- Poruka
- 4.277
Po cemu ti vidis da su isti?
Sto su cetnici nacionalisti a ustase nacisti?
a po čemu su različiti ??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po cemu ti vidis da su isti?
Sto su cetnici nacionalisti a ustase nacisti?
Taj koji je to izjavio je stoka i drek.
Pravi, posteni hrvati se stide takvih balvana.
lova vrti di burgija ne moze,samo jedam mig okom i dugovi su vam obrisani ako napravite, To i To
što se mene tiče otkopavam opet kalaš, nema tu sreće
Ја с твојима немам ништа,такво друштво не долази у обзир ни у затвору.da sam aj sudija ti bi davno ležao u čabru sve sas ekipom koja nosi slovo U ala bi mi bilo lepo da vas gledam gde se tokarite![]()
Ja biram drugciji pristup. Prvo cu maksimalno da se okoristim od te drzave, pa onda kalas.Ne isplati se rusiti odmah. Ne zaboravi da zlatnih 60-tih i 70-tih niko nije ni pomisljao na otcepljenje. bilo je love koliko volis, niko se nije bunio. Tek kad je nastupila jugoslovenska kriza, par-nepar voznja, nedostaak ulja, bonovi, menice, nemiri na KIM, zajednicke milicije itd... onda je pocelo da se drma.
Може,ако ћете да је преселите у Блајбург.Slučajno ili ne, to se poklopilo točno s time kad je Stari odapeo.
Usput, hoćete li Kuću cvijeća dati nama Hrvatima?
Vama ionako ne treba i ne poštujete ga nimalo.
nije bio onaj celavi srbin Ljubo Cosic zvani Rojs na skupu?! pa t je ko da skupa nije ni bilo
Slučajno ili ne, to se poklopilo točno s time kad je Stari odapeo.
Usput, hoćete li Kuću cvijeća dati nama Hrvatima?
Vama ionako ne treba i ne poštujete ga nimalo.
Rojs je primitivna seljačina, voli se pretvarati da je desničar, ali u stvarnosti nije loš čovjek.
Учинили су и Карађорђевићи,поготово кнез Павле.U Zagreb.
Svi Hrvati vole Tita, jer je on za Hrvate učinio mnogo dobrih stvari.
U Zagreb.
Svi Hrvati vole Tita, jer je on za Hrvate učinio mnogo dobrih stvari.
Kako ko! Meni jedino smeta sto je Srbiji uvalio dve AP! Taj potez je okidac za NESAGLEDIVE posledice, koje i dan danas osecamo. To mu nikad necu oprostiti! Sto se ostalih stvari tice, infrastrukture, spoljne politike, ustrojstva drzave nemam nikakav problem. TO STO SU KOMUNISTI SAGRADILI, OVI DANAS NE MOGU NI DA OKRECE!
Odavno ne cuh ovakvu izjavu! Vise je Srba Titoista, nego Hrvata. Pazi sta ti kazem! Nisu svi Srbi rojalisti, kao sto ti mislis!
Kako ko! Meni jedino smeta sto je Srbiji uvalio dve AP! Taj potez je okidac za NESAGLEDIVE posledice, koje i dan danas osecamo. To mu nikad necu oprostiti! Sto se ostalih stvari tice, infrastrukture, spoljne politike, ustrojstva drzave nemam nikakav problem. TO STO SU KOMUNISTI SAGRADILI, OVI DANAS NE MOGU NI DA OKRECE!
Ne znam koliko su AP ključne.
Meni se čini da to i nije toliko bitno. Iako, Badinterova komisija nije poštovana u slučaju Srbije: pa možda AP može biti neki polu-izgovor...
Hrvati u pravilu vole Tita. Ne vole ga desničari, ali oni ne predstavljaju bitan faktor.
Zar misliš da bi najljepši trg Zagreba nosio njegovo ime sve ove godine da ga ne poštujemo.
A dam se kladiti da 90% Zagrepčana nema pojma gdje je Trg Franje Tuđmana.![]()
Veruj mi, na duze staze igraju veliku ulogu! Albanska strana se na pregovorima o statusu KIM 2007-me god,(pre jednostranog proglasenja nezavisnosti) pozivala na status AP. To je dobrano uticalo na odluku MSP da nezavisnost KIM nije u suprotnosti sa medjunarodnim pravom. Isto tako, sutradan Vojvodina moze da se poziva na svoju autonomiju. To cesto rade, kako bi prosirili nadleznosti iste. Ima tu jos x stvari.... koje igraju znacajnu ulogu. Preklao je Srbiju samo tako, ostavio nam je zaostavstvinu koje ni dan danas ne mozemo da se rastosiljamo.
Ne verujem ti! Hrvati su oduvek zeleli nezavisnu drzavu. Tito im to nije omogucio. Misljenja sam da ste veci fanovi hrvatskih kraljeva, knezeva, banova, Pavelica i Tudjmana od Tifa.