gost 213266
Domaćin
- Poruka
- 3.903
Nije bila losa epizoda, deluje da nece zavrsiti sezonu sa cliffhangerom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi ozbiljan HAHA CRKOH O.o buukvalno je sve isto ko pre,na isti kalup,šta je bre ovde novo?! i dalje besmislena debilna naklapanja i kvazifilozofiranja,bespotrebne filer scene sahrane lika za kog svakog boli uvo jer se prvi hebeni put pojavljuje,patetične scene (pre svega rik i mišon,a sad su počeli sa bljuc kerol i izikielomdal mogu randomnije ''romanse'' sklapati jbttt) itd itd,ovo će biti najgora sezona dosad a ljudi je hebeno hvale nmg da verujem
![]()
pe ne zna se šta je gore,šta ima da uporedjujem,nema nekih bitnih razlika
iz sezone u sezonu je kakkenje sa nekim novim grupama,sejviors,hiltop,alegzandrija,kingdom,pa oni kanibali što su bili,jbtt kolko predosadno i prepredvidljivo i preformulaično
i onda savladaju ili asimiluju tu grupu pa jovo nanovo
pa se malo zaustave u nekom zatvoru ili farmi,onda još malo kenjjuckaju najpatetičnije otrcanije fraze o životu,malko zombije iseckaju,rinse and repeat
a od glavne hebene teme i zapleta,KAKO se čitava ta apokalipsa desila,otkud zombiji tu,dal ih ima na celom svetu itd-ni traga
preidiotski i prejadno
Meni je bila relativno dosadna epizoda.. nije lose, ali nista specijalno
Zato sam ono i napisao.
Očekivao sam nastavak; znači neko teletabisanje. Da se pojave vukodlaci i vampiri i možda vanzemaljci.Kako je krenulo.
nidje veze s mozgom jbttaj strip koko ja vim još gori od serije kukuu