Walking dead - Hodajući mrtvaci

Otkazan Whiskey Cavalier posle prve sezone. Mislim koliki treba da budes retard da odes iz TWD-a u Whiskey Cavalier.

Ok, ajde odes u Star Trek. To je takva fransiza da si se obezbedio do kraja zivota. Ako i propadnes ici ces po konvencijama do kraja zivota. Ali Whiskey... Lepo sam rekao da nema sanse.

E jbg. Zavrsi se i strip. Posle toliko godina. Poslednja epizoda je na vise strana nego obicne. Opet je skok 20-tak godina u buducnost. Iza Rika su ostali spomenik i knjige. Karl je ozenio Sofiju, imaju cerku Andreu. I dalje je prijatelj sa Lidijom sa kojom pravi ture po bezbednoj zoni. Komonvelt je veci nego ikad. Ostareli Judzin gradi prugu do zapadne alijanse. Mishone je sudija. Megi je predsednica Komonvelta. Hersel Megin sin je mali smrad, koji pravi pare tako sto ima putujuci show sa zombijima. Koji su sada retki i veoma skupi. Zaplet poslednje epizode pocinje kad Karl ubije jednog od Herselovih odlutalih zombija... Jesus, Aaron, Earl, cak i Negan je ziv, ali se ne pojavljuje u epizodi...

Odgledah trecu sezonu ponovo. Malo na Foxu malo na netu. Imam utisak da je serija bila mnogo bolja tada. Svaka epizoda je horor, pogibije, mucenja, spletke, neizvesnost, ne mogu da docekam sledecu epizodu...

Merl - Michael Rooker je glumcina. Trebali su njega da ostave umesto musavog Derila. Bilo je i vise drame unutar grupe Merl - Rik, Merl - Mishone...

Gavernor isto odlican. Nekako su bile upecatljivije zloce nego Samanta sada,

hvala

imam sbb i m.tel videoklub, pa prelistavam prošle epizode

pogledam po neku epizodu, pa kad dodjem do neke baš teške, onda ugasim tv :D

kad kažem teška epizoda, to je o odnosima izmedju preživelih, još uvek ne mogu da shvatim kako se u takvoj situaciji ljudi ponašaju jedni prema drugima

kultura življenja, kućno vaspitanje i civilizacija obrisani u trenu .................

Back