Al iz Fear-a. World Beyond bi trebao da otkrije ko je oteo Rika.
i meni, ali glavni lik, kako li mu je ime, toliko zna da iritira da mi se nekad ni ne gledaVise mi se svidja apokalipticni svet The Last Man on EarthNe verujem da bi ljudi bili bas toliko zli da se to i desi.
4. oktobar finale sezone The Walking Dead - ona jedna epizoda sto nisu uspeli da je zavrse zbog korone
4. oktobar pocinje World Beyond - odmah posle poslednje epizode TWD kao sto je bilo planirano u aprilu
11. oktobar pocinje Fear the Walking Dead